Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Valby

Vælg møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier eller få 10 års erfaring over telefonen.

Vi er også billigste lokale bedemand i Valby - spar mindst 5.000 kr.

Vælg lokale bedemænd i Valby, der har et indgående kendskab til byens kirker. Gå efter bedste pris eller vælg vores danske hvide økologiske kiste er et ofte benyttet valg til en handling i eksempelvis Jesuskirken.

Vi har egne begravelsesforretninger i hovedstaden. Vores bedemænd kan derfor være fremme på jeres adresse for samtale – og ankommende i rustvogn med den valgte kiste, inden for tre timer i Valby.

Døgnservice i Valby: Bestil på telefon hele døgnet en aftale om et uforpligtende besøg eller vælg vores elektroniske bestilling, hvor du med prisgaranti får en besparelse på mindst 5.000 kr.


Bedemand i København, Per Holm
Telefon i Valby: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for en uforpligtende samtale

Per Holm

Vagthavende bedemand: Få Pers erfaring 10 års erfaring som bedemand i Valby. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller aftal et besøg i Valby inden for 30 minutter.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har afholdt mange højtideligheder i Valbys kirker, som eksempelvis Johannes Døbers kirke, Margrethekirken kirke eller fra Vestre Kirkegårds kapel

  70 25 25 33


Vælg bedemand online for klimaets skyld

Der er hos os fokus på bæredygtighed, så det er muligt at gennemføre en økologisk begravelse med klima-kompensering. Få mulighed for CO2-neutralisering af alt rustvogns-kørsel og vælg en økologisk kiste.

Alle vores begravelsesforretninger og denne hjemmeside er CO2-neutraliseret. Vi er i gang med bæredygtig omstilling, og inden år 2025 er vores begravelses forretning CO2-neutral uden brug af kvoter..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Vigerslev Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Vestre Kirkegårdskapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i f.eks. Timotheus eller Aalholm Kirke, køres der afslutningsvist til Bispebjerg krematorium for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Enghave Kirke, men hvor I som familie blot får økologisk sø-urne udleveret på krematoriet, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste på privatadresse, Vigerslevhus Hospice, Diakonissestiftelsen eller plejehjem, hvor der er lagt tid ind for en sidste afsked før rustvognskørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil begravelse elektronisk i Valby og mindst spar 5.000,-

Gennem den elektroniske selvbetjening kan specifikke detaljer omkring begravelsen beskrives hjemme fra sofaen. Det er simpelt og hurtigt, og der spares 5.000 kr. på bestillingen.

Efter du har lavet bestillingen online, kontakter vi dig telefonisk, hvor vi drøfter omstændighederne, og hvad der nu skal ske. Forvent bedemanden ordner alt, herunder kontakt til præst og alt papirarbejde.

Når den ønskede begravelse er bestilt, sender vi sig et link på e-mail til en bekræftende bestilling af alle aftaler. Vælg eksempelvis en begravelse i Johannes Døbers kirke med kortegekørsel til Vestre kirkegård eller bisættelse fra Vigerslev Kirke på hjørnet.

Vælg blomster, kiste, urne og gravsten online, og betal med kort eller bestil på kredit. Vi sender dig en samlet faktura og en detaljeret begravelsesplan for at give fuld gennemsigtighed. Din bedemand tager sig af alt papirarbejdet, samt sikring af tilskud.

Få besøg inden for to timer

Der vil ofte være mange svære valg at træffe i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, og det kan være rart at drøfte alle tanker, ønsker og få svar på spørgsmål med en lokalkendt bedemand.

Derfor yder Bedre Begravelse personlig service, hvor bedemanden indenfor 30 minutter kommer ud til jeres husstand for en samtale af situationen og uforpligtende samtale omkring begravelseshandlingen.

Når familien i samarbejde med bedemanden har fundet frem til en begravelseshandling, alle kan være tilfredse med, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice og faktura fremsendt.

Det giver dig økonomisk tryghed, at faktura er fremsendt på forkant af højtideligheden arrangeret i eksempelvis Timotheus eller Aalholm kirke, som også kan afstemmes via den sendte begravelsesplan.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33