Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 9.474,-
Ceremoni lørdag: 11.469,-
Uden ceremoni: 8.179,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.469,-
Ceremoni lørdag: 12.464,-
Uden ceremoni: 8.574,-

Vælg bedemand

Vælg område og bedemand for dialog over telefon eller aftale besøg for samtale.

Sjælland og Bornholm

Vestsjælland

Bededame Katja Rohde dækker hele Sjælland ved begravelser og bisættelser, men har sit daglige virke med fokus på Vestsjælland.

48 40 09 90

Katja Rohde

Katja Rohde er bedemand, eller rettere bededame, som gerne kommer på besøg for personlig drøftelse og samtale i hele Nordsjælland. Ellers bestil Katja online for afholdelse af en klassisk begravelse eller bisættelse for urne på hele Sjælland. Katja har kontor i Brøndby og Hillerød, hvis du gerne vil mødes med hende i begravelsesforretningen.

E-mail

Send en e-mail til Katja Rohde:

service@bedrebegravelse.dk

Nord- og Midtsjælland

Senior bedemand Per Holm yder landsdækkende service over telefon og kan træffes på hele Sjælland for samtale.

44 34 22 08

Per Holm

Stifter af Bedre Begravelse. Født og opvokset på Lolland i Sakskøbing. Per er uddannet smed og civilingeniør og har haft et arbejdsliv i truck- og løftevognsbranchen. Stenhugger siden år 2004, hvilket også blev indgangsvinklen til skabelsen af Bedre Begravelse. Per har kontor i Brøndby og Roskilde, og yder hjemmebesøg på hele Sjælland.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Per Holm.

pho@bedrebegravelse.dk

Sydsjælland

Med kontor i Haslev kommer bededame Susanne Schrøder gerne til et møde på hele Sjælland inden for få timer.

59 36 34 08

Susanne Schrøder

Susanne er driftsansvarlig bededame siden år 2012 og uddannet psykolog. Ring ml. 8:00-16:00 for aftale om møde på hele Sjælland. På Fyn, Jylland og Bornholm har Susanne også egne ansatte bedemænd, der kan være fremme inden for to timer for samtale, eller hvis der er behov for ilægning i kiste og kørsel i rustvogn til lokale kapel.

E-mail

Send en e-mail til bededame Susanne Schrøder.

susanne@bedrebegravelse.dk

Lolland, Falster og Møn

Bedemand René Kårekilde kører over hele Sjælland og øerne og kommer gerne på besøg for en uforpligtende samtale i dag.

59 36 34 08

René Kårekilde

René er kørende bedemand på hele region Sjælland, med fokus på Lolland, Falster og Møn. Han kan være fremme for personlig samtale om mulig begravelse eller bisættelse inden for to timer. Ellers bistår René på dagen for højtideligheden i kirke eller fra kapellet - og ankommer inden for to timer, hvis der skal afhentes på hospice, plejehjem eller på privat adressen på hele Sjælland, også i weekend og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Rene Kårekilde.

service@bedrebegravelse.dk

Hovedstaden

Bedemand Peter Holm har kontor på Amager og i Brøndby, men yder besøg på hele Sjælland og højtideligheder i hele landet.

32 86 00 23

Peter Holm

Peter Holm er søn af Per Holm. Født i Aalborg og opvokset på Midtsjælland i Hvalsø. Uddannet på Handelshøjskolen i København og arkitekten bag Bedre Begravelse. Peter er tidligere instruktør på bedemandsuddannelsen, og arbejder også dagligt som bedemand med kontor på Amager i Ørestad, hvorfra der ydes hjemmebesøg på hele Sjælland. Ring for en uforpligtende samtale

E-mail

Send en e-mail til bedemand Peter Holm.

holm@bedrebegravelse.dk

Bornholm

Bededame Camilla Mikkelsen med forretning i Nexø dækker hele øen med døgnservice for besøg eller afhentning i privaten.

56 49 49 59

Camilla Mikkelsen

Hos mig får du nærvær, nænsomhed, følgeskab og hjælp til at løfte det tunge i en svær tid. Jeg udfører selv alle opgaver, omhyggeligt og respektfuldt. Ring hele døgnet for rådgivning, samtale i privaten eller begravelsesforretningen i Nexø. Jeg har også stor erfaring med transport fra især Sjælland til Bornholm - for afsluttende begravelse eller bisættelse i en af Bornholms kirker.

E-mail

Send en e-mail til bededame Camilla Mikkelsen.

service@bedrebegravelse.dk

København

Bedemand Jacob Staal med assistent er bedemænd på hele Sjælland med mulighed for samtale i Hovedstaden.

