Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 11.324,-
Ceremoni lørdag: 13.519,-
Uden ceremoni: 10.604,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 11.794,-
Ceremoni lørdag: 14.989,-
Uden ceremoni: 9.499,-

Kirkegården

Alle priser - hos alle bedemænd - er uden kirkegårdsudgifter. Her får du klar information om de tilhørende kirkegårdudgifter. Se de forskellige typer af gravsted og tilhørende gennemsnits priser.

Kirkegårdsudgifter

Vi hjælper med at undersøge omkostningerne ved et gravsted. Disse kirkegårdsudgifter er også eksempelvis brug af det lokale kapel til kisteophold, hospitalsafgift og brændingsafgift på et krematorium.

Men på kirkegården bliver man traditionelt set altid begravet eller får urnen nedsat i eget lokale sogn. Ønskes en anden kirkegård, vil dette ofte kunne lade sig gøre - men man kan møde afslag på nogle kirkegårde.

Kirkens begrænsninger ligger dog ofte ved benyttelse af kirkerum eller hvis handlingen skal ske fra et kapel, hvis afdøde ikke havde nogen relation til stedet, sognebånd til præsten eller medlemskab af Folkekirken.

På Folkekirkens kirkegårde ser man udelukkende på om der er medlemskab - mens prisen på de kommunale kirkegårde, afhænger af om afdøde boede og betalte skat i kommunen.

Se to priseksempler på bedemandens pris. Dette enten som en begravelse eller bisættelse, efterfuldt af fire scenarier for den tilhørende pris ved erhvervelse af et gravsted og øvrige kirkegårdsudgifter.

Priser
Priser

Urnegrav: Medlem af Folkekirken

Gennemsnitligt koster det 3.240 kr. for en nedsættelse i ukendt fællesgrav. En plads i den kendte urnefællesgrav (mulighed for liggende gravsten) koster 5.210 kr. Et traditionelt urnegravsted koster 4.140 kr. - hvortil der ofte skal tillægges et 10-årig legataftale for renholdelse: 750 pr. år.

Urnegrav: Ikke medlem

I gennemsnit koster det 4.940 kr. for en urne at blive nedsat i de ukendtes fællesgrav. En plads i den kendte urnefællesgrav (liggende gravsten er muligt) koster 7.250 kr. Et traditionelt urnegravsted koster i 5.940 kr. - hvortil der ofte skal tillægges en 10-årig renholdelsesaftale på 980 pr. år..

Kistegrav: Medlem af folkekirken

For nedsættelse af en kiste i en anonym fællesgrav koster det i gennemsnit 10.200 kr. En plads i den kendte fællesgrav med mulighed for liggende gravsten, koster 12.450 kr. De traditionelle gravsteder koster 9.650 kr. - hvortil der ofte vælges en 10-årig legataftale for renholdelse: 950 pr. år.

Kistegrav: Ikke medlem

Jordfæstelse af kiste i anonym fællesgrav, koster i gennemsnit 15.900 kr. En plads i den kendte fællesgrav i kiste, med mulighed for liggende gravsten, koster 21.450 kr. Jordfæstelse i et traditionelt gravsted: 17.750 kr. - hvortil der ofte vælges en 10-årig aftale for renholdelse: 1.250 pr. år.


Kommunale kirkegårde er billigst

Især hvis der ikke er medlemskab af Folkekirken, er de kommunale kirkegårde det prisbevidste valg. Skulle afdøde ikke bo i kommunen, er der ofte en merafgift på 1-2.000 kr. i gebyr.

Boede afdøde i kommunen, ligger prisniveauet omtrent samme sted, som hvis der havde været medlemskab af Folkekirken. En afgørende forskel er dog, at man på de kommunale kirkegårde ofte finder afdelinger for andre trosretninger samt til ikke-troende.


Krematorium og kapel

Prisen for kremering af et voksent menneske ligger mellem 2.500 - 3.800 kr. Prisen bliver påvirket af, hvorvidt afdøde var medlem af Folkekirken eller bosiddende i kommunen samt kistens størrelse. 

Gennemsnitsprisen er 3.195 kr., hvor de fleste lokale krematorier, sender deres regning direkte til familien, uden om bedemanden. Alternativt opkræves afgiften gennem bedemanden.

Prisen for kisteophold ligger mellem 0 - 150 kr. pr. dag. Nogle steder koster det op til 500 kr. blot at få lov at indlevere en kiste til kapellet, mens enkelte hospitaler har en udleveringsafgift på maksimalt 495 kr.


Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten inden for en time i hele landet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring og få vejledning i valg af gravsted eller benyttelse af lokale kapel for ceremonien.

  70 25 25 33

Co2-neutraliseret

Vælg vores økologiske kiste og opnå 100% klima-kompensering.

Børsen Gazelle

20.000 tilfredse familier, giver også tilfredsstillende resultater.

Uddannede bedemænd

Personalet er fagligt uddannet i deres virke som bedemænd.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33