Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 11.324,-
Ceremoni lørdag: 13.519,-
Uden ceremoni: 10.604,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 11.794,-
Ceremoni lørdag: 14.989,-
Uden ceremoni: 9.499,-

Bisættelse uden ceremoni

Bedemanden ordner alt i forbindelse med den ønskede bisættelse, herunder papirarbejdet frem til skifteretten og ansøgning om begravelseshjælp.

Er dødsfaldet sket på hospitalet, får I som familie gerne oplyst rustvognens køretid - når ilægning i kiste sker på kapellet. Sker ilægning på plejehjem, hospice eller i privaten, sker den sidste afsked ved rustvognen før kørsel til krematorium.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning eller se nedenfor en detaljeret beskrivelse af inkluderede tjenesteydelser og produkter.


Rustvogn

Priseksemplet inkluderer en rustvognskørsel på 15 km. til krematorium eller kirkegård. Er der behov for mere kørsel, er starttakst +1.295 kr. på hverdage og +2.195 kr. i weekenden. Længere kørsel end 15 km. pr. tur koster +28 kr. på hverdage og i weekenden.

Kiste og ilægning

Dansk design og produceret i dansk FSC-certificeret naturtræ, således at kisten kun er lakeret. Kan leveres inden for tre timer i hele landet i rustvogn. Vi ankommer altid to bedemænd for også iklædning af afdøde i eget tøj eller tilkøbes ligklæde.

Papirarbejde

Bedemand ordnet alt papirarbejdet frem til skifteretten, søger begravelseshjælp og sikre for udbetaling af korrekte støtte. Som tilvalg yder bedemand også kurér-service af dokumenter, tøj og mulighed for hjemmebesøg for personlig betjening i hele landet.

Urnenedsættelsen

Bedemanden aftaler møde på kirkegård for  udpegning af ønsket gravsted, hvis ikke ukendt fællesgrav ønskes. Skal der spredes aske over havet, ordner vi alt med kapellet for udlevering af sø-askeurne, der vil være en let-brændt lerurne fra Bornholm.

Kirkegård

Alle priser hos Bedre Begravelse er uden kirkegårdens udgifter. Her tænkes på afgift for ophold på kapel, hospitalsafgift for udlevering og kisteindlevering til kapel, samt eventuel fornyelse af eller erhvervelse af en ny gravplads. 

Betalingsgebyr

Ikke før bedemanden har arrangeret alt og du har godkendt prisen, indgås en aftale. Dette priseksempel er med kortbetaling, der giver lavste listepriser. Ellers få gratis 15 dages kredit eller op til 90 dage kredit mod +795 kr. i gebyr.

Urne

Få urne til gravsted fra Aarhus eller en let-brændt ler-urne fra Bornholm, der også kan bruges ved spredning over åbent hav. Bedemand kan også bestilles til efter brændingen at levere askeurnen på kirkegården, så der efterfølgende kan nedsættes på kirkegården.

Tilvalg: Blomster

Bedre Begravelse har igennem 10 år arbejdet med Euroflorist. Bestil blomster på mødet, online i vores bekræftende bestilling. Bedemand kan også bestilles til at pynte for nedsættelse på gravstedet, eller familien kan selv medbringe egne blomster.

Tilvalg: Gravsten

Stifter af Bedre Begravelse Per Holm har en fortid som stenhugger. Vi kan derfor minimum skære 2.000 kr. af prisen for en ny gravsten. Bestil gravsten på mødet eller online. Skrift fremsendes til godkendelse før produktion, og der benyttes kun danske stenhuggere.

Per Holm

Per er Bedre Begravelse stenhugger. Per kommer gerne på hjemmebesøg for uforpligtende samtale om ønskede gravsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg en bedemand med speciale i alternative ceremonier, gerne med unik kiste for begravelseshandling i kirke eller fra kapel

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33