Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Kiste til eller fra udlandet (NY)

Dødsfald i udlandet

Du kan få hjælp til at fragte dit familiemedlem hjem til Danmark eller herfra til udlandet. Vi har godkendte kister til flytransport og 10 års erfaring med transport af kister og urner til udlandet.

Få kiste eller urne til eller fra udlandet


Få en askeurne med til udlandet

Hvis der ønskes askespredning i udlandet eller at få en del af asken fragtet til udlandet, afhenter familien ofte selv askeurnen på krematorium, eller bedemanden bringer urnen til anmelders privatadresse. 

Forinden har bedemanden skaffet al den nødvendige dokumentation og lavet alt papirarbejdet, så familien selv kan fragte urnen til udlandet for der at urnenedsætte i et gravsted, placere i kolumbarium (en urnehal) eller askesprede over havet. 

Urnen leveres i en medfølgende hvid transportkasse med en praktisk hank, men skal naturligvis behandles med omtanke – og hvis der rejses med fly, skal den medbringes som håndbagage.


Få en kiste til udlandet

Skal afdøde begraves i udlandet, skal kisten være speciel med ekstra forsegling ved kørsel over landegrænser og helt anderledes i sit design, hvis der transporteres med fly ud af Europa. 

Bedemanden sørger for alt det nødvendige papirarbejde, herunder indhentelse af dokumenter fra nationale ambassade, også så det er muligt for de lokale myndigheder i modtage uden komplikationer. 

Prismæssigt koster en kiste klar for afgang til Kastrup eller Billund +1.000 kr. mere end normalt. Den dyreste post er transporten. Er vi inden for Europa, køres i rustvogn - eller flyes til hjemlandet.


Norden: 17.495 kr.

Ilægning i transportkiste og klargøring for kørsel. Bedemanden laver papirarbejdet og samarbejder med den af familien udpegede bedemand i modtagelseslandet.

Nordeuropa: 19.995 kr.

Bedemanden iklæder og lægger afdøde i transportkiste for. Vi laver papirarbejdet og samarbejder med af den af familien udpegede bedemand i modtagelseslandet.

Sydeuropa: 29.995

Efter ilægning i kiste er der tid lagt ind til en sidste afsked inden kørsel. Vi laver papirarbejdet og arbejder med den af familien udpegede bedemand i modtagelseslandet.

Fly: 30-50.000 kr. 

Ilægning i transportkiste og klargøring til flytransport. Vi laver papirarbejdet og samarbejder med den af familien udpegede bedemand i modtagelseslandet.


Kiste fra udlandet til Danmark

Hvis et dødsfald sker i udlandet, er der ofte en rejseforsikring, der dækker det meste. I så fald afhenter vi som bedemænd kisten i enten Billund eller Kastrup Lufthavn, hvorfra der i rustvogn køres til det lokale kapel. I kapellet omlægges til en godkendt dansk kiste. 

For familien i Danmark kan der evt. arrangeres en fremvisning i kisten, før rustvognen kører til kirke eller kapel. Forsikringsselskabet dækker alt, indtil kisten er i Danmark. Derfra overtager vi som bestilt af familien og gennemfører den ønskede begravelse eller bisættelse, evt. også hvor en del af asken skal retur tilbage til det land, som kisten kom fra.

Er der ikke en rejseforsikring, skal du starte med at kontakte den danske ambassade eller det danske konsulat i landet. De vil kunne henvise til en lokal bedemand, der med ambassaden kan lave det nødvendige papirarbejde og bringe en godkendt kiste til lufthavnen for transport til Danmark.

Du skal være opmærksom på, at der kræves kontant betaling, så bestil ikke selve transporten lokalt, men tag kontakt til os som bedemænd. 

Fra Danmark kan vi sikre den korrekte pris, man det kan være meget bekosteligt, hvis hjemtransporten skal ske med fly. Kun hvor vi har eget personale, kan vi garantere prisen 


Norden: 19.995 kr.

Kørsel og papirarbejde for hjemtransport. Bedemanden arbejder med egne lokale bedemænd og arrangerer også for begravelses- handling i Danmark.

Nordeuropa: 24.995 kr.

Vi arbejder med egen lokale kontakter ifbm papirarbejdet. Ilægning i kiste og kørsel i dansk rustvogn, for arrangeret begravelse eller bisættelse i Danmark.

Sydeuropa: 34.995

Efter ilægning i kiste og vi har lavet alt papirarbejdet, kørsel retur til Danmark, hvor der er arrangeret en højtidelighed i kirke eller fra det lokale kapel uden en præst.

Fly: 35-70.000 kr. 

I samarbejde med lokale partnere, laves alt papirarbejdet for hjemtransport. Kisten afhentes i en dansk lufthavn til den efterfølgende handling i kirke eller kapel.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier og kan derfor svare på alle spørgsmål ved udsendelse af kister og aske urner til udlandet via sine lokale bedemænd.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand med internationale samarbejdspartnere. Ring hele døgnet for vejledning ved dødsfald i udlandet

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33