Døgn-telefon

70 25 25 33

Prisberegner

Beregn din pris

Bestil online

Planlæg, bestil og betal begravelsen online

Vores online begravelsesbestilling gør det muligt for dig at planlægge og bestille begravelsen i ro og mag. Dette er med til at sikre dig maksimal fleksibilitet, så du har tid og ro til at sige dit farvel.

Spar penge online

En lavere honorarpris takket være online dialog.

Landsdækkende service

Lokalkendte bedemænd med stor viden om dit område.

Uddannede bedemænd

Vi benytter kun professionelle og uddannede bedemænd.

Fuld service

Vi kan håndtere alle detaljer og papirer fra start til slut.
Online dialog

Spar min. 50 % på
honoraret online

Hos BedreBegravelse foregår den personlige dialog online – og med online dialog følger en langt lavere pris, men med samme personlige service. Her sparer du min. 2.000 kr. på honoraret, der normalt starter på 4.000 kr. i en traditionel bedemandsforretning. Et honorar, som dækker:

Start vores bestilling og bliv kontaktet telefonisk inden for kort tid. Baseret på din indledende bestilling drøfter vi dine tanker og ønsker til den forestående begravelse eller bisættelse, så vi kan sammensætte den helt rigtige afsked for dig.

Når din fast tilknyttede bedemand har arrangeret den ønskede handling, sender vi dig en e-mail med link til en bekræftende bestilling. Her kan alle aftaler bekræftes, og du kan vælge urne, blomster og gravsten.

Hos BedreBegravelse løser vi alle essentielle bedemandsopgaver:

✔ Vi udfylder og indsender alle officielle attester og ansøger om begravelseshjælp fra det offentlige og Sygeforsikring Danmark

✔ Vi klæder afdøde på og lægger i kiste

✔ Vi står for al rustvognskørsel

✔ Vi tilbyder fremvisning og udsyngning

✔ Vi aftaler højtidelighed med præst, kirke, kapel, osv.

✔ Vi bestiller kistepynt, blomster, annoncer, salmeblade og gravsten

✔ Vi afhenter og leverer urnen til kirkegården

✔ Vi håndterer alt papirarbejdet ved askespredning over havet

Med os ved din side behøver du således ikke at være i dialog med flere leverandører. Vi hjælper dig med samtlige aspekter af det sidste farvel.

Din online bedemand

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt

Hos BedreBegravelse er vi alle uddannede bedemænd, og arbejder alle efter de samme anerkendte procedurer med stor respekt for din situation. Ring til os på 70 25 25 33 eller skriv til os i chatten nedenfor.

Minna Angelo Christensen

Minna har mere end 10 års erfaring som bedemand og har tidligere været bedemand i en lokal bedemandsforretning på Sjælland.

Hun er uddannet inden for psykologi, sorg og krise, hvilket hun bruger i dialogen med de pårørende og planlægningen af begravelser og bisættelser.

Christian Holm

Christian har mere end 13 års erfaring som bedemand og fungerer som daglig leder i BedreBegravelse.dk

Han var med til at stifte BedreBegravelse tilbage i 2010, og han har derfor indgående erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser over hele landet.