Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Sjælland

Står du i den situation, at du mangler hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse, har vi hos Bedre Begravelse et bredt udvalg af professionelle bedemænd på Sjælland.


Find en bedemand på Sjælland

Vi har 15 egne begravelsesforretninger, der strækker sig fra Nord- til Syd Sjælland. Og vi dækker også øerne. Skal det gå hurtigt, kan vores egne ansatte bedemænd på Sjælland være fremme i rustvogn med den ønskede kiste inden for blot tre timer. Ofte har man dog mere tid til at planlægge, og det er vi specialister i. 

Her på siden kan du orientere dig om, hvilket udvalg af butikker og bedemænd, vi kan tilbyde. Vi har pt. 15 butikker, hvor personalet står klar til at hjælpe med alt, der vedrører dine behov, når du mangler en bedemand på Sjælland. Uanset hvilken forretning du kontakter, kan du forvente et højt serviceniveau og stor respekt for situationen. Vi ved, at vi ofte sidder overfor mennesker, der er ramt af stor sorg - og vi er vant til at begå os i denne stemning. Derfor kan du forvente diskretion og ydmyghed, når vi taler om det sidste farvel. 

Når man arbejder som bedemand, er det ens fornemmeste opgave, at du og de andre pårørende får den smukkeste ceremoni og dag, som situationen tillader.

Priser
Priser


Skal du arrangere en begravelse på Sjælland?

Når behovet opstår for at arrangere en begravelse, begår man sig ofte i den paradoksale situation, at man har brug for god tid til at arrangere begravelsen, men at man samtidig er underlagt et vist tidspres. Idet vi favner hele Sjælland og øerne, kan vi tilbyde at være fleksible og tage hensyn til den svære situation, du som efterladt står i. Med vores mange års erfaring kan vi bidrage konstruktivt og rådgive dig i forhold til, hvordan man skal gribe en begravelse an i det hele taget. Og har du hele forløbet klarlagt inden samtale med os, så står vi til din rådighed i forhold til at opfylde dine ønsker. Vi kan samtale om valg af kiste, valg af blomster samt den eventuelle rute, man ønsker at køre fra fx kapel til kirke. Det er muligt at køre forbi afdødes hus og holde et minuts stilhed, hvis det er det, du ønsker. Der er næsten ikke det, man ikke kan arrangere - og hvis det endelig skulle være, er vi konstruktive i vores rådgivning. Vores lokale bedemænd kender til udvalget af kirker, kapeller og præster - så den begravelse, du skal arrangere på Sjælland, bliver planlagt mest optimalt. Måske kan vi komme med input, der kan lette sorgen en smule - fx ved at hjælpe med nogle af de praktiske beslutninger og konkretisere hele forløbet sammen med dig. Vi taler af årelang erfaring, og derfor har vi ofte ideer til, hvordan det hele stykkes bedst muligt sammen. Begravelser kan have mange forskellige udtryk, og helt ned til, hvorvidt man ønsker kirken dekoreret med blomster, kan gøre en forskel fra den ene ceremoni til den anden. Ring til enhver tid og book et uforpligtende møde, så kommer vi og tager dialogen med dig og evt. andre nærmeste pårørende.


Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores CO2-neutraliserede selvbetjening, hvor du selv kan udvælge specifikke blomster og kister eller bestil blot en bedemand med op til 90 dages kredit.

Bisættelse på Sjælland

Hvis det ikke er en begravelse, men en bisættelse du skal arrangere, er vi naturligvis akkurat lige så erfarne og professionelle, og står klar med råd og vejledning. Vores bedemænd er vant til at begå sig i sorgens stund, og kan tilpasse sig mange behov og ønsker for den bisættelse, du skal arrangere. Lige fra Amager over Hillerød og til Nexø har vi bedemandsbutikker, der står klar til at hjælpe. Vi dækker som nævnt hele Sjælland.

I nogle tilfælde har der inden dødsfaldet været et langt sygdomsforløb, og i denne situation har man bedre tid til at planlægge - måske har man endda den døendes ønsker med. I dette tilfælde skal du ikke være nervøs for at kontakte os “i for god tid” - det er kun en fordel at have god tid til at planlægge bisættelsen. Er tiden knap, står vi til rådighed alle døgnets timer - så giver du os et opkald, og vi kan planlægge et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og kommer med et efterfølgende tilbud til dig. 
Har I brug for at være flere til stede - hvilket ofte er tilfældet, så tager vi samtalen i plenum og når til en fælles forståelse for- og planlægning af bisættelsen.
Som nævnt har vi mange butikker på Sjælland - se dem alle her på siden. Hos Bedre Begravelse er vi til for at hjælpe!

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33