Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bestil gerne begravelsen på kredit

Få bedemandens regning på kredit eller betal billigst med kort. Uanset om det overvejes gennemførsel af en bisættelse eller begravelse, ved vi per erfaring det kan være svært for familien at træffe beslutninger, når man er stresset og måske i en form for chok over tabet af en ægtefælle, søster, ven eller forælder...


Som uddannede bedemænd, er vi meget opmærksomme på balancen mellem at træde til og hjælpe – og hvornår I skal have betænkningstid. Som bedemænd er det nemlig vores fornemmeste opgave at holde os i baggrunden og blot sikre, alt sker som planlagt og forventet. 

Og vi har god tid – også ved afhentningen på plejehjem, hospice eller i privaten, så alle beslutninger og handlinger kan træffes og gennemføres efter familiens ønsker. Særligt hvis der ikke skal være nogen højtidelighed eller afsked på kapel, er vi ekstra opmærksomme på dette er det sidste farvel ved kisten. Ved rustvognen er der lagt tid ind, så alle – også fx plejepersonalet, kan nå at møde op og gøre deres personlige afsked, før rustvognskørsel til lokale krematorium.


Hvordan bestiller du bedemand - og betaler


Da et dødsfald i sig selv, ofte er en af livets allerstørste stress situationer, er det essentielt familien føler alle beslutninger er blevet truffet på et oplyst og gennemsigtig grundlag. Derfor er vi e-mærket, så først når vi har arrangeret begravelsen – i dialog og samarbejde med familien, indgås den endelige aftale om levering af vores service som bedemænd. Vælger du at bestille os som bedemænd online, vil du i forlængelse af vores telefoniske samtaler, få fremsendt et link til en bekræftende bestilling på e-mail. 

Bekræft her detaljerne om ønskede begravelse eller bisættelse, vælg blomster til kiste og gulv, salmeblade, gravsten og evt. økologisk urne. Afslutningsvist vise en komplet oversigt over bestillingens enkelte poster og priser. Da vi også ved, at bestilling af komplet begravelse eller bisættelse er et bekosteligt indkøb, og I som pårørende måske kan have svær ved at lægge ud, er det naturligvis muligt at købe på kredit hos Bedre Begravelse. Det er muligt at bestille bedemand med:

Betalingskort

Læg ud og spar mest. Betal med Dankort, Visa og MasterCard – eller brug Forbrugsforeningen kort. Bedre Begravelse er også med i Dayli, hvor der hos disse to rabat-foreninger giver 10% på bedemandens honorar, blomster, produkter og rustvognskørsel. Den der lægger ud for en begravelse eller bisættelse, skal ved lov have penge fra boet, før alle andre.

15 dages kredit (+195 kr.)

Betalt efter højtideligheden. Få kredit for betaling efter vores levering af begravelsesservice – også hvis der blot fortrækkes faktura betaling via egen bank. En faktura fra Bedre Begravelse kan betales fra afdødes egen konto, hvis der er penge på kontoen. Hvis boet ikke kan betale og familien ikke kan lægge ud, skal du vælge den næste betalingsform.

90 dages kredit (+795 kr.)

Betal efter skifteretten. Få kredit til skifteretten er gennemført og der er givet adgang til afdødes økonomiske midler, suppleret af opnået begravelseshjælp. Ved denne betaling, lægger vi ud for egen timer, produkter, blomster, gravsten og rustvogn, mens kirkegård og evt. krematorium, sender deres egen regning til boet, uden om bedemand.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familie. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33