top
Print side E-mail side 
Glade kunder på Trustpilot
Bestil via 7 simple trin
Fra 6.083 kr. inkl. fuld service
Smukke forårs-blomster

 

Vælg begravelse eller bisættelse

Vi ved alle, hvad en begravelse og bisættelse er, men det er de færreste, der er klar over, hvordan begivenhederne konkret forløber. I samarbejdet med dig, giver vi os god tid til at gennemgå den forestående begivenhed, så du føler dig tryg ved det, der skal ske.

En kirkelig begravelse og en bisættelse er begge afskedsceremonier, hvor de efterladte siger farvel til afdøde på en værdig måde. En kirkelig begravelse foregår i kirken, hvor pårørende og besøgende synger valgte salmer og præsten holder tale. Efter de kirkelige ritualer bæres kisten ud til gravstedet og kisten sænkes i jorden.

En bisættelse kan foregå i en kirke eller et kapel og starter med en ceremoni, som ligner begyndelsen på den kirkelige begravelse. Den store forskel består i, at kisten efter ceremonien bliver kørt til krematoriet, hvor afdøde brændes. Urnen nedsættes efterfølgende i et gravsted.

Vidste du, at du kan få 10.750 kr. i begravelseshjælp og op til 14.268 kr. i ekstra tilskud, hvis du er ægtefælle til afdøde. Hvis du har spørgsmål hertil kan du kontakte os døgnet rundt. 


 

 

Onlinebestilt fra 6.083 kr.

Rådgivning om begravelse

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten

Ø-kiste, naturtræ

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU-blomstens krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag medfølger. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra.

Levering og ilægning

iBedemanden iklæder og lægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse indenfor tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Pyntning af kiste

iBedemanden pynter kisten med de blomster, som familien har købt lokalt, under hjemmebesøget eller online.

Klassisk rustvogn, 15 km

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Ordner højtidelighed

iBedemanden sørger for præsten, skaber kontakt og arrangerer med kirke eller kapel. Udgangspunktet er fuld service, hvor bedemanden klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelse eller bisættelse.

Undersøger gravplads

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegården i forbindelse med udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Klarer alt papirarbejde

iBedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp.

Underskriv med NemID

iBedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens IT, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Betalt kontant eller med kort

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Afhentning på hospital, eller det er muligt at benytte kirkens kapel for ophold. Kørsel ud over 15 km koster 17 kr. ekstra pr. kørt km, og i weekend og om aftenen er starttaksten 500 kr. ekstra og 25 kr. ekstra pr. kørt km.

Ønskes ekstra services inkluderet i prisen, kan du/I vælge dem i vores elektroniske bestilling eller ved at ringe på tlf. 70 25 25 33. Alle priser er inkl. moms og skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 
Lokal certificeret bedemand

 

Hvad er prisen på en bisættelse?

En bisættelse er normalt den billigste afskedsceremoni. Her skal du primært bruge penge på kremering og urne.

En urnegrav er mindre end et almindeligt gravsted og har en fredningsperiode på 10 år, hvor en kiste har minimum 20 års fredningsperiode. Det er dog muligt for de pårørende at forlænge perioden ved begge gravsteder.

Vores bedemænd kan helt gratis undersøge forskellige kirkegårdes gravstedspriser for dig. På den måde kan du finde det billigste gravsted med den placering, du ønsker. Læs mere her.

Smukt krematorium Hvid og guld-orneret urne

 
Verificeret af Trustpilot

 
Bedemand Peter Holm

Peter Holm har som yngste søn erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen.

Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har erfaring med flere end 2.000 begravelser.

Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn erfaring med flere end 1.700 begravelser.

 Ring på tlf. 70 25 25 33.


Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har erfaring med flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.


Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og certificeret som bedemand.

Alle digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens-it

Ufejlbarlig service

Siden 2014 har vores digitale arbejdsgange været certificeret af folkekirkens IT.


 
Verificeret af Geotrust

 

Det er gratis at få en af vores bedemænd til at foretage din indtastning i forbindelse med online bestilling af en begravelse eller bisættelse. Efter bestillingen fremsender bedemanden et link, som du skal bekræfte. Det er nemt og så sparer du 5000 kr.

Tre timer efter din online bestilling kan vi have bedemand, kiste og rustvogn klar hos din hjemmeadresse. Det gælder alle steder i Danmark, heriblandt Bornholm.

Få op til 90 dages kredit. Vi har forståelse for, at en begravelse eller bisættelse kan koste mange penge og vi har derfor lavet en komfortabel løsning til dig. Du kan vente med at betale efter højtideligheden eller få op til 90 dages kredit. Vi modtager alle gængse betalingskort samt internationale kreditkort uden gebyr.