Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Hvad er et kapel?

Et kapel er en mindre bygning til kirkelige handlinger, som enten kan stå selvstændig eller i forlængelse af en kirke eller en institution (eksempelvis et hospital). Kapellet kan bruges til offentlige eller private højtideligheder, og det er tilgængeligt for alle.


Typisk vil kapellet ligge i tilknytning til et krematorium, en kirkegård, et hospital eller et plejehjem. Det er muligt at afholde begravelse eller bisættelse fra kapellet, og herunder kan du læse mere om, hvilke muligheder det giver dig.

Navnet kapel stammer fra en legende om Martin af Tours, der skærer hans kappe over i to for at give den ene til en tigger. Jesus forklarer i en drøm over for Martin, at han selv er tiggeren. Næste morgen var kappen hel igen, og Martin lader sig døbe og bliver munk i nærheden af Tours. 

Martin af Tours er i Danmark bedre kendt som biskop Morten, der har lagt navn til Mortensdag.Historien forklarer hovedprincippet i, hvad et kapel er.

Kapellet er en bygning tilknyttet kirken, hvor alle har ret til at foretage en begravelseshandling (ceremoni). Det gælder både for kirkelige og borgerlige begravelser/bisættelser, uanset om der er tale om et kristent eller ikke-kristent trossamfund.

Vær dog opmærksom på at hvis du ikke er medlem af folkekirken, skal der betales for udlejning af lokalerne. Der kan også være en kapelafgift, hvis der er tale om et kommunalt kapel, krematorium kapel eller blot for at få afdøde ud eller ind på et kapel for ophold i kiste.


En begravelse eller bisættelse fra kapel

Ved begravelse eller bisættelse fra et kapel kan vi afhente akut og køre afdøde til kirkegårdens kapel for ophold, inden ceremonien foretages. Hvis afdøde befinder sig på hospitalets kapel, så sker afhentningen en hverdag.

Vi inkluderer altid 15 kilometer til rustvognskørsel, herefter er det 17 kroner pr. kørt kilometer. Vi står naturligvis klar til at hjælpe med forberedelserne og yde vejledning omkring, hvordan det kan foregå.

Skab en mindeværdig afsked fra kapel

En ceremoni skal ikke nødvendigvis foregå fra en kirke. Med en højtidelighed fra kapel kan du skabe en personlig og mindeværdig afsked, som passer til de pårørendes ønsker. Begravelsesceremonier i kirken er underlagt mange traditioner og skikke, som du ikke ser på samme måde ved højtideligheder fra kapel. Det betyder, at du har andre muligheder for at give et personligt præg. Nogle vælger eksempelvis at afspille musik, synge fællessang eller andet, der passer til ceremonien.

En borgerlig begravelse eller bisættelse


Hvis du ikke er medlem af folkekirken, så er kapellet en mulighed for at afholde en mindeværdig afsked. En borgerlig begravelse eller bisættelse er en højtidelighed uden deltagelse af præst fra folkekirken eller andre medlemmer af trossamfund. 

Hvis der ønskes en borgerlig ceremoni, så hjælper vi naturligvis til. Vi tilbyder også at forestå eller sammensætte ceremonien og kommer gerne med råd. Det er vigtigt, at alle detaljer bliver gennemgået inden ceremonien, da afskeden ikke kan gøres om. Det er derfor afgørende, at du overvejer, hvordan pårørende bedst muligt får taget afsked.

Hvis du ønsker en samtale omkring mulighederne for begravelse eller bisættelse fra kapel, så er du velkommen til at besøge en af vores lokale forretninger. Ringhele døgnet for en drøftelse omkring situationen.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33