33 26 00 44

Jacob Staal

Jacob uddannet og eksamineret bedemand siden 2015. Tidligere uddannet på musikkonservatoriet og danner professionelt parløb med bedemand Jan Winkler, der er organist. Jacob yder hjemmebesøg for samtale i hele Storkøbenhavn - eller ring bed om Jacob Staal som jeres ønskede bedemand. Jacob er specialist i Regnbuebegravelser.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Jacob Staal.

service@bedrebegravelse.dk

Midt- og Sydsjælland

Bedemand Denis Andersen kan du også møde ved højtidelighed arrangeret på Sjælland og hjemmebesøg for samtale i dag.

46 30 30 40

Dennis Andersen

Dennis Andersen har været kørende bedemand siden år 2015. Dennis var det naturlige valg af bedemand ved den seneste begravelse på Bregentved Slot, der blev gennemført i samarbejde med bedemand Peter Holm. Dennis kan være fremme inden for to timer for samtale eller hvis der er behov for ilægning i kiste og kørsel i rustvogn til lokale kapel.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Dennis Andersen.

service@bedrebegravelse.dk

Frederiksberg

Bedemand Jan Winkler er fast assistent til Jacob Staal, samt organist for gennemførsel af ceremonier med salmesang.

33 26 00 44

Jan Winkler

Bedemand Jan Winkler er både organist, kørende bedemand og danner professionelt parløb med bedemand Jacob Staal. Mød derfor Jan sammen med Jacob, hvor han også hjælper med gennemførsel af borgerlige handlinger med sang og musik. Ring og bed om Jan og Jacob som jeres lokale bedemand i Hovedstaden og Nordsjælland.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Jan Winkler.

service@bedrebegravelse.dk

Fyn & Langeland

Fyn og Langeland

Bedemand Per Holm

63 11 29 96

Per Holm

Per har kontor med Lars Scharck, som dækker både hele Vestfyn fra sit kontor i Aarup. Per har  bedemænd, der også kan komme til samtale hele Trekantområdet. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller møde inden for få timer om ønsket begravelse eller bisættelse - også i weekenden og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Per Holm.

pho@bedrebegravelse.dk

Vores lokale bedemænd har gennem 10 år oparbejdet en stor lokal erfaring i alle kirker og kapeller på Fyn og Langeland.

Forretningerne er centeret omkring Aarup, Nyborg og Odense, så vi kan være fremme på hele Fyn og Langeland inden for tre timer. 

Ring derfor hele døgnet for aftale om besøg, så vi kan rådgive om de lokale muligheder, eller ankomme med ønskede kiste i rustvogn.

Vest-Fyn

Bedemand Lars Scharck kommer gerne til et uforpligtende møde i privaten på hele Fyn og Trekantkområdet. Ring for aftale.

63 11 29 96

Lars Schack

Lars er søn er Karsten Ottesen og dækker både hele Vestfyn fra sit kontor i Aarup. Har bedemænd for samtale og kørsel i hele Trekantområdet også. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller møde inden for to timer om ønsker til begravelse eller bisættelse på Fyn. Lars kommer også i Kolding og Vejle både i weekenden og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Lars Sharck.

service@bedrebegravelse.dk

Vagthavende på Fyn

Bedemand Christian Holm er øverste ansvarlige bedemand i hele landet, men har traditionelt set altid haft sit fokus på Fyn. 

63 11 29 96

Christian Holm

Christian er søn af Per Holm. Christian har arbejdet med planlægning og som bedemand siden år 2011 med speciale i kiste til eller fra udlandet. Christian er i dag ansvarlig for vores lokale bedemænd og tilhørende begravelsesforretninger, hvor halvdelen er egne ansatte. Ring på for en samtale eller møde med Christian Holm eller en af hans gode bedemænd.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Christian Holm

christian@bedrebegravelse.dk

Øst-Fyn

Bedemand Karsten Ottesen er vores faste bedemand i Odense, Svendborg og har 30 års erfaring som lokale bedemand. 

63 11 29 96

Karsten Ottesen

Få vores fynske bedemænd, der også dækker Svenborg, Odense og Kerteminde. Få Karsten til et møde, hvor du kan forvente stort lokalt kendskab til hvordan vi sammen kan arrangere den sidste rejse. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller et møde i et af vores kontorer i Ørbæk ved Nyborg for en uforpligtende samtale om ønsket begravelse.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Karsten Ottesen.

service@bedrebegravelse.dk

Jylland

Jylland

Bedemand Peter Holm

87 20 50 00

Peter Holm

Peters bedemænd har begravelsesforretning på Viby torv, så det er muligt at dækker både hele Midt- og Østjylland. Peter har bedemænd, der også kan komme til samtale i hele Jylland. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller møde inden for få timer om ønsket begravelse eller bisættelse - også i weekenden og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Per Holm.

pho@bedrebegravelse.dk

Vores begravelsesforretninger i Aalborg, Dronninglund og Aarhus danner centrum om vores jyske begravelsesservice. 

