top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bestil os online

Spar bedemandens besøg og bestil på to minutter online, hvorefter vi kontakter dig for videre dialog.

Bedemand Per Holm

Døgnservice. Gennemfør vores e-mærkede onlinebestilling på to minutter. Dette også for opstart af en gratis forudbestilling eller behov for aftale om kisteilægning inden for tre timer.

Først når vi i løbende dialog har arrangeret alt, indgås en endelig aftale om levering af vores begravelsesservice, herunder valg af kiste, urne, blomster, rustvogn og gravsten.

Modtag et link på e-mail, så det er muligt nemt at bekræfte alle mundtlige aftaler. Få afslutningsvis en oversigt over hele bestillingen. Betal billigt med med kort eller bestil på kredit.


Vores IT-systemer er direkte tilsluttet ATP, Udbetaling Danmark, Cpr-registreret og Folkekirkens IT, så det er mulig for bedemanden at lave alt papirarbejdet frem til skifteretten. 

Hos os er det derfor ikke nødvendigt med vielsesattest, dåbsattest eller andre papirdokumenter. Underskriv med NemID og forvent herefter fuld service, hvor bedemanden ordner alt.

Bestil derfor den ønskede begravelse eller bisættelse her på siden, hvor du blot skal udfylde dine informationer for papirarbejdet. Efterfølgende kontakter vi dig indenfor 15 minutter. 

Gennem løbende dialog, drøfter vi alle tanker og ønsker til den forestående begravelseshandling, som det er bedemandens job at arrangere med kirken, præsten, kapellet og kirkegården.

Når vi i løbende dialog har arrangeret handlingen, sender vi dig en e-mail med link til en bekræftende bestilling. Her har du også mulighed for at vælge produkter og ønskede tjenesteydelser.

Betal billigst med kort eller bestil med op til 14 eller 90 dages kredit, hvorefter du modtager faktura og en begravelsesplan, så alle nuancer og detaljer også kan afstemmes manuelt.


Peter Holm

Tidligere instruktør på bedemandsuddannelsen og kan derfor svare på alle spørgsmål ved et dødsfald. Få Peters rådgivning lige nu på telefon eller møde.

  70 25 25 33

Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familie. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få ham ud til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

10 års erfaring  som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Ring nu – 70 25 25 33