Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Guide til forberedelse af dødsfald

Det kan være svært at lave en tjekliste, men nedenstående fem ting bør du være opmærksom på når en af dine nære afgår ved døden. Se de fem konkrete råd i vores guide nedenfor på denne side.

Disse fem ting skal du huske ved et dødsfald

Du står som pårørende med ansvaret for at anmelde et dødsfald. I forlængelse heraf er der en række praktiske elementer man skal tage sig af. Derfor får du denne tjekliste for at huske det væsentligste. 


Få udfærdiget en dødsattest

Hvis dødsfaldet ikke sker på et hospital, skal en læge tilkaldes. Lægen laver herefter en dødsattest tidligst seks timer - og ikke senere end 24 timer efter, at  dødsfaldet er konstateret. Enten skal dødsattesten udskrives på stedet eller på hospitalet, hvorefter afdøde kan lægges i en kiste.

Tag jer tid til at sige farvel

Når døden opstår naturligt, ser den oftest meget fredfyldt ud. Sørg for at tage jer den tid, som I har brug for til at sige farvel – en sidste afsked ved kisten, fremvisning eller udsyngning på plejehjemmet, hvorfra turen til kapellet skal gøres inden for 24 timer..

Brug 2 minuntter og spar penge

Der er stor forskel på priserne på bedemænd, og der er ingen skam i at undersøge markedet inden du vælger. Vælg en bedemand, som har nøjagtige priseksempler,  og viser en samlet prisliste, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, også når regningen kommer fra kirkegården.

Kontakt en bedemand

Uanset hvor meget I ønsker at arrangere selv, bør man tilknytte en bedemand. En bedemand kan både håndtere anmeldelsen af dødsfaldet, samt sikre professionalisme i de mange praktiske aspekter i gennemførsel af en begravelseshandling i kirke, fra kapel eller uden handling.


Er der en efterlevende ægtefælle, partner eller samlever?


Er der fællesøkonomi i boet, skal man være opmærksom på, at når dødsanmeldelsen er registreret, bliver alle afdødes bankkonti spærret, inkl. eventuelle fælleskonti vedkommende måtte dele med andre. 

Kontakt derfor altid banken, så betalingskort kan holdes åbent, eller der kan udstedes et straks-lån, hvis boet skulle være økonomisk kompliceret.

Der er især stor forskel på hvilke tilskud, som gives ved et dødsfald. Den efterlevende partner eller ægtefælle vil være berettiget til tre måneders ekstra folkepension, såfremt afdøde også var pensionist. 

Hertil vil der også være mulighed for at lade os ansøge formuebetinget begravelseshjælp, så der i små boer kan opnås tilskud på 11.400 kr..


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33