Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Økonomi ved bisættelse og begravelse

Sådan holder du omkostningerne nede uden at gå på kompromis med dine eller de efterladtes ønsker til ønskede sidste afsked. Læs mere nedenfor.

Vælg en professionel og prisbevidst bedemand


Prisen på vores sidste rejse kan være meget forskellig, og der er flere faktorer der afgør, hvad regningen for begravelsen eller bisættelsen ender på. Her guider vi dig til, hvad du potentielt kan gøre for at reducere omkostningen til en begravelse eller bisættelse. 

Det virker banalt, men valget af bedemand afgør den endelige regning. Der er meget stor forskel på prisen på de samme ydelser alt efter hvilken bedemand, du vælger.

En såkaldt onlinebedemand vil oftest kunne tilbyde en lavere pris på samme ydelse. Når du vælger os, så vælger du også den lokale bedemand, for vi har lokale begravelsesforretninger med uddannede, eksaminerede bedemænd. 

Bedemanden bør som minimum havde synlige priser på de forskellige valgmuligheder, så du hele tiden har et overblik over dine til- og fravalg.


Begravelseshjælp

Begravelseshjælpen udbetales af kommunen og er afhængig af boets formue, når afdøde er over 18 år. Der udbetales minimum 1.050 kr.

Efterleverpension

En efterladt samboende ægtefælle vil i forlængelse af et dødsfald automatisk få udbetalt dobbelt folkepension, fordelt over de tre efterfølgende måneder efter dødfaldet.

Efterleverhjælp

Som efterladt samlever eller ægtefælle kan man søge om efterlevelseshjælp. Det er et engangsbeløb, som bliver udbetalt afhængigt af den fremtidige indkomst.


Sygeforsikringen Danmark

Var afdøde er medlem af Sygeforsikring Danmarks gruppe 1 eller 2, kan der  være økonomisk hjælp at hente her, min. 1.400 kr.

Fagforeninger

Enkelte fagforeninger udbetaler også hjælp til begravelse eller bisættelse af det afdøde medlem. Sørg derfor for at kontakte fagforeningen, hvis afdøde var medlem.

Arbejdspladsen

Enkelte arbejdspladser tilbyder deres ansatte en gruppelivsforsikring, som også kan give tilskud. Undersøg derfor afdødes eventuelle arbejdsplads for denne mulighed.


Få gratis rådgivning hele døgnet

Vi har skrevet mere om beløbene, takster og muligheder - brug den røde knap nedenfor. Vores lokale bedemand kan hjælpe med at lave et budget eller overslag, så der er økonomisk sikkerhed fra starten. 

Få en uforpligtende samtale med vores vagthavende bedemand på telefon 70 25 25 33, så det er muligt at lave et helt nøjagtigt tilbud. 

Vi svarer hele døgnet.


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33