Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand Brøndby

Få møde i privaten eller forretningen og spar 5.000,- på bedemanden i Brøndby.

Begravelses forretning i Brøndby med 20.000 tilfredse familier

Hos os - som lokale bedemænd i Brøndby - er det vores vigtigste mission, at I som familie føler jer i trygge hænder med fagligt uddannet personale, der hele døgnet kan rådgive over telefon eller på et personligt møde.

Besøg gerne vores begravelsesforretning på Midtager 39 i Brøndby og få os til at arrangere højtideligheden i en af Brøndbyernes kirker. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller hjælp til en onlinebestilling.

Og vi kan være fremme inden for 30 minutter. Lad ordner alle de mange praktiske udfordringer, der opstår i forbindelse med et dødsfald - også alt papirarbejdet og ansøgning om begravelseshjælp.

Bedemand i Brøndby, Per Holm
Døgnvagt telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Per er alle hverdage i begravelses forretningen i Brøndby på Midtager 39. Få inden for 30 minutter et møde om ønskede bisættelse eller begravelse i Brøndby.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm kan rådgive om begravelseshjælp og specielle ønsker til valg af kiste, samt vejleder om mulige gravsteder i Brøndby, herunder Brøndbyøster.

  70 25 25 33

Oplev os som bedemænd

Benyt med fordel vores simple online-formular for bestilling af bedemand i Brøndby. Bedemanden står for alt nødvendigt papirarbejde, herunder naturligvis også for udbetaling af den korrekte begravelseshjælp.

Ring hvis du ønsker et tilbud på begravelse, eller hvis der ønskes hjemmebesøg for personlig samtale - vi dækker hele Brøndby Kommune, og er der inden for 30 minutter.

Mød os i begravelsesforretningen

Som lokale bedemand, kan der afholdes møde i vores forretning inden for kort tid. Mødet er uforpligtende og har fokus på at tale om jeres situation og mulige begravelseshandling i Brøndby Strand eller fra kapellet.

Der er altid personale på hverdage mellem kl. 07.00 og 18:00 til at tage imod for en samtale. Her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi har mulighed for at skabe ro og tryghed inden noget sættes i gang.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter gennemført højtidelighed i Brøndbyøster Kirke eller borgerlig ceremoni fra Glostrup Kirkegårdskapel, bærer familien kisten ud for jordfæstelse af afdøde på gravpladsen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Brøndbyvester Kirke, køres kisten i rustvogn til Glostrup Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Brøndby Strand Kirke, men hvor familien får udleveret en sø-urne på Glostrup Krematorium. Urnen er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste i privaten, på et af Brøndbys plejehjem eller Glostrup eller Hvidovre Sygehuskapel. Derefter køres kisten til Glostrup Krematorium for kremering og efterfølgende nedsættelse på kirkegård.

100% klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste CO2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Spar 5.000 på bedemanden

Ellers udfyld vores simple formular, og vi kontakter dig på telefon. Sammen taler vi ønsker og tanker igennem, så vi kan give en nøjagtig pris for ønsket begravelse eller bisættelse i Brøndby, eller borgerlig ceremoni fra Glostrup Hospital eller kapellet på Nordre Kirkegård.

Når bedemanden har arrangeret den ønskede højtidelighed i f.eks. Brøndbyvester Kirke eller borgerligt fra Glostrup Kapel, sender vi dig et link til bekræftelse af din bestilling, hvor det er muligt at bekræfte begravelses-handlingens detaljer samt vælge blomster, gravsten og passende urne - med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage.

Bedemanden står for alt nødvendigt papirarbejde, herunder naturligvis også for udbetaling af den korrekte begravelseshjælp. Læg mærke til, at Bedre Begravelse er e-mærket, så det er først når bekræftelsen af bestillingen er gennemført - eller faktura er udstedt på baggrund af et hjemmebesøg i Brøndby forudgående - at en endelig aftale indgås.


Få besøg inden for 30 minutter

For de fleste kan planlægningen efter et dødsfald hurtigt blive uoverskuelig. Derfor gøre vi det enkelt, så det praktiske omkring ønskede handling i en af Brøndbyernes kirker ikke tager tid eller fokus hos jer som familien. 

Bor I tæt på vores kontor eller er i omegnen, er du altid velkommen til at kigge forbi på Midtager 39 i Brøndby for en uforpligtende samtale. Ellers ring hele døgnet for aftale om besøg inden for 30 minutter i Brøndby.

Sammen med vores uddannede og lokalkendte bedemænd kan du gennemgå spørgsmål om blomster, kistepynt, kranse, gravsten, kirkevalg og relevante Brøndbypræst. 

Vi sørger også gerne for udformning af en dødsannonce, der kan give lokal orientering i omgangskreds, og til andre af familiens fjernere bekendtskaber. Lad os mødes, så vi sammen kan gennemgå tanker og ønsker.

Ønsker I som familie en gejstlig højtidelighed, kan vi anbefale Brøndbyvester Kirke. Nordre Kirkegårdskapel i Glostrup er et andet godt bud, især hvis der skal afholdes borgerlig bisættelse uden præst. 

Som lokale bedemænd i Brøndby har vi gennem årene opbygget et godt lokalkendskab til byens kirker og kirkegårde, så spørgsmål er velkomne på telefon 70 25 25 33 hele døgnet.

Få en bæredygtig bedemand, der - ud over at have CO2-neutraliseret vores begravelsesforretninger - også tilbyder CO2-neutralisering af kørsel og kremering på Glostrup Kapel ved en bisættelse.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, kan vi ofte være hos dig inden for en time efter dit opkald – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for en time i hele Brøndby Kommune.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33