Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bisættelse uden ceremoni

Bedemanden ordner alt i forbindelse med den ønskede bisættelse, herunder papirarbejdet frem til skifteretten og ansøgning om begravelseshjælp.

Er dødsfaldet sket på hospitalet, får I som familie gerne oplyst rustvognens køretid - når ilægning i kiste sker på kapellet. Sker ilægning på plejehjem, hospice eller i privaten, sker den sidste afsked ved rustvognen før kørsel til krematorium.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning eller se nedenfor en detaljeret beskrivelse af inkluderede tjenesteydelser og produkter.


Rustvogn

Priseksemplet inkluderer en rustvognskørsel på 15 km. til krematorium eller kirkegård. Er der behov for mere kørsel, er starttakst +1.195 kr. på hverdage og +1.995 kr. i weekenden. Længere kørsel end 15 km. pr. tur koster +28 kr. på hverdage og i weekenden.

Kiste og ilægning

Dansk design og produceret i dansk FSC-certificeret naturtræ, således at kisten kun er lakeret. Vi ankommer altid to bedemænd for ilægning og iklædning af afdøde i eget tøj. Ligklæde kan tilkøbes.

Papirarbejde

Bedemand ordnet alt papirarbejdet frem til skifteretten, søger begravelseshjælp og sikrer  udbetaling af korrekt støtte. Som tilvalg yder bedemand  kurér-service af dokumenter, tøj, samt mulighed for hjemmebesøg for personlig betjening i hele landet.

Urnenedsættelsen

Bedemanden aftaler møde på kirkegård for udpegning af ønsket gravsted, hvis ikke ukendt fællesgrav ønskes. Skal der spredes aske over havet, ordner vi alt med kapellet for udlevering af sø-askeurne.

Kirkegård

Alle priser hos Bedre Begravelse er uden kirkegårdens udgifter. Her tænkes på afgift for ophold på kapel, hospitalsafgift for udlevering og kisteindlevering til kapel, samt eventuel fornyelse af eller erhvervelse af en ny gravplads. 

Betalingsgebyr

Ikke før bedemanden har arrangeret alt og du har godkendt prisen, indgås en aftale. Dette priseksempel er med kortbetaling, der giver lavste listepriser. Ellers tilkøb 15 dages kredit til +195 kr. eller 90 dages kredit til +795 kr. 

Urne

Vi har et bredt sortiment af urner til nedsættelse i jord eller til spredning over havet. 

Tilvalg: Blomster

Bedre Begravelse har igennem 12 år arbejdet med Euroflorist. Bestil blomster på mødet, online i vores bekræftende bestilling. Bedemand kan også bestilles til at pynte for nedsættelse på gravstedet, eller familien kan selv medbringe egne blomster.

Tilvalg: Gravsten

Stifter af Bedre Begravelse Per Holm har en fortid som stenhugger. Vi kan derfor minimum skære 2.000 kr. af prisen for en ny gravsten. Bestil gravsten på mødet eller online. Skrift fremsendes til godkendelse før produktion, og der benyttes kun danske stenhuggere.

Per Holm

Per er Bedre Begravelses rådgiver omkring gravsten. Ring til Per for uforpligtende samtale om ønskede gravsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg en bedemand med speciale i alternative ceremonier, gerne med unik kiste for begravelseshandling i kirke eller fra kapel

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33