Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i København

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog, gratis rådgivning eller aftale om besøg for samtale.

Lokale bedemænd i København med som hjælper dig med begravelsen og bisættelsen

Få en bedemand  på hjemmebesøg for personlig samtale eller du kan bestille os online her på siden. Vi har tre begravelsesforretninger i København, hvor det er muligt at mødes med bedemanden, fra vores moderselskab, Begravelse Danmark.

Uanset om du vælger personlig betjening eller foretrækker online, yder vi fuld service fra start til slut – og ordner naturligvis også alt papirarbejde frem til skifteretten, og udbetaling af begravelseshjælp.

Begravelse eller bisættelse i København
Bedemand i København, Online
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Mød vores vagthavende bedemænd i København

Lene Vincent

Ved Online bestilling: Vil i blive ringet op, af Lene -efter i har tastet de første 7 trin ind. Så hjælper Lene jer videre, med planlægingen af alt.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ved Online bestilling: Vil i blive ringet op, af Christian- efter i har tastet de første 7 trin ind. Så hjælper Lene jer videre, med planlægingen af alt.

  70 25 25 33


Få adgang til økologisk kiste for gennemførsel af en bæredygtig begravelse, eller vælg vores hvide danske standardkiste til Københavns laveste pris, hvis en almindelig bisættelse fra kirke eller kapel ønskes.

Vælg CO2-neutralisere både rustvognskørsel til og fra kirke, samt kremering ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse fra en af Københavns mange kirker og kapeller.


Pris på begravelse

Begravelse i København

Efter højtidelighed i f.eks. Vor Frue Kirke eller borgerlig handling fra Bispebjerg Sdr. Kapel, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse i København

Efter højtidelighed i eksempelvis Sundby Kirke, køres i rustvogn til Sundby Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Holmens eller Garnisons kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, men med den ene forskel, familien nu udleveret en økologisk sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Bæredygtig begravelse

 Spar 5.000,- Benyt vores CO2-neutraliseret onlinebestilling, og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale og videre telefonisk dialog. 

Bestil din bedemand i København online

Vi er e-mærket, så det er først, når vi har arrangeret alt, at der fremsendes link til bekræftelse af din bestilling.

Online kan du også bestille lokale blomster, en økologisk urne og passende gravsted, med mulighed for køb på kredit. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Vi yder fuld service under hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Dette indebærer blandt andet, at vi tager vare på alt papirarbejde helt hen til skifteretten og begravelseshjælp

Få besøg af bedemanden

På besøget vil den ønskede begravelse eller bisættelse blive planlagt i samarbejde med jeres bedemand i København. 

Først når alle parter er tilfredse med ceremoniens planlægning og optakt, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice. Bedemandens tilbud vil derfor være uforpligtende, og hvis familien ikke ønsker vores service i København, vil det ske uden bekostning.

Pris på begravelse eller bisættelse

Bedre Begravelse København er naturligvis e-mærket. Først, når vi har arrangeret alt omkring den ønskede højtidelighed fra Sydhavnens Kirke (Frederiksholm Kirke) og gravstedet på f.eks. Københavns Vestre Kirkegård eller Assistens Kirkegården på Nørrebro, indgås den endelige aftale. Bestiller du elektronisk, indgås aftalen først, når du har accepteret prisen.

En bedemand i København på besøg

Som tidligere nævnt, varetager vores bedemænd hele Storkøbenhavn, og yder lokal assistance. Det betyder, at hvis I som pårørende ønsker et besøg fra jeres bedemand, er det kun et opkald væk. En samtale ansigt til ansigt kan ofte afklare de spørgsmål, I måtte have. Vi prioriterer din tryghed i situationen højt, og afsætter gerne tid til at sikre rammerne.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33