top
Bestil via 7 simple trin
Fra 7.613 kr. inkl. fuld service
begravelse uden handling

 

Begravelse uden handling men inkl. fuld service

I Danmark er det ikke lovpligtigt med en ceremoni forud for begravelsen. Hvis du/I ønsker at afholde en begravelse uden ceremoni, kan vi sagtens hjælpe. Vi klarer alt vedrørende begravelsen - også papirarbejdet.

Enten afhentes der på en hverdag på hospitalets kapel, eller der afhentes akut på hospice, plejehjem eller privatadresse og køres i klassisk rustvogn til kirkegårdens kapel eller direkte til jordfæstelse.

Vidste du, at det er muligt at få 11.200 kr. i begravelseshjælp og op til 14.268 kr. i ekstra tilskud, hvis der er en efterlevende ægtefælle? Ring hele døgnet til vagthavende bedemand på tlf. 70 25 25 33.


 

 

Onlinebestilling fra 7.613 kr.

Rådgivning om begravelse

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten

Søger om begravelseshjælp

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Opredning i kiste

iBedemændene op redder kisten med ekstra linned, puder og dyne for ilægningen.

Dansk hvid standard kiste

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra.

Levering og ilægning

iBedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Pyntning af kiste

iBedemanden pynter kisten med de blomster, som familien har købt lokalt, under hjemmebesøget eller online.

Klassisk rustvogn, 15 km

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Undersøger gravplads

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Klarer alt papirarbejde

iBedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp.

Underskriv med NemID

iHos Bedre Begravelse er det muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Betal kontant eller med kort

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Priseksemplet forudsætter afhentning på hospital, hospice, plejehjem eller privat adresse og kørsel derfra og til kirkegården. Kørsel ud over 15 km koster 17 kr. pr. ekstra kørt km. I weekenden er starttaksten 500 kr. højere og kørslen koster 25 kr. pr. ekstra km udover de 15 km, der er inkl. i prisen.

Ønskes ekstra services inkluderet i prisen, kan det nemt tilvælges i vores elektroniske bestilling eller ved at ringe til den vagthavende bedemand på tlf. 70 25 25 33. Alle vores priser er inkl. moms og skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 
tryg begravelse uden cermoni

 

Kirkegårdens udbudspriser

En kiste har en fredningsperiode på minimum 20 år. Der er forskel på priserne på gravstederne - det afhænger blandt andet af om man har sognebånd til kirken. Bedemanden undersøger gratis kirkegårdens udbudspriser for dig

 – læs mere.

Urner hos bedrebegravelse hvid urne

 
bisættelse med bedrebegravelse

 
Bedemand Peter Holm

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.


Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring påt tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.  

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og eksamineret som bedemænd.  

Vælg en bæredygtig bedemand, der har moderne rustvogn

Bæredygtig bedemand

Få danske produkter og moderne rustvogne, der er Co2-neutraliseret.  


 

 

Det er gratis at få vagthavende bedemand til at foretage al indtastning i forbindelse med onlinebestilling og fremsende bestillingens betalingslink.

Inden tre timer kan vi have den kiste, du/I har valgt online, bedemand og rustvogn fremme på en hvilken som helst (brofast) adresse i Danmark, inklusive Bornholm.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter højtideligheden. Betal helt gebyrfrit med alle gængse betalingskort samt danske og internationale kreditkort.