Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand Frederiksberg

Få en bedemand med 10 års erfaring i dialog eller til møde for personlig samtale i dag.

Bedemand på Frederiksberg med 20.000 tilfredse familier

Spar 4.000,- vælg en lokal begravelsesforretning, der i 10 år har ydet lokal begravelsesservice på Frederiksberg. Få en bedemandbesøg for samtale eller bestil os online her på siden.

Gå efter økologiske produkter, eller få den laveste pris med vores danske kister. Det er nemt at vælge til og fra, både på økologi og prisniveau, hvis der også er et budget som skal overholdes.

Døgnservice: Uanset hvad du vælger, er vores udgangspunkt at yde fuld service, inklusive aftaler med præst, Frederiksberg Kirke, Søndermark Kirkegård, og alt papirarbejde frem til skifteretten på Frederiksberg.


Bedemand tlf. 70 25 25 33

Priser
Priser

Christian Holm

Vagthavende: Har speciale i alternative begravelser, samt specielle ønsker til kiste, gravsted eller blomster til begravelse eller borgerlig bisættelse med nedsættelse på Frederiksberg kirkegård.

  70 25 25 33


Lokal bedemand på Frederiksberg

Giv os et opkald på telefon hele døgnet, og lad vores bedemand på Frederiksberg komme forbi til en drøftelse, hvor du også bliver mere afklaret omkring mulighederne for en begravelse eller bisættelse på Frederiksberg.

Hvis du bestiller os online, sparer du også mest CO2, da det giver mindre kørsel. Ønskes en bæredygtig handling, kan den nødvendige kørsel og energiforbrug ved kremering også CO2-neutraliseres.


Pris på begravelse

Begravelse Frederiksberg

Efter højtidelighed i f.eks. Frederiksberg Kirke, eller borgerlig handling fra Søndermark Kapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen, for afsluttende jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse på Frederiksberg

Efter højtidelighed i f.eks. Lindevang Kirke køres kisten i rustvogn til Søndermark Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familiegravstedet på Solbjerg Park Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Priser ved askespredning: Gennemføres som en bisættelse, men med den forskel, at familien nu får udleveret en sø-urne på f.eks. Søndermark Krematorium, der kan åbnes og bruge ved askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på privatadresse, Diakonissestiftelsen Hospice eller plejehjem, hvor der er lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til krematorium.

100% klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil din bedemand på Frederiksberg online

Bestil bedemand til begravelse på Frederiksberg her på hjemmesiden, og vi ringer dig op inden for 15 minutter for videre samtale. Du kan også vælge en kombination, hvor vi starter med at tale ønsker og priser på begravelse igennem på telefon, forud for et personligt møde.

Som uddannede bedemænd ordner vi alt det nødvendige papirarbejde, og sørger også for ansøgning om og korrekt udbetaling af begravelseshjælp.

Bedre Begravelse på Frederiksberg er naturligvis e-mærket, så du modtager både en begravelsesplan - der forklarer ceremonien og bestillingen i detaljer - og samlet faktura når den endelige aftale indgås.

Få besøg på Frederiksberg i dag

Alle vores Frederiksberg-bedemænd er eksaminerede bedemænd med respekt for faget. Det giver jer det bedste grundlag for at I kan få en god afsked, afstemt på et møde.

Udgangspunktet er, at vi yder fuld service. Du kan derfor trygt lade os stå for begravelsen eller bisættelsen på Frederiksberg.

Lad os afholde et uforpligtende møde på vores Frederiksberg-kontor. Vi kommer også gerne ud i privaten, så alle aftaler kan træffes under trygge rammer. Din bedemand ansøger også om korrekt begravelseshjælp, og anden økonomisk støtte forbundet med gennemførsel af ønskede begravelse i Frederiksberg Kirke, eller bisættelse fra kapel.

Du er velkommen til at ringe til os døgnet rundt, hvor den vagthavende bedemand sidder klar til en uforpligtende samtale. Få os til at arrangere en begravelse i Immanuelskirken eller katolsk begravelse fra Sankt Mariæ Kirke - eller vælg Søndermark Kapel, hvis der skal afholdes en borgerlig begravelseshandling uden præstens deltagelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33