Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Jehovas Vidne begravelse

Oftest er der ønske om en bisættelse, men udgangspunktet er altid det sammen; mindst muligt ved kisten.

Hvordan begraver Jehovas Vidner?


En begravelseshandling for et medlem af Jehovas Vidner er ved kisten ofte ukompliceret.

Udsyngning fra plejehjem eller en lille sidste afsked i kapellet, der ofte følges af en mindehøjtidelighed i den lokale rigssal, i hjemmet eller over selve graven, hvis der er tale om kistebegravelse. Langt de fleste bliver bisat, hvor en urne kan nedsættes i ukendtes fællesgrav, uden familiens deltagelse.

For udenforstående er det her vigtigt at forstå, at ingen andre end Jehova – altså Gud – må helliggøres. Det er også derfor man for eksempel ikke fejrer fødselsdage eller laver en højtidelighed over kisten, da dette er en individuel markering.

Derfor sker en "højtidelighed", efter at der er jordfæstet eller brændt, hvor afdøde kan blive mindet og hyldet for sin ankomst til himmeriget

En ceremoni for et medlem af Jehovas Vidner afholdes ofte i den lokale rigssal, hvor der bliver afholdt et foredrag om, hvad Bibelen siger om døden – og ikke mindst opstandelsen for de trofaste.

Med udgangspunkt i Bibelen afholdes taler og synges fællessang, så man sammen mindes de gode stunder og lærer hinanden om de gode egenskaber, den afdøde havde. Højtideligheden afsluttes med en bøn og mulighed for sammenkomst efterfølgende.

Alle er velkomne, også folk uden tilknytning til Jehovas Vidner. Man skal blot være opmærksom på, at det ikke er velset at donere penge for religiøse ydelser af nogen art, deriblandt for gennemførelse af en begravelse eller bisættelse.

Man må gerne tage en blomst med – og alle er som udgangspunkt velkomne til at overvære højtideligheden.


Sådan bestilles en bededemand til Jehovas Vidner 

Du kan ringe hele døgnet til vores vagthavende bedemand for en uforpligtende samtale om afholdelse af en bisættelse uden ceremoni.

Vi er klar over, at for medlemmer af Jehovas Vidner gælder, at den sidste afsked sker ved rustvognen i tilfælde af afhentning ved hospice, plejehjem eller privatadresse.

Er dødsfaldet sket på et hospital, kan vi arrangere en fremvisning, før kisten forsegles. Som familie kan I også være med til at bære kisten ud til rustvognen, hvor der er lagt tid ind til et sidste farvel. Når vi har ordnet alt papirarbejdet, brændes afdøde, og urnen nedsættes ofte i fællesgraven.


Per Holm

Få Pers rådgivning lige nu på telefon eller møde Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33