Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bisættelse på en hverdag

Forvent at bedemanden ordner den fulde begravelse handling med præst i kirken eller borgerlig fra kapel, samt det nødvendig papirarbejde inkl. begravelseshjælp.

Afdøde iklædes og ilægges i en opredt kiste på en hverdag. På dagen for handlingen ankommer rustvognen en time før handlingens start til det valgte ceremonisted, som ofte afsluttes ved kisten bæres ud til rustvognen, før kørsel til krematoriet.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning eller se nedenfor en detaljeret beskrivelse af inkluderede tjenesteydelser og produkter.


Rustvogn

Inkluderer to kørsler á 15 km. til kirke eller kirkegård og afslutningsvis til krematorium. Er der behov for mere kørsel, er starttakst 1.195 kr. på hverdage og 1.995 kr. i weekenden. Længere kørsel end 15 km. pr. tur koster 28 kr. på hverdage og i weekenden.

Kiste og ilægning

Kisten er produceret på Sjælland og kan leveres inden for få timer i hele landet. Iklædning og ilægning i kiste varetages altid af to personer hos os og vi kan være fremme inden for få timer i hele landet. Har afdøde ikke eget tøj, kan ligklæde kan tilkøbes. 

Papirarbejde

Bedemand laver alt papirarbejdet frem til skifteretten for gennemførsel af begravelses handlingen. Dette inkluderer hjælp til for udbetaling af korrekte begravelseshjælp. Vi yder også kurér-servces og hjemmebesøg for samtale for personlig betjening  i hele landet. 

Højtidelighed

Bedemand finder præst, arrangerer med kirke og koordinerer med kirkegården og ordner alt praktisk og administrativt. Bedemand arrangerer for - og forestår, den komplette gennemførsel af planlagte højtidelighed i kirke eller ceremoni fra kapel, med eller uden lokale præst.

Kirkegård

Alle priser på denne side er er uden kirkegårds-udgifter. Her er tale om afgift på lokale kapel for kisteophold, hospitalsafgift for udlevering, kremering og kisteindlevering eller fornyelse af familiegravstedet. Lav bedemanden arrangere et møde på kirkegården. 

Betalingsgebyr

Ikke før vi har arrangeret alt og du godkendt prisen, indgås en aftale. Dette priseksempel er betalt med kort, der giver laveste pris, når du bruger betalingskort eller et kreditkort. Ellers bestil med gratis 15 dages kredit  for 195 kr. eller op til 90 dage kredit mod +795 kr. i gebyr.

Urne

Der kan bestilles urne fra Aarhus til gravsted eller en let-brændt ler-urne fra Bornholm, der også kan bruges ved spredning over åbent hav. Bedemand kan også bestilles til efter brændingen at levere askeurnen på kirkegården, så der efterfølgende kan nedsættes på kirkegården.

Tilvalg: Blomster

Bedre Begravelse har igennem 10 år arbejdet med Euroflorist. Bestil blomster på mødet, online i vores bekræftende bestilling eller gør det selv. Bedemand kan også bestilles til at pynte kisten for og flytte blomster til et gravsted inden for 15 km., hvis ikke kirkens personale gør dette gratis.

Tilvalg: Gravsten

Stifter af Bedre Begravelse Per Holm, har en fortid som stenhugger. Vi kan derfor minimum skære 2.000 kr. af prisen for en ny gravsten. Bestil gravsten på mødet eller online. Skifte fremsendes til godkendelse før produktion og der benyttes kun danske stenhuggere.

Per Holm

Vælg en erfaren senior-bedemand. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få ham ud til et uforpligtende møde i privaten i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

10 års erfaring  som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33