Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bisættelse i weekenden

Bedemanden ordner alt i forbindelse med den ønskede bisættelse, inklusiv alt papirarbejdet frem til skifteretten. Iklædning i kiste på privatadresse, hospice eller hospitalets kapel på en hverdag for første kørsel til kapel for ophold. 

På dagen for ceremonien ankommer rustvognen en time før handlingens start til det valgte ceremonisted, som ofte afsluttes ved kisten bæres ud til rustvognen for afsluttende kørsel til krematorium.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for gratis rådgivning eller se nedenfor en detaljeret beskrivelse af inkluderede tjenesteydelser og produkter.


Rustvogn

Priseksemplet inkluderer tre kørsler af 15 km. Først kørsel til kapel for ophold og da kørsel til og fra ceremonien. Er der behov for mere kørsel ud over 15 km. pr. tur, koster dette +28 kr. pr. kørt km. i weekenden.

Kiste og ilægning

Vores billigste danske hvide kiste. Kisten leveres med ti håndtag og ekstra forstærket kistelåg, som kan modstå jordtryk ved en begravelse. To bedemænd iklæder afdøde og ilægger i kiste, hvor der også kan tilkøbes ligklæde.

Papirarbejde

Bedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp. Skal noget afhentes, tilbydes kurerservice samt møde for personlig samtale i hele landet.

Højtidelighed

Bedemand finder præst, aftaler med kirke eller kapel samt aftaler møde på kirkegård ved udpegning af gravsted. Er der adgang til en familie-gravplads, undersøger vi altid mulighed for benyttelse og evt. flytning af gravsten for opgradering.

Kirkegård

Hos alle bedemænd er prisen uden kirkegårds-udgifter. Her er tale om afgift på lokalt kapel for kisteophold, hospitalsafgift for udlevering eller kisteindlevering, samt fornyelse af eller erhvervelse af en ny gravplads på kirkegården.

Betalingsgebyr

I dette priseksempel er der betalt med kort, der giver laveste pris. Benyt betalingskort eller kreditkort, ellers vælg gratis 15 dages kredit for 195 kr. eller op til 90 dages kredit mod administrationsgebyr på 795 kr.

Urne

Der kan bestilles urne fra Aarhus til gravsted eller en let-brændt ler-urne fra Bornholm, der også kan bruges ved spredning over åbent hav. Bedemand kan også for 850 kr. levere askeurnen på kirkegården, så der efterfølgende kan nedsættes på kirkegården.

Tilvalg: Blomster

Bedre Begravelse har igennem 10 år arbejdet med Euroflorist. Bestil blomster på mødet, online i vores bekræftende bestilling eller gør det selv. Bedemand kan pynte kisten forud for handling og flytte blomster til et gravsted inden for 15 km., hvis ikke ceremonistedets personale gør dette gratis.

Tilvalg: Gravsten

Stifter af Bedre Begravelse, Per Holm, har en fortid som stenhugger. Vi kan derfor minimum skære 2.000 kr. af prisen for en ny gravsten. Bestil gravsten på mødet eller online. Skrift fremsendes til godkendelse før produktion, og der benyttes kun danske stenhuggere.

Per Holm

Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring og få vejledning for gennemførsel af en unik bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33