top
Bisættelse: 8.903,- i kirke eller kapel
Fås helt ned til 7.108,- uden ceremoni


Ring 70 25 25 33
Blomster i Flor

 

Tre eksempler: Bisættelse i kirke eller fra kapel med eller uden præst

Ved en bisættelse kremeres afdøde, så en urne kan nedsættes i et gravsted eller askespredes til havs. Forudgående kan bedemanden arrangere for en højtidelighed i kirke eller fra kapellet, hvor familien ofte afslutningsvis bærer kisten ud til rustvognen.

Få gratis rådgivning fra vores vagthavende bedemand. Vi har åbent hele døgnet på tlf. 70 25 25 33 for aftale om besøg eller vores hjælp for gennemførsel af en elektronisk bestilling.


 

 

 

Bisættelse, hverdag: 8.903 kr.

Bedemand arrangerer handling i kirke eller kapel med eller uden præst

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten. Ønsker du/I rådgivning på et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemanden, jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Vi søger begravelseshjælp, samt sikrer for udbetaling på op til 11.400 kr. i tilskud

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Danskproduceret hvid basis kiste, iklædning af afdøde med eget tøj samt ilægning i kisten

iDansk hvid basis kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret træ og produceret på Sjælland. Den overholder derfor EU's krav til miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra. Bedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Planlagt kørsel til og fra kirke (2 x 15 km) - afslutningsvis til krematorium

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Danske økologisk sø- eller jord-urner, der tilbydes i flere farver

iHvid økologisk urne, som kan afhentes på krematorium efter brændingen eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling.

NemID underskrift, så bedemand kan ordne al papirarbejdet frem til skifteretten

iDet er muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter for dødsanmeldelsen og begravelseshjælp.

Gratis 15 dages kredit, med kort eller kontant - ellers 90 dages kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 (gebyrfrit) eller 90 dages kredit (mod gebyr).

Beskrivelse og betingelser

Er dødsfaldet ikke sket på hospital, men der skal afhentes på hospice, plejehjem eller i privaten, er prisen 9.998 kr. Er afhentningen om aften, på helligdage eller i weekenden: 10.398 kr. samlet.

Afhentningen er til fast pris med frit km. forbrug og to bedemænd fremme inden for tre timer. Planlagt rustvognskørsel - ud over 15 km. pr. tur, koster +17 kr. for hver ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, fx. blomster til kiste og gulv, gravsten eller flere af vores tjenesteydelser, vælges disse i vores gratis onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg: +995 kr.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for samtale, gratis indtastningsservice eller aftale om hjemmebesøg. Læg hertil mærke til, at alle priser er excl. kremering og gravplads 
Certificeret Bedemand

 

Bisættelse, lørdag: 10.898 kr.

Bedemand arrangerer handling i kirke eller fra kapel med eller uden præst

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten. Ønsker du/I at rådgivningen sker under et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemandens jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter skal betales ud over priserne vist på denne side.

Bedemand søger om begravelseshjælp på op til 11.400 kr. i tilskud

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Danskproduceret hvid basiskiste, iklædning og ilægning i valgte kiste.

iKisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra - og hvis afdøde vejer mere end 130 kg, skal benyttes en XXL-kiste, der koster 2.200 kr. mere, inkl. nødvendigt personale. Vi kommer altid som udgangspunkt to bedemænd, hvis der skal ilægges på privatadresse, hospice eller plejehjem.

Rustvogn (3 x 15 km);- en hverdag til kapel og to på dagen for handling om lørdagen

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kapel for ophold, derefter handling i kirke eller fra kapellet, for afsluttende kørsel til krematorium for brænding. Uanset om dødsfaldet er sket på hospital eller i privaten, skal der køres til kapel for ophold, da hospitalets kapel holder lukket i weekenden.

Få en økologisk sø- eller jord-urne, der er godkendt på alle kirkegård i flere varianter

iHvid økologisk urne er den mest benyttede, som efter brændingen på krematorium, kan afhentes af familien eller bringes til kirkegården af bedemanden mod ekstra betaling jf. prisliste..

Underskriv med NemID og vi klarer papirarbejdet frem til skifteretten

iBedemanden sørger for al papirarbejdet frem til skifteretten, inkl. ansøgning om, og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp. Det er også muligt at underskrive manuelt. Hos Bedre Begravelse er det muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Det er muligt at betale kontant, kort, gratis 15 dage - ellers 90 dage kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 (gebyrfrit) eller 90 dages kredit mod gebyr jf, gældende prisliste.

