Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Begravelse uden ceremoni

Bedemanden ordner alt i forbindelse med den ønskede begravelseshandling på en hverdag, hvor alt sker på gravpladsen - med eller uden præst.

På dagen for arrangeret begravelse, starter bedemændene med at iklæde afdøde eget tøj og ilægge i opredt kiste på kapellet. Ankomst efter aftale på kirkegården, hvor familien ofte bærer fra rustvognen til gravpladsen for jordfæstelse.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning eller se nedenfor en detaljeret beskrivelse af inkluderede tjenesteydelser og produkter.


Rustvogn

Priseksemplet inkluderer en rustvognskørsel på 15 km. til krematorium eller kirkegård. Er der behov for mere kørsel, er starttakst +1.195 kr. på hverdage og +1.995 kr. i weekenden. Længere kørsel end 15 km. pr. tur koster +28 kr. på hverdage og i weekenden.

Kiste og ilægning

Dansk design og produceret i dansk FSC-certificeret træ og med omtanke for miljø og mennesker. Kisten leveres med fuld polstring inden for få timer i hele landet. Vi ankommer altid to bedemænd for iklædning af afdøde i eget tøj eller tilkøbt ligklæde. 

Papirarbejde

Bedemand ordner alt papirarbejdet frem til skifteretten, søger begravelseshjælp og sikrer udbetaling af korrekte støtte. Bedemand yder også kurér-service, hvis noget kræver manuel håndtering, samt besøg for samtale inden for få timer i hele landet. 

Jordfæstelsen

Selv om det ikke er en traditionel ceremoni i kirke eller fra kapel, finder vi gerne præst, aftaler med kapellet, samt aftaler møde på kirkegård for udpegning af gravsted. Er der adgang til en familiegrav, forbereder vi gravstedet for jordfæstelse.

Kirkegård

Alle priser hos Bedre Begravelse er uden kirkegårdensudgifter. Hertil er der afgift på det lokale kapel for kisteophold eller hospitalsafgift for udlevering og kisteindlevering. Fornyelse af eller erhvervelse af en ny gravplads betales uden om bedemanden. 

Betalingsgebyr

Ikke før bedemanden har arrangeret alt og du har godkendt prisen, indgås en aftale om levering af vores begravelsesservice. Få laveste pris ved kortbetaling eller tilkøb 15 dage eller 90 dages kredit for henholdvis +195  og +795 kr. i administrationsgebyr.

Bæredygtig bedemand

Vælg økologiske kiste og opnå CO2-neutralisering af alt kørsel i en af vores 31 egne rustvogne.

Uddannede bedemænd

Siden 2013 har alt personale været uddannet og er eksamineret som bedemand.

Børsens Gazelle

Stolte af 20.000 tilfredse familier, fordelt over hele landet i vores mange butikker.

Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få ham ud til et uforpligtende møde i privaten indenfor få time.

  70 25 25 33

Christian Holm

10 års erfaring som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33