top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i København

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog, gratis rådgivning eller aftale om besøg for samtale.

20.000 tilfredse familier. Bedemand med 10 års erfaring i København

Få en bedemand på hjemmebesøg for personlig samtale eller du kan bestille os online her på siden. Vi har tre begravelsesforretninger i København, hvor det er muligt at mødes med bedemanden.

Uanset om du vælger personlig betjening eller foretrækker online, yder vi fuld service fra start til slut – og ordner naturligvis også alt papirarbejde frem til skifteretten, og udbetaling af begravelseshjælp.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for en time – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer i hele hovedstaden.


Bedemand i København, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Mød vores vagthavende bedemænd i København

Peter Holm

Ledig for samtale: Bedemand på Amager, og kan være fremme for samtale i privaten inden for en time. Som tidligere instruktør på bedemands uddannelsen, har Peter svar på alle spørgsmål.

  70 25 25 33

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per Holm er senior bedemand, og har 10 års erfaring som bedemand i København. Ring for gratis rådgivning om ønsket begravelse, eller få Per på hjemmebesøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Kan i København yde akut assistance, hvis der er behov for afhentning i privaten – med eller uden forudgående samtale. Lad Christian arrangere højtideligheden.

  70 25 25 33


Få adgang til økologisk kiste for gennemførsel af en bæredygtig begravelse, eller vælg vores hvide danske standardkiste til Københavns laveste pris, hvis en almindelig bisættelse fra kirke eller kapel ønskes.

Vælg CO2-neutralisere både rustvognskørsel til og fra kirke, samt kremering ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse fra en af Københavns mange kirker og kapeller.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i f.eks. Vor Frue Kirke eller borgerlig handling fra Bispebjerg Sdr. Kapel, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Sundby Kirke, køres i rustvogn til Sundby Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Holmens eller Garnisons kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, men med den ene forskel, familien nu udleveret en økologisk sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Bæredygtig begravelse

 Spar 5.000,- Benyt vores CO2-neutraliseret onlinebestilling, og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale og videre telefonisk dialog. 

Bestil din bedemand online

Vi er e-mærket, så det er først, når vi har arrangeret alt, at der fremsendes link til bekræftelse af din bestilling.

Online kan du også bestille lokale blomster, en økologisk urne og passende gravsted, med mulighed for køb på kredit. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Vi yder fuld service under hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Dette indebærer blandt andet, at vi tager vare på alt papirarbejde helt hen til skifteretten og begravelseshjælp

Få besøg inden for to timer

På besøget vil den ønskede begravelse eller bisættelse blive planlagt i samarbejde med jeres bedemand. 

Først når alle parter er tilfredse med ceremoniens planlægning og optakt, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice. Bedemandens tilbud vil derfor være uforpligtende, og hvis familien ikke ønsker vores service i København, vil det ske uden bekostning.

Pris på begravelse eller bisættelse

Bedre Begravelse København er naturligvis e-mærket. Først, når vi har arrangeret alt omkring den ønskede højtidelighed fra Sydhavnens Kirke (Frederiksholm Kirke) og gravstedet på f.eks. Københavns Vestre Kirkegård eller Assistens Kirkegården på Nørrebro, indgås den endelige aftale. Bestiller du elektronisk, indgås aftalen først, når du har accepteret prisen.

En københavner bedemand på besøg

Som tidligere nævnt, varetager vores bedemænd hele Storkøbenhavn, og yder lokal assistance. Det betyder, at hvis I som pårørende ønsker et besøg fra jeres bedemand, er det kun et opkald væk. En samtale ansigt til ansigt kan ofte afklare de spørgsmål, I måtte have. Vi prioriterer din tryghed i situationen højt, og afsætter gerne tid til at sikre rammerne.

Ring nu – 70 25 25 33