Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Fyn

Hos Bedre Begravelse kan vi hjælpe dig med at finde en lokal bedemand på Fyn. Vi har årelang erfaring og flere butikker fordelt på øen. Vores bedemænd er lokale, og de kender derfor de kirker og kapeller, der er i nærområdet til det sted, begravelsen eller bisættelsen foregår.


Find en bedemand på Fyn

Fyn er en smuk ø, og der er rigelig af muligheder for, at arrangementet bliver lige så smukt, som situationen påkalder. Et dødsfald er aldrig en behagelig ting, men derfor kan den sidste afsked stadig blive en smuk dag - og når du kontakter en af vores bedemænd på Fyn, har de stor forståelse for dette. 

I samtale med dig og de nærmeste pårørende til afdøde tager I en uforpligtende snak, hvor alle muligheder bliver drøftet. Der er ofte en budgetramme, der skal overholdes, og det har vores bedemænd fuld forståelse for. Du kan ringe til os alle døgnets 24 timer, og vi er klar med et højt serviceniveau og respekt for situationen. 

Med vores mange års erfaring kan vi bidrage konstruktivt og rådgive dig i forhold til, hvordan man skal gribe en begravelse på Fyn an i det hele taget. Og har du hele forløbet klarlagt inden samtale med os, så står vi til din rådighed i forhold til at opfylde dine ønsker. 

Mennesker er forskellige, og vi kan bidrage med det eventuelle tvist, du ved, at afdøde ville have elsket, at du arrangerede. Nogle ønsker, at der er en let stemning, men det er heller ikke alle dødsfald, der er lige triste. Nogle er sovet stille ind efter et langt og lykkeligt liv, mens andre er kommet mere beklageligt af dage. Begge dele behandler vores bedemænd med den største respekt og ydmyghed.

Priser
Priser


Begravelse på Fyn? Kontakt os til enhver tid

Som nævnt har vi fire begravelsesforretninger fordelt på Fyn. Så når behovet opstår - og det gør det jo desværre gennem et langt liv - kan vi hjælpe med at arrangere netop den begravelse, du har brug for. Nogle gange har man bedre tid til planlægningen end andre. I begge tilfælde kan vi hjælpe. Skal det gå stærkt, kan vi være fremme med rustvogn og bedemand på hele Fyn og Langeland inden for blot tre timer. Har vi bedre tid, tager vi gerne samtalen enten i en af vores butikker, eller i dit hjems private rammer, hvor vi kan gennemgå begravelsen i ro og mag. Gennem 10 år har vi hjulpet familier og pårørende med at arrangere smukke ceremonier - og vi er ofte kommet med gode råd og vejledning, da vi beskæftiger os med begravelser og bisættelser på daglig basis. Vi kan samtale om valg af kiste, valg af blomster samt den eventuelle rute, man ønsker at køre fra fx kapel til kirke. Fyn er en utrolig smuk ø, og der er mange muligheder for at skabe de bedste rammer for det sidste farvel. Kontakt os, og vi gennemgår alle muligheder sammen.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores CO2-neutraliserede selvbetjening, hvor du selv kan udvælge specifikke blomster og kister eller bestil blot en bedemand med op til 90 dages kredit.

Bisættelse på Fyn

Er der tale om bisættelse frem for begravelse, gælder alle ovenstående informationer også. Vi varetager bisættelser på Fyn i samme omfang som begravelser, og rådgiver naturligvis professionelt efter dine og de andre pårørendes behov. Vores butikker ligger i Odense, Faaborg, Nyborg og Otterup - og dertil har vi samarbejdende bedemænd i Aarup og Ørbæk. Som nævnt kommer vi også gerne hjem til dig og jer i privaten, hvis mere hjemlige rammer er ønsket - det er heller ikke altid, at man har lyst til at begive sig ret meget ud, hvis man er ramt af sorg og planlægning.

Der er simpelthen mange formaliteter, der følger i kølvandet af et dødsfald, og bisættelsen er ofte en dråbe i vandet af ting, man skal forholde sig til. Dog er det ofte den mest synlige dråbe, og derfor skal den være arrangeret smukt, så man kan få en dags åndehul til at mindes sin kære. Her på siden kan du finde udvalget af de bedemænd og butikker, der kan hjælpe dig med at få dagen planlagt og gennemført på bedst mulig vis. Uanset hvilken forretning du kontakter, kan du forvente et højt serviceniveau og stor respekt for situationen.
Som nævnt har vi flere butikker, der kan bistå med hjælp til den bisættelse, du skal arrangere på Fyn, og du kan se dem alle her på siden. Hos Bedre Begravelse er vi til for at hjælpe! Vi står klar til en uforpligtende samtale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33