top
Bestil via 7 simple trin
Fra 6.764 kr. inkl. fuld service


Ring 70 25 25 33
Smukke forårs-blomster

 

Bestil en begravelse eller lad bedemand indtaste

De fleste har en ide om hvad en kiste begravelse er, men det er de færreste, der er klar over, hvordan begivenhederne konkret forløber. I samarbejdet med dig, giver vi os god tid til at gennemgå den forestående begivenhed, så du føler dig tryg ved det, der skal ske.

En kirkelig begravelse foregår ofte i kirker, hvor pårørende og besøgende synger med præsten valgte salmer, der også afholder talen og styre højtideligheden. Bedemanden arrangerer den fulde handling efter de lokale begravelsesritualer - og som afslutning på afskedsceremonien i kapellet eller højtideligheden i kirken, bæres kisten ud til gravstedet for jordfæstelse / sænkes ned i gravpladsen.


 

 

 

Onlinebestilt fra 6.764 kr.

Rådgivning om begravelse

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten

Ø-kiste, naturtræ

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU-blomstens krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag medfølger. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra.

Levering og ilægning

iBedemanden iklæder og lægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse indenfor tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Pyntning af kiste

Bedemanden pynter kisten med de blomster, som familien har købt lokalt, under hjemmebesøget eller online.

Klassisk rustvogn, 15 km

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Ordner højtidelighed

iBedemanden sørger for præsten, skaber kontakt og arrangerer med kirke eller kapel. Udgangspunktet er fuld service, hvor bedemanden klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelse eller bisættelse.

Undersøger gravplads

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegården i forbindelse med udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Klarer al papirarbejdet

Bedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp.

Underskriv med NemID

Bedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens IT, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Kortbetaling eller 15 dages kredit

Betal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Begravelse i kiste

Ofte starter bestillingen ved et telefonopkald, hvor vi taler ønskede handling igennem. Bedemanden indtaster gratis sagen eller du gennemføre selv vores indledende onlinebestilling.

Dødsfaldet er i dette tilfælde sket fra hospitalets kapel, eller der er muligt at benytte kirkens kapel for ophold, hvilket bedemanden undersøger. Alternativt benyttes lokale kapel, som vil give behov en ekstra rustvognskørsel af 995 kr. på hverdage (inden for 15 km).

Ønskes ekstra services inkluderet i prisen, kan du/I vælge dem i vores elektroniske bestilling eller ved at ringe på tlf. 70 25 25 33. Alle priser er inkl. moms og skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter 

 

Ring og lad bedemanden indtaste

Få gratis bedemanden til at indtaste alle informationer for bestillingen, efter vi sammen har fået en god samtale, hvor også den nøjagtige pris kan beregnes. Ring hele døgnet på 70 25 25 33 

Bedre Begravelse er e-mærket, så lad trygt bedemanden stå for indtastning af informationer for opstart af en bestilling. Det er stadig muligt at få et hjemmebesøg for samtale om planlagte handling samt manuel bestilling af produkter og tjenesteydelser.

Ønskes størst mulig besparelse, kan vi fremsende et link til en bekræftende bestilling, der erstatter hjemmebesøget. Den digitale arbejdsgang er certificeret af Folkekirkens it.

Lad bedemanden indtaste for bestilling af en begravelse eller bisættelse

 

 
Lokal certificeret bedemand

 

Hvad er prisen på en bisættelse?

Modsat en begravelse, nedsættes en askeurne ikke umiddelbart i forlængelse af ceremonien eller højtideligheden. Der går ofte 14 dage på krematoriet.

En bisættelse er normalt den billigste begravelsesform, hvis man medregner kirkegårdsudgifterne. En urnegrav er mindre end et almindeligt gravsted og har en fredningsperiode på 10 år, hvor en kiste har minimum 20 års fredningsperiode. 

Smukt krematorium Hvid og guld-orneret urne

Det er dog muligt for de pårørende at forlænge perioden ved begge gravsteder. Vores bedemænd kan helt gratis undersøge forskellige kirkegårdes gravstedspriser for dig. På den måde kan du finde det billigste gravsted med den placering, du ønsker. Læs mere her. 

 
Verificeret af Trustpilot

 
Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og certificeret som bedemand.

Alle digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens-it

Ufejlbarlig service

Siden 2014 har vores digitale arbejdsgange været certificeret af folkekirkens IT.


Bedemand Peter Holm

Peter Holm har som yngste søn erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør.

Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har erfaring med flere end 2.000 begravelser.

Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn erfaring med flere end 1.700 begravelser.

 Ring på tlf. 70 25 25 33.Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har erfaring med flere end 4.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 7.00-15.00.


 
Verificeret af Geotrust

 

Det er gratis at få en af vores bedemænd til at foretage din indtastning i forbindelse med online bestilling af en begravelse eller bisættelse. Efter bestillingen fremsender bedemanden et link, som du skal bekræfte. Det er nemt og så sparer du 5000 kr.

Tre timer efter din online bestilling kan vi have bedemand, kiste og rustvogn klar på adressen. Det gælder alle steder i Danmark, heriblandt Bornholm.

Få op til 90 dages kredit. Vi har forståelse for, at en begravelse eller bisættelse kan koste mange penge og vi har derfor lavet en komfortabel løsning til dig. Du kan vente med at betale efter højtideligheden eller få op til 90 dages kredit. 90 dages betaling mod et gebyr 795 kr. Vi modtager alle gængse betalingskort samt internationale kreditkort uden gebyr.