top
Bisættelse: 8.824,- i kirke eller kapel
Fås også til 7.029,- inkl. fuld service
Blomster i Flor

 

Bisættelse i kirke eller fra kapel med afsluttende kørsel til krematorium

Bisættelse i kirken med præst, en borgerlig ceremoni fra kapellet ved familien eller bedemand - eller helt uden nogen ceremoni, hvor der blot skal bringes til krematorium. Askeurnen kan afslutningsvist enten leveres på kirkegård eller privatadresse hvis I ønsker askespredning over havet. Vi har åbent hele døgnet på tlf. 70 25 25 33 og for aftale om besøg eller mulighed for online bestilling.


 

 

 

Handling i kirke/kapel fra 8.824 kr.

Bedemand arrangere den fulde bisættelse, finder præst og ønsket gravsted

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Ønsker du/I rådgivning på et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemandens jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Vi søger korrekte begravelseshjælp, samt sikre for udbetaling på op til 11.200 kr.

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Dansk produceret hvid kiste, iklædning af afdøde med eget tøj, samt ilægning i kisten  

iDansk hvis basis kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret og produceret på Sjælland.  Den overholder derfor EU's krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra. Bedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Kørsel til og fra ceremonistedet (2 x 15 km) - afslutningsvist til lokale krematorium

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Danske økologisk sø- eller jord-urner, der tilbydes i flere farver 

iHvid økologisk urne, som kan afhentes på lokale krematorium efter brændingen eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling.

NemID underskrift, så bedemand kan ordne alt papirarbejde frem til skifteretten

iBedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter for dødsanmeldelsen og begravelseshjælp.

Gratis 15 dages kredit, med kort eller kontant - ellers 90 dages kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 (gratis) eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Vi afhenter ved hospitalets kapel og kører derefter til kirkens kapel. Normalt vil der kun være to kørsler under bisættelsen, medmindre der skal leveres til ventekapel, hvilket vil give en tredje kørsel (+995 kr.) Ved kørsel ud over 15 km. pr. tur, vil hver ekstra kørt km. koste 17 kr. 

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Ring hele døgnet på tlf. 70 25 25 33 for samtale. Alle priser er ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 

 
Certificeret Bedemand

 

Handling lørdag, fra 10.819 kr.

Bedemand arrangere den ønskede handling i weekenden. Familien skal forvente fuld service

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Ønsker du/I at rådgivningen sker under et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemandens jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter skal betales ud over priserne vist på denne side.

Søger om begravelseshjælp på op til 11.200 kr. for udbetaling efter skifteretten

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Dansk produceret hvid kiste, iklædning og ilægning i valgte kiste inden for 3 timer 

iKisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra - og hvis afdøde vejer mere end 130 kg, skal benyttes en XXL-kiste, der koster 2.200 kr. mere, inkl. nødvendigt personale. Vi kommer altid som udgangspunkt to bedemænd, hvis der skal ilægges på privatadresse, hospice eller plejehjem.

Rustvogn (3 x 15 km) - en hverdag til kapel og to på dagen for handling om lørdagen

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kapel for ophold, da handling i lokale kirke eller fra kapellet, for afsluttende kørsel til lokale krematorium for brænding. Uanset om dødsfaldet er sket på hospital eller i privaten, skal der køres til kapel for ophold, da hospitalets kapel holder lukket i weekenden.

Få en økologisk sø- eller jord-urne, der er godkendt på alle kirkegård i flere varianter 

iHvid økologisk urne er den mest benyttede, som efter brændingen på krematorium, kan afhentes, eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling jf. prisliste..

Underskriv med NemID og vi klarer papirarbejdet frem til skifteretten

iBedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp. Det er også muligt at underskrive manuelt. Bedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Det er muligt at betale kontant, kort, gratis 15 dage - ellers 90 dage kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 (gratis) eller 90 dages kredit mod gebyr jf, gældende prisliste.

Priseksemplet forudsætter

Afhentning fra hospitals kapel på en hverdag, da dette kapel er lukket i weekenden. Alternaivt rustvogn inden for tre timer - for ilægning i kiste og kørsel til lokale kapel for ophold. På dagen for handling, koster kørsel ud over 15 km. pr. tur, 25 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for aftale. Alle priser er ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 

 
E-Mærke certificeret bedemand


 

Bisættelse uden ceremoni: 7.029 kr.

Bedemand arrangerer alt, herunder ønsket gravplads eller askespredning over havet

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Ønsker du/I rådgivning på et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemandens jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Vi søger korrekte begravelseshjælp, samt udbetaling på op til 11.200 kr.

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Transport- og kremeringskiste, inkl. iklædning og ilægning i kisten 

iEn transportkiste med reb håndtag, benyttes hvis direkte kørsel fra kapel til kapel, uden nogen ser kisten. Hvis vi skal ud i offentligheden, skal benyttes en rigtig kiste med solide håndtag for udbæring. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.800 kr. ekstra og op til +2.800 kr. hvis afdødes vægt er forbi 130 kg. Bedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer - men der kan være hospitals afgifter, som særskilt betales (dog max 495 kr.)

Rustvognslørsel fra hospitalskapel til lokale krematorium (frit km. forbrug)

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til krematorium, hvis du/I ikke ønsker en handling med måske kun deltage ved urnenedsættelsen eller askespredning over havet i sø-urne.

Dansk økologisk Sø-urne eller Ø-urne for nedsættelse i flere farver 

iHvid økologisk urne er den foretrukne urne, men leveres i mange varianter og farver til fast pris jf. prislisten. Askeurnen kan afhentes på lokale krematorium efter brændingen eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling jf. prislisten.

Underskriv med NemID så bedemand kan lave alt papirarbejde frem til skifteretten

iBedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter, så det er muligt for bedemanden at lave alt nødvendig papirarbejde, herunder dødsanmeldelse og begravelseshjælp.

Betal via bankoverførsel med 14 dages kredit, kontant, med kort eller 90 dages kredit

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 (gratis) eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Ilægning på hospitalets kapel i en transport og kremeringkiste og hvis afhentning inden for tre timer på privat adresse, plejehjem eller hospice på en hverdag (+600 kr.) og i weekenden (+1.100 kr.). Kørsel direkte til lokale krematorium kapel for ophold i kiste.  

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Ring hele døgnet på tlf. 70 25 25 33. Alle priser er eksklusiv kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


Få bedemandens hjemmebesøg eller ring og lad bedemanden indtaste gratis 

Bedemand Peter Holm

Peter Holm har 1.200 begravelsers erfaring og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring gratis 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har over 2.000 begravelsers erfaring. Ring gratis 70 25 25 33 for samtale

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn over 1.700 begravelsers erfaring. Træffes uforpligtende på 70 25 25 33.


 
Fuld tilfredshed på Trustpilot

 
Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 1.000 begravelser. Ring tlf.  70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.  

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og certificeret som bedemænd.  

Alle digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens-it

Ufejlbarlig service

Siden 2014 har vores digitale arbejdsgange været certificeret af folkekirkens it.  


 
GeoTrust verificeret

 

Det er gratis at få hjælp fra bedemanden til indtastning af onlinebestilling og fremsendelse af betalingslink.

Indenfor tre timer kan vi have den valgte kiste, bedemand og rustvogn fremme på en hvilken som helst (brofast) adresse i Danmark, inklusiv Bornholm.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter højtideligheden. Der kan betales gebyrfrit med alle betalingskort både danske og internationale.