Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Hvad sker der ved en afhentning?

Vi yder landsdækkende begravelsesservice, og kan ofte være fremme inden for tre timer med rustvogn og kiste - eller senere, hvis I som familie ønsker mere tid.

Når dødsfaldet er indtruffet i et privat hjem


De fleste foretrækker at få den sidste tid i hjemmet, hvis det er praktisk muligt og omstændighederne giver mulighed for hjemmepleje. Når dødsfaldet  indtræffer, er det jer som pårørende, der skal tilkalde egen læge eller vagtlægen på 1813. Brug kun 112, hvis der er tale om en ulykke. 

Efter lægen er tilkaldt, bør I kontakte os som bedemænd. Vi svarer hele døgnet og også i weekenden. Lægen skal ankomme mindst seks timer efter dødsfaldet er indtruffet – og ikke senere end efter 24 timer. Derfor kan der være ventetid, som med fordel kan bruges på at forberede afhentningen. 

Efter iklædning og ilægning i kisten, er der mulighed for en fremvisning for familie og venner. Kisten forsegles og vi bærer den sammen ud til den ventende rustvogn, hvor der også kan være lagt tid ind en sidste afsked, før rustvognen kører mod kapellet.


Nå dødsfaldet er sket på plejehjem


På plejehjemmet kan du forvente, at plejepersonalet tilkalder lægen, også hvis der skal tilkaldes vagtlæge i weekenden. Optimalt set ankommer lægen seks timer efter dødsfaldet er sket, men lægen kan vente i op til 24 timer. Især søndage kan være en udfordring i og omkring de større byer.

Få derfor allerede mens du venter en bedemand i samtale om de praktiske opgaver - gerne med forudgående besøg, inden lægen eller rustvognen ankommer. Sammen taler vi alle aspekter af den ønskede begravelse eller bisættelse igennem, samt blomster og budget.

Når lægen er ankommer, ilægger vi afdøde i kiste med mulighed for en fremvisning, hvis dette ønskes. Når alle er klar, forsegles kisten og der kan nu enten gennemføres en udsyngning med salmesang eller vi kan bære kisten ud til rustvognen, for en sidste afsked før kørsel til det lokale kapel.


Når dødsfaldet er indtruffet på et hospice


Et hospice er et godt sted i den sidste tid. Som bedemænd har vi kun gode oplevelser med landets mange hospicer, fordi plejen er lindrende og fordi personalet altid har fokus på jer som familie. Hospice har også egen læge, så vi kan fra starten aftale det nøjagtige tidspunkt for vores ankomst med den ønskede kiste.

Modsat plejehjem, skal I ikke forvente udsyngning fra et hospice. Nogle har et flygel, hvor personalet i samråd med os, kan sørge for der er en pianist til stede, ved udbæring til rustvognen. Der er er altid lagt tid ind for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til det lokale kapel.

Forudgående kan være afholdt møde om ønsker til begravelse eller du kan vælge at bestille bedemand over telefon og efterfølgende bekræfte deindgåede aftaler via telefon og eller online. 


Dødsfaldet er sket på et hospital


Er dødsfaldet sket akut eller blot indtruffet på sygehus eller hospital, foretager I som familie den sidste afsked på hospitalsstuen. Der er altid mindst seks timer til afdøde bliver kørt til kapellet af hospitalspersonalet. Det giver tid til at få alle samlet, så der kan tages en sidste afsked.

Et godt råd er afslutningsvist at tage alle afdødes ejendele med – som minimum værdigenstande, så de ikke skal håndteres af hospitalets personale. Det giver dem ekstra administration og når man så skal afhente ejendelene, kan dette kun ved fremvisning af en skifteretsattest.

Få et møde eller bestil din bedemand elektronisk via vores simple kontaktformular. Forvent, at vi kontakter dig inden for 15 minutter. Vi er e-mærket, så vi indgår først den endelig aftale om vores service, når vi har arrangeret den fulde begravelseshandling.


Når dødsfaldet er sket i udlandet


Om der er en rejseforsikring eller ej, har meget stor indflydelse på hvordan en hjemrejse i kiste kan ske – og især til hvilken pris. Er der en forsikring, skal du blot kontakte denne og lade dig guide herfra. Her vil man, afhængig af forsikringstype - ordne alt, indtil kisten med afdøde lander i Danmark.

Er der ikke en rejseforsikring, skal du kontakte det danske konsulat eller ambassade i det land dødsfaldet er sket. De vil hjælpe med at rekvirere lokale bedemønd, der kan forestå papirarbejdet lokalt, samt klargøring og ilægning af afdøde i transportkiste for transport til Danmark.

I Kastrup eller Billund, modtager vi som bedemænd kisten og kører til det lokale kapel for omlægning til dansk typegodkendt kiste. Få her evt. en fremvisning, så også personlige effekter, tegninger fra børn, breve eller blomster kan ilægges, før bedemanden forsegler kisten, og klargør til dansk begravelseshandling.


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33