Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Borgerlig begravelse

En borgerlig begravelse er oftest en bisættelse, gennemført fra det lokale kapel. Bedemanden kan hjælpe til eller være ceremonileder. Læs vores guide nedenfor.

Sådan foregår en ceremoni uden præst


Er afdøde ikke medlem af Folkekirken – eller ønskes der ikke deltagelse af en præst – foregår ceremonien ofte i et kapel. Nogle gange er det muligt at benytte et kapel med tilknytning til kirkegården, men ofte gennemføres en ceremoni med kiste på et kapel, hospitalskapel eller et helt tredje sted.

Bedemanden har udstyr til at lave en ceremoni i det fri eller i private hjem. På plejehjem og hospice kan bedemanden arrangere en såkaldt udsyngning, der er en lille ceremoni ved kisten for stedets beboere og personaler. Dette er personale, der under normale omstændigheder ikke vil kunne deltage ved en efterfølgende ceremoni fra kapellet eller ved en højtidelighed i kirken. 

Borgerlig cerenomi

En borgerlig ceremoni foregår uden deltagelse af en præst fra Folkekirken eller fra trossamfund. Det er familien, der bestemmer, hvad der skal ske. 

Her vil familien naturligvis blive vejledt af bedemanden, der også kan gennemføre den ønsked borgerlige ceremoni som ceremonileder. Familien sammensætter derfor selv forløbet omkring den ønskede begravelse eller bisættelse og sender programmet til bedemanden. 

Familien har meget vide rammer for at efterkomme afdødes sidste ønske, dog inden for kapellets retningslinjer om især brug af røgelse, levende lys og behov for eventuel oprydning.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33