Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.



top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Jylland

Det kan være meget svært som pårørende at varetage planlægningen af en begravelse eller bisættelse midt i sorg. Derfor har vi erfarne bedemænd i Jylland, der kan være behjælpelige - hele døgnet rundt.


Søger du bedemand i Jylland?

Vores bedemænd i Jylland har kendskab til de mange kirker, kapeller og præster. Dette er med til at forenkle planlægningen af ceremonien. Derudover har bedemanden stort kendskab til de lokale blomsterhandlere, hvilket også er en stor del af en ceremoni og ikke mindst udtrykket heraf.
Bedemanden vil også hurtigt kunne hjælpe med at planlægge en ceremoni, der ikke nødvendigvis efterlever de normale traditioner forbundet med en begravelse, hvis dette ønskes. Bedemanden er behjælpelig med at skabe overblik og planlægge en mindeværdig afsked, sådan at afskeden bliver præcis, som ønsket.

Priser
Priser


Jyske bedemænd med 10 års erfaring

Hos os finder du kompetente og jyske bedemænd, der har et godt kendskab til lokalområderne. I Jylland har vi syv forretninger, der danner centrum om vores begravelsesservice i hele jylland - Find forretninger både i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Haderslev, Kolding, Tilst, Vamdrup og Åbybro.Derudover har vi samarbejdende bedemænd i Aabenraa, Esbjerg, Dronninglund, Herning og Struer, således at vi samlet dækker hele Jylland med døgnservice. Vores bedemænd stræber efter at opfylde de ønsker, der er til ceremonien. Læs mere om vores bedemænd her. Hos os garanterer vi, at ceremonien bliver smuk og naturligvis mindeværdig på den helt rigtige måde.Bedemandens vigtigste og fornemmeste opgave er at sørge for, at du får arrangeret en god afskedsceremoni, hvor du ikke skal tænke for meget over det praktiske bag. Derfor er det også vigtigt, at du kommer i kontakt med en dygtig bedemand, sådan at du undgår at skulle forholde dig til flere personer undervejs i planlægningsprocessen.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores CO2-neutraliserede selvbetjening, hvor du selv kan udvælge specifikke blomster og kister eller bestil blot en bedemand med op til 90 dages kredit.

Begravelse i Jylland

Ved en begravelse ordner bedemanden alt. Det vil sige, at bedemanden arrangerer alt i forhold til kirken. Derudover sørger bedemanden for alt det praktiske papirarbejde.

En begravelse er en smuk og mindeværdig måde at tage afsked med sin kære på. Den afdøde bliver begravet i en kiste på en af kirkegårdens gravsteder. Gravstedet giver en synlig markering af afdødes liv på jorden samtidig med, at den afdødes pårørende får et personligt sted, hvor de i fremtiden har mulighed for at mindes den afdøde.

En begravelse starter i kirken. Til ceremonien deltager afdødes nærmeste familie sammen med andre personer, som har kendt afdøde. Efter præstens tale i kirken bærer pårørende kisten ud til gravstedet for efterfølgende jordfæstelse. Uanset hvilken begravelse du ønsker at afholde
for afdøde, varetager den lokale bedemand i Jylland dine ønsker. Bedemanden vil yde hjælp med de praktiske ting såsom: økonomi, skifteret, gravsten, sted, begravelseshjælp, blomster og meget, meget mer


Bisættelse i Jylland

En bisættelse kan foregå højtideligt fra kirke, kapel, plejehjem eller egen bopæl, hvilket afhænger af ønsker fra begravelses-testamentet og de pårørende. Selve ceremonien kan udformes på utallige måder, men lovgivningen er alligevel rimelig skarp på området. Derfor vil vi herunder besvare en række spørgsmål, så du er bedre klædt på til at træffe valg i forhold til en bisættelse.

Hvad er forskellen mellem en begravelse og en bisættelse?
Den store forskel er hovedsageligt ceremoniens afslutning. Ved en begravelse afsluttes ceremonien med jordfæstelse ved gravstedet. Ved en bisættelse afsluttes ceremonien, når kisten bliver kørt hen til krematoriet. Derefter vil der gå et par dage, før urnen bliver nedsænket i jorden eller spredt udover havet, såfremt dette er et ønske.

Hvem betaler for bisættelsen?
Når en person afgår ved døden, anmelder præsten eller bedemanden dødsfaldet til folkeregistret, skifteretten og til skat. Herefter udskrives en dødsanmeldelse, hvor der skal anføres en kontaktperson. Det vil i de fleste tilfælde være rekvirenten, altså personen der bestiller ceremonien. Omkostningerne i forbindelse med en bisættelse vil blive sendt til kontaktpersonen, der er anført i dødsanmeldelsen. Derfor er det væsentligt at overveje, hvem kontaktpersonen skal være.
Hvad koster en bisættelse?
Bisættelse er under normale omstændigheder den billigste begravelsesceremoni, fordi du primært skal betale for kremering, urne og gravsted. Der er dog nogle valg, du skal træffe, som får indflydelse på prisen. Traditionelt bliver man begravet i eget sogn, men det er muligt at søge en anden kirkegård uden for sognet. Uanset hvilken bisættelse der ønskes, varetager bedemanden en række praktiske foranstaltninger og arrangerer den ønskede højtidelighed. Ved alle bisættelser varetager vi:
  • Rådgivning om bisættelse
  • Søger begravelseshjælp
  • Opredning i kiste
  • Kiste
  • Pyntning af kiste
  • Klassisk rustvogn
  • Urne
  • Undersøger gravplads
  • Ordner alt papirarbejde
Bedre Begravelse varetager en række forskellige bisættelser. Der kan afholdes bisættelse fra kapel eller kirke med fuld service, samt borgerlig bisættelse uden ceremoni med fuld service.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33