top

 
.
Begravelse

Efter højtideligheden bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Rådgivning om begravelse
Dansk hvid basis kiste
Iklædning i tøj og ilægning
Aftaler præst/kirke/gravsted
Anmeldelser til myndigheder
Ansøger begravelseshjælp
Rustvognskørsel, 1x15 km.

Fra: 7.406,-
Uden ceremoni: 6.913,-

Læs mere

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

Rådgivning om bisættelse
Dansk hvid basis kiste
Iklædning og ilægning i kiste
Aftaler kirke/præst/kirkegård
Laver al papirarbejdet
Dansk Ø-urne eller Sø-urne
Rustvognskørsel 2x15 km

Fra: 8.903,-
Uden ceremoni: 7.808,-

Læs mere


 
Få hjemmebesøg eller bestil online
Spar 5.000,- på bedemanden

 

Vi har 5.000 tilfredse familier på Frederiksberg

Mød os på Frederiksberg. Få en samtale med vores bedemand på Frederiksberg på døgn-telefon 70 25 25 33 om hjemmebesøg eller møde på vores kontor på Frederiksberg.

Ellers bestil bedemand online og vi ringer dig op inden for 15 minutter for videre samtale. Alle vores bedemænd er uddannede og certificerede bedemænd med respekt for faget.

Underordnet hvad du vælger, er vores udgangspunkt at vi yder fuld service. Det vil sige, at vi klarer alt fra start til slut inklusiv aftaler med præst, kirke, kirkegård og alt papirarbejde frem til skifteretten.


Bedemand, Per Holm
Bedemand, Per Holm Frederiksberg, tlf: 70 25 25 33


 
Bedemand Christine Nielsen på Frederiksberg

Christine Nielsen

Frederiksberg telefon: 33 26 00 44

Hvis du bor i nærheden eller på Frederiksberg, er du altid velkommen til at afholde et møde eller kigge forbi på vores kontor på H.C. Ørsteds Vej for samtale. Ring venligst 70 25 25 33 for aftale, så vi er på kontoret ved jeres ankomst. Giv os et opkald, kom ind til en kop kaffe på vores kontor og få en samtale ansigt til ansigt, hvor du bliver mere afklaret omkring en begravelse eller bisættelse på Frederiksberg.


Bedemand Peter Holm, ordner begravelser eller bisættelser på Frederiksberg

Peter Holm, yngste søn. Er instruktør på bedemandsuddannelsen ved siden af sit virke som bedemand på Frederiksberg.

Frederiksberg bedemanden Per yder begravelsesservice i hele Frederiksberg kommune

Per Holm er vagthavende bedemand lige nu på Frederiksberg. Ring tlf. 70 25 25 33 for samtale med Per Holm.

Bedemand Christian Holm yder døgnservice på hele Frederiksberg

Bedemand Christian Holm har som ældste søn boet på Frederiksberg og kender derfor alle kirker og kapeller indgående.

Alle vores bedemænd er uddannede og certificerede bedemænd med respekt for faget. Det giver jer det bedste grundlag for at I kan få en korrekt afsked. Underordnet om du vælger at bestille bedemanden på Frederiksberg online eller får hjemmebesøg, er vores udgangspunkt at vi yder fuld service. Det vil sige, at vi klarer alt fra start til slut inklusiv aftaler med præst, kirke, kirkegård og alt papirarbejde frem til skifteretten.

Du kan derfor trygt lade os stå for begravelsen eller bisættelsen på Frederiksberg. Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt, hvor den vagthavende bedemand sidder klar til en uforpligtende samtale. Få os til at arrangere en handling i Flintholm, Sct. Lukas og Solbjerg kirke - eller Søndermark Kapel, hvis der skal afholdes en borgerlig begravelseshandling uden præstens deltagelse.


 

 

 

Gratis service: Lad vores Frederiksberg bedemænd indtaste for bestillingen

Kunne du være interesseret i en onlineløsning, men ikke helt sikker på det med computer her og nu, ring 70 25 25 33 og lad bedemanden indtaste informationer for opstart af en bestilling.

Du kan stadig få et hjemmebesøg for en personlig samtale med bedemanden på Frederiksberg - nu blot om planlagte handling, samt valg af kiste, blomster, urne og gravsten for gennemførsel af handlingen.

Ønskes der en besparende bestilling, kan vi sende et link til den bekræftende bestilling, der erstatter hjemmebesøgets praktiske beslutninger. Den digitale arbejdsgang er certificeret af Folkekirkens it.

Bedemanden kan indtaste sagen for gennemførsel af en bisættelse eller begravelse

 

 
Godkendt og certificeret bedemand

 

Bestil ceremoni hjemmefra på Frederiksberg - eller få hjemmebesøg

Spar 5.000 kr. på bedemanden: Benyt vores syv simple onlinetrin her på siden og bestil begravelsen hjemmefra i trygge og rolige omgivelser. Vi er klar ved telefon 70 25 25 33, hvis du har spørgsmål til bestillingen, ønsker et tilbud eller aftale om hjemmebesøg for personlig samtale på Frederiksberg. Ellers kan du forvente vi kontakter dig inden for 15 minutter, efter du har færdiggjort vores indledende bestilling.

Når vores Frederiksberg bedemænd har arrangeret den ønskede højtidelighed i Frederiksberg kirken eller fra Søndermark kapellet, kan vi sende et link til en bekræftende bestilling. Her er det muligt at bekræfte begravelseshandlingens deltaljer, samt vælge blomster, gravsten og urne. Afslutningsvist vises en komplet økonomisk oversigt - med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage.

Bedre Begravelse på Frederiksberg er naturligvis e-mærket, så du modtager både en begravelsesplan - der forklarer ceremonien og bestillingen i detaljer - og samlet faktura når den endelige aftale indgås. Som uddannede bedemænd ordner vi afslutningsvist alt det nødvendige papirarbejde og sørger også for ansøgning og korrekt udbetaling af berettiget begravelseshjælp.


 
IT-certificeret bedemand

 

Vælg Frederiksbergs lokale bedemænd

Frederiksberg bedemand og dame Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra flere end 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Claus Møbius på Frederiksberg

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp og kan også rådgive om skifteretten på Frederiksberg.

Frederiksbergs lokale bedemand Annelise Andersen

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


 

 
E-Mærke overvåget bedemand

 

Besøg af bedemanden på Frederiksberg

Vi kan være fremme for akut-assistance inden for tre timer - men ofte indleder vi med et hjemmebesøg for samtale. 

Nogle føler sig mere trygge ved situationen, efter en personlig dialog med bedemanden. Da det er vigtigt for os at opfylde de pårørendes behov, tilbyder vi derfor at du kan få hjemmebesøg af bedemanden på Frederiksberg.

På mødet taler vi om ønsker omkring ceremonien eller højtideligheden i en af  Frederiksbergs mange kirker. 

Det er vigtigt at alle pårørende har en god fornemmelse omkring valg af ceremoni og højtidelighed. Derfor indgår vi selvfølgelig kun en aftale, når alle parter er enige.

E-mærket: Skulle I vælge ikke at benytte vores bedemand alligevel, er mødet uden omkostninger.

Ønskes størst mulig besparelse, kan vi fremsende et link til en bekræftende bestilling, der erstatter hjemmebesøget. Den digitale arbejdsgang er certificeret af Folkekirkens it.

Rustvogn med kiste på Frederiksberg