Men vi har også bedemænd i Aabenraa, Esbjerg, Herning, Esbjerg, Kolding, Struer, Vejle og Aabenraa, så vi samlet dækker hele Jylland

Og vi kan være fremme inden for tre timer. Ring derfor hele døgnet for aftale om besøg, så vi kan rådgive om muligheder - med eller uden præst.

Vagthavende Jylland

Bededame Annelise Andersen har bedemænd i hele Jylland og erfaring med over 4.000 gennemførte begravelser. Ring for samtale.

 96 38 38 28

Annelise Andersen

Annelise Andersen er vores mest erfarne bedemand med langt over 4.000 gennemførte begravelser. Hun arbejder til daglig med vores mange lokale bedemænd, der alle kan være fremme for samtale eller akut assistance i hele landet - inden for tre timer. Du kan ringe for samtale eller mødes med Annelise i begravelsesforretningen på hverdage mellem kl. 07.00-15.00.

E-mail

Send en e-mail til bededame Annelise Andersen.

annelise@bedrebegravelse.dk

Nordjylland

Mød Maj-Britt og Per Strøm i Aalborg og Dronninglund. Har bedemænd i Vestjylland og kommer selv til samtale i hele Nordjylland.

96 20 10 77

Maj-Britt og Per Strøm

Maj-Britt og Per Strøm er begge uddannede bedemænd og har begravelsesforretning i både Aalborg og Dronninglund, hvor der gratis og uforpligtende kan afholdes møde - eller ofte kan Per komme på hjemmebesøg inden for tre timer. Vi har samarbejdende bedemænd i Struer, Herning og Randers, så Maj-Britt og Per dækker hele Vest- og Nordjylland med døgnservice.

E-mail

Send en e-mail til Maj-Britt og Per Strøm.

service@bedrebegravelse.dk

Midtjylland

Lad Christine Nielsen arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale.

70 25 25 33

Christine Nielsen

Christine er svigerdatter til Per Holm og danner parløb med bedemand Peter Holm. Født i Hørsholm, men opvokset og bosat i Thailand, Iran, Tyskland, Italien, Spanien og de sidste 15 år i Danmark. Ring på hverdage for samtale, tilbud eller møde mød hende i begravelses forretningen i Brøndby. Christines bedemænd kan være fremme for akut afhentning eller for samtale.

E-mail

Send en e-mail til bededame Christine Nielsen.

christine@bedrebegravelse.dk

Sønderjylland

Jeanne Nørregaard har bedemænd i hele Jylland, men arrangerer begravelse- og bisættelses handlinger i hele landet.

86 20 42 32

Jeanne Nørregaard

Jeanne er tidligere selvstændig i næsten 40 år inden for servicebranchen. Vælg Jeanne, der over telefonen kan rådgive og arrangere - eller lad hende sende sin lokale bedemand for et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Sønderjylland. Ring for en samtale - eller lad Jeanne starte bestillingen over telefonen hele døgnet..

E-mail

Send en e-mail til bededame Jeanne Nørregaard.

jeanne@bedrebegravelse.dk

Landsdækkende

Bededame Rannva Jacobsen arrangerer begravelser og hele landet og har bedemænd også på Bornholm.

70 25 25 33

Rannva Jacobsen

Bedemand siden år 2018 med speciale i færøske / udenlandske begravelser. Rannva arrangerer i dag flest danske højtideligheder over hele landet i samarbejde med vores lokale bedemænd. Lad Rannva indtaste for bestillingen over telefonen, hvorefter hun arrangerer den ønskede begravelse eller bisættelse i hele landet Bestil online og spar mest sammen med Rannva på bedemanden.

E-mail

Send en e-mail til bededame Rannva Jacobsen.

rannva@bedrebegravelse.dk

Østjylland

Med lokalforretning i Viby kan vores bedemænd komme besøg for samtale i hele Østjylland inden for to timer.

87 20 50 00

Bedemand i Aarhus

Uddannet hos de danske bedemænd og har mere end 25 års erfaring som bedemand. Oprindeligt opvokset i Aarhus, men har indtil for nyligt boet og arbejdet som bedemand i Herlev. Har nu overtaget begravelses forretningen i Viby J. og dermed flyttet hjem til Aarhus. Henrik kan bestilles online eller ring for samtale, tilbud eller aftale om et møde i privaten eller begravelsesforretningen.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Peter Holm.

holm@bedrebegravelse.dk


Hovedkontor

Midtager 39, 2605 Brøndby

CVR-nr 34608903

Døgnvagt

70 25 25 33

Kontortid

Mandag til søndag (Døgnservice)

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33