Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Roskilde

Mød os for samtale i forretningen og spar 5.000,- på lokale bedemand i Roskilde.

10 år som Roskildes lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier

Få en lokal bedemand i samtale eller på besøg for personlig betjening. Kontakt os alle dage, også aften og nat. Vi har vagthavende bedemænd ved telefonen hele døgnet for uforpligtende dialog.

Bestil os online eller ring for hjælp til bestilling eller aftale om personlig samtale på et hjemmebesøg i hele Roskilde Kommune. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.

Døgnservice: Ring hele døgnet for uforpligtende dialog. Få adgang til danske økologiske produkter eller gå efter bedste pris og spar mindst 5.000 kr. på os som bedemænd, med en e-mærket onlinebestilling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ledige vagthavende bedemænd i Roskilde

Per Holm

Vagthavende: Senior bedemand Per Holm har altid mulighed for samtale på sit kontor i Djalma Lunds Gård 1 i Roskilde centrum. Ring hele døgnet for aftale om møde eller hjemmebesøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er ældste søn og har speciale i alternative bisættelser, når familien ønsker en unik begravelse. Mød Christian på kontoret i Roskilde, eller få hans besøg i privaten.

  70 25 25 33


Få bedemanden på besøg. Her sætter vi rammerne for en kistebegravelse i Roskilde Domkirke eller Vor Frue Kirke, eller en borgerlig ceremoni uden lokale sognepræst fra Østre Kirkegårdskapel ved Røde Port.

Vælg vores økologiske kiste og CO2-neutralisering af al kørsel og selve kremeringen, hvis der er ønske om en bæredygtig bisættelse. Ellers gå efter bedste pris og spar mindst 5.000 kr. på os som bedemænd.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i f.eks. Roskilde Domkirke eller fra Østre Kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Vor Frue eller Svogerslev Kirke, køres kisten i rustvogn til Roskilde Østre Kapel for brænding og følgende urnenedsættelse i jord på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Domkirken, men hvor familien efterfølgende på krematoriet får udleveret en sø-urne til spredning af aske i Roskilde Fjord eller Isefjord fra egen sejlbåd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægger i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bæredygtig bedemand online

Klima- og prisbevidst bedemand, der varetager både bisættelser og begravelser, og kan rådgive lokalt som bedemand i Roskilde. Hør hvilke muligheder, der er - eksempelvis højtidelighed i Roskilde Domkirke, Himmelev eller Svogerslev Kirke. 

Vælges en bisættelse, kan denne også foretages fra Østre Kapel eller Roskilde Hospitalskapel - med eller uden præst. Ring for en aftale med bedemanden i Roskilde eller blot gratis rådgivning.

Ønskes højest mulige besparelse på bedemandens pris, benyt med fordel vores simple online-formular. Forvent vi kontakter dig for videre indtastningsservice og samtale inden for 15 minutter. Efterfølgende kan du/I sidde hjemme i ro og mag og tage beslutningerne vedrørende ceremonien.

Vi står vi også for alt papirarbejdet, og hjælper med at lette den økonomiske byrde ved at søge begravelseshjælp. Det er også muligt at underskrive dokumenter med NemID. Vi er e-mærket, så det er først når er endeligt bekræftet, eller en faktura er udstedt, at en endelig aftale indgås.


Få besøg inden for en time

Vi har 10 års erfaring, og er uddannet til at kunne hjælpe jer med at tage den sidste afsked. Det er vigtigt for os, at vi imødekommer alle ønsker. 

Uanset om I ønsker en kirkelig eller borgerlig ceremoni fra en af Roskildes lokale kirker, med mulighed for begravelse fra Roskilde Domkirke, Vor Frue Kirke, Østre Kapel eller hospitalets kapel, bistår vi i den svære tid.

Vores bedemand i Roskilde er lokalkendt. Ved et personligt møde har du mulighed for at få svar på alle spørgsmål om begravelse og bisættelse. Bedemanden gennemgår pårørendes ønsker, og præsenterer de muligheder, der er for at opfylde dem. 

Forvent fuld service, hvor du overlader det til os som  bedemænd at ordne alt. Vælger du os online, vil du efter vi sammen har arrangeret alt, modtage et link på e-mail til bekræftelse af din bestilling. På den måde er vi sikre på, at alt forløber præcis som ønsket.

Bestil på kredit i op til 90 dage mod gebyr, vælg at betale efter højtideligheden, eller spar mest og benyt kredit- eller betalingskort. Ring for hjælp til bestillingen, eller hvis der ønskes aftale om et hjemmebesøg i Roskilde om ønsket begravelse eller bisættelse.

Du er altid velkommen på vores kontor, hvad enten du har bestilt en samtale, eller kommer forbi i den sædvanlige åbningstid. Vi har kontor centralt i Roskilde Jernbanegade 30 - lige over for busstationen ved Roskilde station.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33