Beskrivelse og betingelser

Hospitalets kapel har lukket i weekenden, så der vil ofte være tre rustvognkørsler. Alternativt kan rustvognen være fremme inden for tre timer - for ilægning i kiste og kørsel til lokale kapel for ophold.

Er behovet for kisteilægning om aften, på helligdage eller i weekenden, er prisen 11.898 kr. samlet. På dagen for handling koster den planlagte kørsel - ud over 15 km. pr. tur, 25 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster til kiste og gulv, gravsten eller flere af vores tjenesteydelser, vælges disse i vores gratis onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg: +995 kr.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning, samtale, gratis indtastningsservice eller aftale om bedemandens hjemmebesøg. Alle priser er excl. kremering og gravsted. 
E-Mærke certificeret bedemand


 

Bisættelse uden ceremoni: 7.108,-

Bedemand arrangerer for ønsket gravplads eller askespredning over havet

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en bisættelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten. Ønsker du/I rådgivning på et hjemmebesøg, skal der tillægges ekstra løn til bedemandens jf. gældende prisliste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård vedrørende udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Vi søger begravelseshjælp samt udbetaling på op til 11.400 kr. i tilskud

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Transport- og kremeringskiste, inkl. iklædning og ilægning i kisten

iEn transportkiste med rebhåndtag, benyttes ved direkte kørsel fra kapel til kapel, uden kistefremvisning. Hvis vi skal ud i offentligheden, skal der benyttes en rigtig kiste med solide håndtag for udbæring. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.800 kr. ekstra og op til +2.800 kr. hvis afdødes vægt er over 130 kg. Bedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer - men der kan være hospitals afgifter, som særskilt betales (dog max 495 kr.)

Rustvognskørsel direkte til krematorium (frit km. forbrug)

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til krematorium, hvis du/I ikke ønsker en handling, men måske kun deltager ved urnenedsættelsen eller askespredelse over havet i sø-urne.

Dansk økologisk sø-urne eller Ø-urne for nedsættelse i flere farver

iHvid økologisk urne er den foretrukne urne, men leveres i mange varianter og farver til fast pris jf. prislisten. Askeurnen kan afhentes på  krematorium efter brændingen eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling jf. prislisten.

Underskriv med NemID så bedemand kan lave al papirarbejdet frem til skifteretten

iHos Bedre Begravelse er det muligt at underskrive med NemID på alle dokumenter, så det er muligt for bedemanden, at lave det nødvendige papirarbejde, herunder dødsanmeldelse og begravelseshjælp.

Betal via bankoverførsel med 15 dages kredit, kontant, med kort eller 90 dages kredit

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 (gebyrfrit) eller 90 dages kredit (mod gebyr).

Beskrivelse og betingelser

Er dødsfaldet ikke sket hospitalets, og der skal afhentes inden for timer på privat adresse, plejehjem eller hospice, er prisen 7.808 kr. - og aften, på helligdage eller i weekenden: 8.308 kr. samlet.

Kørsel direkte til krematoriums kapel for ophold, ind til bedemanden har lavet det nødvendige papirarbejde. Hvis askespredelse over havet, afhenter familie ofte selv askeurnen på krematoriet. 

Ønskes andre produkter, fx. gravsten eller udsyngning på kapellet eller plejehjem, vælges disse tjenesteydelser nemt i vores gratis onlinebestilling eller på aftalt hjemmebesøg: +995 kr. 

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for samtale med vagthavende bedemand, indtastningsservice eller aftale om bedemandens besøg. Alle priser er excl. kremering og gravsted


 

 
Bedemand Christine Nielsen

Få en uforpligtende samtale med Christine Nielsen om en ønsker til gennemførsel af en bisættelse på dansk, engelsk, tysk, spansk eller Italiensk. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale i hele landet.

Bedemand Peter Holm

Peter Holm er instruktør på bedemands- uddannelsen, og arbejder til dagligt som bedemand med kontor på Amager i Ørestad, København. Peter yder hjemmebesøg på Sjælland, ring: 70 25 25 33

Bedemand Christian Holm

Få hele døgnet Christian Holm i samtale på på tlf. 70 25 25 33 - også hvis ønske om et nøjagtigt prisoverslag for gennemførsel af ønskede bisættelse i kirke, fra kapellet eller askespredningen over havet.


 

 
Bedemand Katja Rohde

Katja Rohde er bedemand på Sjælland og kan komme på besøg for samtale om en bisættelse, evt. med askedeling eller askespredning over havet. Ring på tlf. 70 25 25 33 hele døgnet for samtale.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har langt over 2.000 begravelsers erfaring med samlet 15 år i branchen. Mød Per i Roskilde eller Brøndby - eller ring 70 25 25 33 for aftale om hjemmebesøg for samtale.

