Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Glostrup

Spar 5.000,- få et møde om samtale i privaten eller bestil os online på to minutter.

Bedemand med egen begravelses forretning i Glostrup

20.0000 tilfredse familier: Vælg en bedemand der står til rådighed døgnet rundt for at imødekomme jeres ønsker til en bisættelse i eksempelvis Glostrup Kirke eller begravelse fra Nordre kirkegårdskapel.

Få 10 års erfaring og gratis rådgivning om begravelse i Glostrup. Vores bedemænd er alle uddannede, kan være fremme inden for en time, hvilket vil give jer tryghed som pårørende i en svær situation.

Døgnservice: Ring for aftale om besøg inden for 30 minutter personlig samtale og planlægning af den ønskede ceremoni. Ellers benyt vores e-mærket online-bestilling og spar mindst 5.000 kr. på bedemanden.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian arbejder dagligt med Glostrup kommune og kommunale begravelser, hvilket kun understreger vores fokus på også at kunne levere til laveste priser.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige ceremoni i f.eks. Glostrup Kirke eller som en borgerlig ceremoni fra Nordre kirkegårdskapel, bærer I pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Østervangskirken eller Nygårdskirken køres kisten i rustvogn til Glostrup krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som ceremoni i Glostrup Kirke, hvor eneste forskel er, at I som pårørende efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematoriet, for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt afdøde og lagt i kiste inden for to timer, er der mulighed for både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til Glostrup krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Årligt gennemfører vi over 250 begravelser og bisættelser i Glostrup. Vælg den både pris- og miljøbevidste bedemand online og spar mest.

Bestil lokale bedemand online

Start vores simple online-bestilling og afvent vores kontakt inden for 15 minutter. I løbende dialog over telefon drøfter vi situationen og alle ønsker samt tanker omkring en ceremoni i f.eks. Glostrup Kirke.

Når vi har arrangeret alt med præsten i kirke eller arrangeret en borgerlig fra Glostrup Nordre kirkegårds Kapel, vil du modtage en mail med et bekræftelseslink.

Online kan du vælge urne, blomster, kiste og gravsten. Betal billigt med kort eller køb på kredit. Modtag straks en begravelsesplan samt samlet faktura. Vi klarer papirarbejdet og søger begravelseshjælp.

Fremme inden for 30 minutter

Foretrækker I lokal og personlig betjening, kommer vores Glostrup bedemænd gerne på hjemmebesøg – eller du kan besøge os i landets største begravelses forretning i Brøndby på Midtager 39.

Gennem samtale afstemmer vi jeres ønsker om den forestående ceremoni, og først når vi har arrangeret den foresteånde begravelse, og du har fået den samlede faktura indgås der aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33