Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Hvad koster et gravsted?

Alle priser - hos alle bedemænd - er uden kirkegårdsudgifter. Her kan du finde mere information omkring hvilke udgifter og regler der findes omkring kirkegården. 

Hvad koster et gravsted?

Bedemanden kan være behjælpelig med at undersøge omkostningerne ved et gravsted. Der kan være forskellige ydelser i forbindelse med højtideligheden og det kan f.eks. være brug af det lokale kapel, brændingsafgift på et krematorium, urnenedsættelse og selve gravstedet, uanset om det et særskilt gravsted eller der ønskes nedsættelse på fællesplænen.

Hvis det er en kirkegård som er ejet af stiften, altså en kirkegård som hører til et sogn/pastorat, skal man være opmærksom på at der er forskel på prisen om man er medlem af folkekirken eller ej. Der kan godt laves en nedsættelse af kiste eller urne, hvis person havde eller der kan bevises et tilhørsforhold til sognet, men der vil være en større udgift for gravstedet hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken.

Priser
Priser

Urnegrav

Her vil urnen blive sat ned og løbetiden for sådan et gravsted er mellem 10-15 år. Det kan foregå på en fællesplæne, hvor der ikke er en gravsten, men de pårørende ved hvor urnen er sat ned da de deltager i urnenedsættelsen. Det kan også være et separat gravsted hvor der bliver sat en gravsten eller plænesten – det kan både være som et traditionelt sted med hække eller i en skov del, hvis dette forefindes på kirkegården. Der findes mange forskellige muligheder, så spørg bedemanden og denne vil undersøge nærmere for den enkelte kirkegård

Kistegrav

Her vil kisten bliver sat ned og løbetiden for sådan et gravsted er mellem 20-25 år. Der er forskellige muligheder for et kistegravsted og der vil det også være muligt at få sat en kiste ned på en fællesplæne, hvor der ikke er en gravsten. Det kan også være det traditionelle gravsted, hvor der er en hæk omkring gravstedet og der er en gravsten. Uanset om det er et urnegravsted eller kistegravsted, vil det være forskellige omkostninger forbundet med gravstedet og der er også forskellige regler omkring vedligeholdelse, løbetid og andre praktiske ting, så spørg bedemanden og denne vil undersøge de præcise priser og praktiske ting for jer.


Kommunale kirkegårde 

I nogle kommuner forefindes der kommunale kirkegårde og der kan alle blive stedt til hvile, uanset om man er medlem af folkekirken eller ej. Det betyder at der vil være forskellige afdelinger på den kommunale kirkegård for andre trosretninger eller lignende. På de kommunale kirkegårde er der forskellige muligheder for gravsteder uanset om det er en urne eller en kiste som skal sættes ned i jorden. Her vil bedemanden undersøge de forskellige muligheder ud fra jeres ønsker og behov.


Skovbegravelser 

Forskellige steder i hele Danmark er det muligt at blive begravet i en skov og en skovbegravelse er et alternativ til en urnebegravelse på en kirkegård. Ved en skov begravelse bliver urnen nedsat i ikke-indviet jord for foden af et træ. En skovbegravelse er for alle uanset baggrund og trosretning, men man skal være opmærksom på at det kun er urnebegravelser som foregår ved en skovbegravelse. Spørg gerne bedemanden omkring vilkår og regler, så vil denne være behjælpelig med at finde den nærmeste skovbegravelses plads til jer. Uanset hvilken kirkegård som I vil høre nærmere omkring eller ønsker, så vil vi som bedemænd altid hjælpe jer med afklarende spørgsmål, priser og praktiske ting.


Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten inden for en time i hele landet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring og få vejledning i valg af gravsted eller benyttelse af lokale kapel for ceremonien.

  70 25 25 33

Co2-neutraliseret

Vælg vores økologiske kiste og opnå 100% klima-kompensering.

Børsen Gazelle

20.000 tilfredse familier, giver også tilfredsstillende resultater.

Uddannede bedemænd

Personalet er fagligt uddannet i deres virke som bedemænd.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33