Døgn-telefon

70 25 25 33

Prisberegner

Beregn din pris

Valg af urne

Hos BedreBegravelse forstår vi vigtigheden af at vælge den rette urne. Med vores omfattende erfaring og omsorgsfulde tilgang kan vi vejlede dig gennem dette følsomme valg. Vores urner er godkendte til alle danske kirkegårde.

Valg af urne: En personlig beslutning

I Danmark er det et lovkrav, at asken efter kremering skal placeres i en urne, men der er ingen fastsatte, detaljerede krav til urnens materiale eller design. Det er dog vigtigt at påpege, at afhængigt af valget af gravsted og kirkegård, kan der være specifikke krav til urnens materialer med hensyn til nedbrydelighed inden for en bestemt tidsramme.

Hos BedreBegravelse tilbyder vi udelukkende ø-urner, som er fremstillet af miljøvenlige og nedbrydelige biomaterialer som pap, træ, bambus og bark. Disse urner er designet til at nedbrydes naturligt over tid og er derfor godkendte til nedgravning på alle typer af gravsteder og kirkegårde. For dem, der søger noget mere specielt, er det også muligt at få urner i robuste materialer som ler, egetræ, fyrrebark eller forskellige metaller. Denne type urner er modsat ø-urner ikke letnedbrydelige, hvorfor de ikke altid vil kunne benyttes til nedgravning.

Udover at være fremstillet i forskellige typer af materialer, kan urner også designes i varierende størrelser og farver, og det er muligt at personliggøre dem med unikke tegninger og hilsner. BedreBegravelse tilbyder, at I som familie selv kan afhente urnen på krematoriet, så I har mulighed for at male på den eller skrive en hilsen, inden I afleverer den på kirkegården. Vores Bambus-urne har desuden et hjerte hængende på urnen, som kan tages af og følge jer efterladte – på den måde får I en evig forbindelse til jeres kære.

Hos BedreBegravelse forstår vi, at valget af den rette urne er en vigtig og personlig beslutning. Derfor spænder vores sortiment af urner bredt i både pris og stil for at opfylde alle behov og budgetter. Dette giver dig mulighed for at finde en urne, der ikke kun ærer den afdødes unikke personlighed, men som også harmonerer med familiens ønsker og følelser.

Urnenedsættelse eller askespredning

Efter kremeringen åbner der sig forskellige muligheder for den endelige afsked med afdøde. Asken kan enten nedsættes på en urnegravplads, i en skov eller spredes over åbent vand. Hvis du som pårørende gerne vil foretage en askespredning over havet, benyttes et særligt askerør, som gør det let at kontrollere askespredningen. Ligesom det er tilfældet ved ø-urner, findes askerør også i et stort udvalg af forskellige designs, så det er muligt at vælge et, der afspejler den afdøde.

Valget af urne er en essentiel del af afskedsprocessen, og hos BedreBegravelse er vi dedikerede til at hjælpe dig med at træffe et valg, der ærer din kæres minde på den mest passende og respektfulde måde. Vores engagement ligger i at støtte dig gennem hvert trin i denne vigtige beslutning, sikrende, at den afspejler både kærlighed og respekt for den afdøde.

Din online bedemand

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt

Hos BedreBegravelse er vi alle uddannede bedemænd, og arbejder alle efter de samme anerkendte procedurer med stor respekt for din situation. Ring til os på 70 25 25 33 eller skriv til os i chatten nedenfor.

Har du spørgsmål?

Vi er online på chatten

Minna Angelo Christensen

Minna har mere end 10 års erfaring som bedemand og har tidligere været bedemand i en lokal bedemandsforretning på Sjælland.

Hun er uddannet inden for psykologi, sorg og krise, hvilket hun bruger i dialogen med de pårørende og planlægningen af begravelser og bisættelser.

Christian Holm

Christian har mere end 13 års erfaring som bedemand og fungerer som daglig leder i BedreBegravelse.dk

Han var med til at stifte BedreBegravelse tilbage i 2010, og han har derfor indgående erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser over hele landet.