Bedemand Rannva Jakobsen

Få bedemand Rannva Jakobsen i samtale på tlf. 70 25 25 33. Lad Rannva rådgive fra start til slut, samt sende et prisoverslag. Rannva er fra Færøerne, men arrangerer fortrinsvis handlinger i Danmark.  
Fuld tilfredshed på Trustpilot

 

Vi kan være fremme inden for tre timer

Bedemand Dennis Andersen

Dennis Andersen, er bedemand på Sjælland siden år 2015, og er den rolige hånd, der sikrer korrekt gennemførsel af en begravelse. Ring tlf. 70 25 25 33 og få Dennis i privaten for samtale.

Bedemand Annelise Andersen

Annelise Andersen arrangerer møder og højtideligheder over hele landet, og kan mødes for samtale i Brøndby om mulig bisættelse. Ring tlf. 70 25 25 33 hele døgnet for aftale med Annelise.

Bedemand Susanne Schrøder

Susanne Schrøder er fortrinvis vagthavende i weekenden, men kan også træffes på alle hverdage på tlf. 70 25 25 33 for aftale om personlig møde med vores lokale bedemænd i hele landet.


 

 
Bedemand Jacob Staal

Jacob Staal har speciale i regnbue begravelser, samt af unikke begravelser med sang. Uddannet på det danske musik konservatorium. Ring 70 25 25 33 bed om Jacob Staal bedemand.

Bedemand Rene Kaarekilde

Rene Kaarekilde er kørende bedemand på Sjælland siden 2018. Mød Rene i kirken eller inden for tre timer på plejehjem, hospice eller privat adresse på Sjælland. Ring 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Jan Winkler

Bedemand Jan Winkler er både organist, bedemand og uddannet på det danske musikkonservatorium. Ring 70 25 25 33 for samtale og evt. hjemmebesøg for samtale om en personlig begravelse 
GeoTrust verificeret

 

Vi har bedemænd over hele landet

Bedemand Aalborg, Per Strøm og Maj-Britt Strøm

Maj-Britt & Per Strøm: Få os til møde inden for tre timer og/eller hvis ønske om afholdelse af højtideligheden i weekenden eller på helligdage. Vi dækker hele Nord- og Vestjylland. Ring 96 20 10 77.

Bedemand Bornholm

Camilla Mikkelsen: Hos mig får du nærvær, følgeskab og hjælp til at løfte det tunge i en svær tid. Ring tlf. 56 49 49 59 for rådgivning, samtale i privaten eller begravelses forretningen i Nexø på Bornholm

Bedemand Henrik Lundgren i Aarhus, Viby

Henrik Lundgren Bedemand siden år 1984 og har i dag begravelses forretning i Viby, Aarhus. Ring tlf. 86 20 42 32 bed om et besøg af Henrik - med rustvogn eller blot en samtale i hele Øst- og Midtjylland.


 

 
Bedemand Vestjylland

Herning og Struer dækkes af butikker og bedemand, der tidligere har været ansatte og/eller vi har samarbejdet med i mange år. Vi dækker hele Midt- og Vestjylland, ring ring 70 25 25 33 for aftale.

Bedemand Christian Jørgensen

Christian Jørgensen er 3. generation bedemand og barnebarn af Per Holm. Christian er i dag assistent til de kørende bedemænd på Sjælland. Ring tlf. 70 25 25 33 for Christian som bedemand.

Bedemand Karsten Ottesen

Karsten Ottesen og Søn: Vi kommer gerne på besøg i privaten for en samtale på Fyn. Ring 76 40 80 96 for aftale - også i Trekantsområde og Sønderjylland via Esbjerg, Tønder og Aabenraa.


Det er gratis at få hjælp fra bedemanden til indtastning af bestilling og fremsendelse af betalingslink. Vi er e-mærket, så intet binder før bedemanden har arrangeret alt.

Indenfor tre timer kan vi have den valgte kiste, bedemand og rustvogn fremme på en hvilken som helst (brofast) adresse i Danmark, inklusiv Bornholm.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter højtideligheden. Der kan betales gebyrfrit med alle betalingskort både danske og internationale.


Bedre Begravelses rustvogns kørsel er CO2-neutraliseret

Bæredygtig bedemand

Rustvogne der overholder de strengeste miljøkrav og er CO2-neutraliseret.

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og er eksamineret som bedemand.

Vælg en e-mærket bedemand

Ufejlbarlig handel

Siden 2010 har vi støttet op om fair og gennemsigtig handel.