top
Prisen ved begravelse
eller bisættelse


Ring 70 25 25 33
hvad koster et gravsted?

 

Sådan holder du den nede uden at gå på kompromis med dine eller efterladtes ønsker

Prisen på vores sidste rejse kan være meget forskellig, og der er flere faktorer der afgør, hvad regningen for begravelsen eller bisættelsen ender på. Her guider vi dig til, hvad du potentielt kan gøre for at reducere omkostningen til en begravelse eller bisættelse.


 

 

Valg af bedemand

Det virker banalt, men valget af bedemand afgør naturligvis den endelige regning. Der er meget stor forskel på prisen på de samme ydelser alt efter hvilken bedemand, du vælger. Se et eksempel på prisforskel - klik her

En såkaldt onlinebedemand vil oftest kunne tilbyde en lavere pris på samme ydelse – og når du vælger BedreBegravelse.dk, så vælger du også den lokale bedemand. Vi har nemlig lokale begravelsesforretninger med uddannede, eksaminerede bedemænd. Bedemanden bør som minimum havde synlige priser på de forskellige valgmuligheder, så du hele tiden har et overblik over dine til- og fravalg.


 

 

Tilskud til begravelse eller bisættelse

Begravelseshjælp

Begravelseshjælpen udbetales af kommunen og er afhængig af boets formue, når afdøde er over 18 år. Der udbetales minimum 1.050 kr., hvis afdøde ikke er for ung.

Efterleverpension 

En efterladt samboende ægtefælle vil i forlængelse via automatisk få udbetalt dobbelt folkepension, fordelt over de tre efterfølgende måneder efter dødfaldet.

Efterleverhjælp

Som efterladt samlever eller ægtefælle kan man søge om efterlevelseshjælp; Et engangsbeløb, som bliver udbetalt afhængigt af den efterlevendes fremtidige indkomst.

Sygeforsikringen Danmark 

Var afdøde er medlem af Sygeforsikring Danmarks - gruppe 1 eller 2, kan der også være økonomisk hjælp at hente her, minimum 1.400 kr..

Fagforeninger

Enkelte fagforeninger udbetaler også hjælp til begravelse eller bisættelse af det afdøde medlem. Sørg derfor for at kontakte fagforeningen, hvis afdøde var medlem.

Arbejdspladsen 

Enkelte arbejdspladser tilbyder deres ansatte en gruppelivs forsikring, som også kan give tilskud. Undersøg derfor afdødes eventuelle arbejdsplads for denne mulighed.


 

 

Mere information?

Vi har skrevet mere om beløbene, takster og muligheder - brug den røde knap nedenfor. Vores lokale bedemand kan hjælpe med at lave et budget eller overslag, så der er økonomisk sikkerhed fra starten. Få en uforpligtende samtale med vores vagthavende bedemand på telefon 70 25 25 33, så det er muligt at lave et helt nøjagtigt tilbud. Vi svarer hele døgnet. 


 
kontrolleret af e-mærket

 
peter holm bedemand

Peter Holm –
ledig for samtale

Peter har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Peter Holm.

per holm bedemand

Per Holm –
ledig for samtale

Per har erfaring fra 2.000 begravelser og er vagthavende bedemand lige nu.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Per Holm..