Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 9.474,-
Ceremoni lørdag: 11.469,-
Uden ceremoni: 8.179,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.469,-
Ceremoni lørdag: 12.464,-
Uden ceremoni: 8.574,-

Mød familien Holm

Vi har hjulpet 20.000 familier. Lad os rådgive på et møde eller ring for gratis rådgivning.

Landets største begravelsesforretning med 48 bedemænd


Det er nu ti år siden, at vi i familien Holm med nye digitale muligheder gav mulighed for bestilling af begravelser elektronisk, og brød dermed bedemandsmonopolet i Danmark. I dag er Bedre Begravelse landets andenstørste begravelsesforretning med egne bedemand og rustvogne i hele landet.

Vores fokus er på gennemsigtighed og simpel betjening online, så det både er muligt at spare mange arbejdstimer og transport. Det giver 5.000 kroners besparelse på bedemandens service og mindre Co2-aftryk.

Alle bedemænd i telefonen eller den bedemand du møder personligt (altid inden for to timer), er alle uddannede og eksaminerende i deres virke, eller har gennemført mere end 500 begravelser og bisættelser. Det giver dig sikkerhed for en ufejlbarlig begravelsesservice.

Når den sidste rejse skal være Co2-neutal 

I dag er vi nødsaget til at godtgøre for tvunget forbrug af Co2 ved gennemførsel af en sidste rejse, især hvis der ønskes en bisættelse, hvor der køres mere i rustvogn og der også skal brændes på krematoriet.

En begravelse i kiste, er i dag den mest klimavenlige begravelsesform, hvor der i gennemsnit udledes 745 gram Co2 pr. kørsel. Ved en bisættelse, udledes 994 gram Co2, mens brændingen udleder hele 151 kg Co2.


Vælg vores sjællandske økologiske kiste, en jyske bionedbrydelig urne, eller en let-brændt lerurne fra Bornholm, der både er godkendt til fællesgraven og ideal til askespredning over havet.

Missionen er at kunne levere en helt bæredygtig begravelsesservice og vi er startet med at arbejde med produkt og leverandørerne. Inden år 2025 skal også rustvogne være 100% Co2-neutrale, uden brug af Co2-kvoter


Brød med bedemands monopolet

Da vi i 2010 brød med bedemandsmonopolet, gav det fra starten opmærksomhed og tilfredse familier. Men det gav også utilfredse konkurrenter i bedemandsbranchen, der traditionelt ikke var præget af den store konkurrence bedemændene i mellem.

Vi måtte til udlandet for at indkøbe kister, urner og blomster. I dag er næsten 25% af alt betalt trafik til hjemmesiden fra andre bedemænd, der dagligt trykker på vores annoncer, i et forsøg på at gøre dem dyrere og give os ekstra udgifter.

Meget har vi været igennem, men vi har overvundet alle udfordringer. Vi er i dag landet andenstørste begravelsesforretning, og har kun danske leverandører og produkter, for også at kunne minimere vores Co2-aftryk.


Begravelsesbranchen har ændret sig

Vi er fortsat en begravelsesforretning drevet af familien Holm. Det giver prisgaranti for den lavest mulige pris for ønsket bisættelse eller begravelse, men i dag tilbyder vi også besøg og bestilling med op til 90 dages kredit.

Konkurrenterne bruger forsat tiden på at trykke på vores annoncer, men vi er i dag ikke blot en online begravelsesservice, men har også egne bedemand, og rustvogne, og står nu for over 2.200 begravelser årligt i hele landet.

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan tilvælges Co2-naturalisering af både rustvognskørsel og energiforbruget ved en kremering, ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

DK's 2 største begravelsesforretninger bliver til 1

Bedre Begravelse der er den største begravelsesforretning på nettet med over 2.200 begravelser årligt, bliver nu en del af Begravelse Danmark som er den største fysiske begravelsesforretning med 26 egne forretninger og 48 egne bedemænd ansat over hele Danmark.

Begravelse Danmark har i mange år har haft et ønske om at udvikle sin online service til pårørende og med købet af Bedre Begravelse får man nu tilført de nødvendige menneskelige kompetencer og den nødvendige volumen til at bliver større som online begravelsesforretning.


Hvor er vi på vej hen?

Selvom Bedre Begravelse har rundet de ti år, har vi stadig ambitioner om at blive ved med at udfordre branchen, og gå nye veje for at følge med tiden, ikke mindst for opnåelse af reel bæredygtighed.

Men vi er fastsat overbeviste om, at en gennemsigtig handel er det danske familier ønsker i en stresset situation. Ingen ubehalige overraskelser og skulte gebyrer – blot god begravelsesservice til en lav fast pris, landsdækkende.

Vi kommer i de næste år til at fokusere i endnu højere grad på at opfylde kundernes særlige ønsker til den helt rigtige bæredygtige begravelse med 100% CO2-neutral begravelsesservice inden år 2025.


Peter Holm

Yngste søn af Per Holm. Født i Aalborg og opvokset på Midtsjælland i Hvalsø. Uddannet på Handelshøjskolen i København og arkitekten bag Bedre Begravelse. Peter er tidligere instruktør på bedemands uddannelsen, og arbejder i dag som praktiserende bedemand.

  70 25 25 33

Per Holm

Stifter af Bedre Begravelse. Født og opvokset på Lolland i Sakskøbing. Per er uddannet smed og civilingeniør og har haft et arbejdsliv i truck- og løftevognsbranchen. Stenhugger siden år 2004, hvilket også blev indgangsvinklen til skabelsen af Bedre Begravelse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ældste søn af Per Holm. Født på Lolland og opvokset både i Nakskov og Aalborg, før familien Holm flyttede til Sjælland. Christian har arbejdet med planlægning i flyindustrien og blev bedemand efteråret 2011 og har i dag ansvarlig for alle vores lokale begravelsesforretninger.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33