top
Bestil via syv simple trin
Fra 6.978 kr. inkl. fuld service
bisættelse uden ceremoni

 

Bisættelse uden ceremoni men inkl. fuld service

Ved begravelse eller bisættelse vælger man helt selv, om der skal være en forudgående ceremoni inden. En bisættelse er ofte billigere end begravelse. Man kan vælge at nedsætte urnen i et gravsted eller sprede asken til havs. Askespredning kræver dog i de fleste tilfælde, at den afdøde selv har ønsket det. Ellers kan det lade sig gøre, hvis ingen familiemedlemmer modsiger det.

Hvis du/I ønsker at arrangere en bisættelse uden ceremoni, så lad Bedre Begravelse hjælpe jer. Vi står for det hele - også papirarbejdet og søgning om begravelseshjælp.


 

 

Onlinebestilling fra 6.978 kr.

Rådgivning om bisættelse

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse eller bisættelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten

Søger om begravelseshjælp

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død.

Opredning i kiste

iBedemændene op redder kisten med ekstra linned, puder og dyne for ilægningen.

Transport- og kremeringskiste

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og godkendt for brænding. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og fire håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra.

Levering og ilægning

iBedemændene iklæder og ilægger afdøde i kiste på f.eks. privat adresse inden tre timer i hele Danmark. Vi kommer altid to personer uden ekstra betaling.

Pyntning af kiste

iBedemanden pynter kisten med de blomster, som familien har købt lokalt eller på hjemmebesøget eller bestilt online.

Klassisk rustvogn, 15 km

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel, fra hospitalskapel til ceremonisted eller direkte kørsel til krematorium eller kirkegård, hvis du/I ikke ønsker en handling.

Økologisk urne, hvid

iHvid økologisk urne, som der kan afhentes på lokale krematorium efter brændingen, eller bringes til kirkegården af bedemanden, mod ekstra betaling..

Undersøger gravplads

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Klarer alt papirarbejde

iBedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp.

Underskriv med NemID

iBedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter.

Betal kontant eller med kort

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Priseksemplet forudsætter at dødsfaldet er sket på et hospital. Ellers skal der tilkøbes en Ø-kiste, som koster fra 400 kr. Hvis kørslen sker om aftenen, i weekend eller på helligdage, skal der tillægges 500 kr.

Hvis du/I ønskes ekstra services, som ikke er inkluderet her, kan det let vælges til. Det kan gøres over vores onlinesystem eller ved at ringe 70 25 25 33. Alle vores priser er inkl. moms og skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Når du bestiller online, indtaster den vagthavende bedemand bestillingen og sender betalingslink til dig helt gratis.

Vi kan være fremme med bedemand og rustvogn inden for tre timer på enhver brofast adresse i Danmark. Kisten vælger du/I online, inden vi kører ud.

Det er muligt at få op til 90 dages kredit og dermed vente med betalingen til efter højtideligheden. Der kan betales med alle betalingskort samt danske og internationale kreditkort.


Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 
bedemand til bisættelse uden cermoni

Ønskes vores personlige betjening?

Bedemand Peter Holm

Peter Holm har 1.200 begravelsers erfaring og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har over 2.000 begravelsers erfaring. Ring lige nu 70 25 25 33 for samtale

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn over 1.700 begravelsers erfaring. Træffes på tlf. 70 25 25 33.


 
tilfredse kunder bedrebegravelse

 
Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring påt tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.  

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og certificeret som bedemænd.  

Alle digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens-it

Ufejlbarlig service

Siden 2014 har vores digitale arbejdsgange været certificeret af folkekirkens it.  


 
bedrebegravelse en sikker forbindelse

 

Det er gratis at få vaghavende bedemand til at foretage al indtastning i forbindelse med onlinebestilling og fremsende bestillingens betalingslink.

Inden tre timer kan vi have den kiste, du/I har valgt online, bedemand og rustvogn fremme på en hvilken som helst (brofast) adresse i Danmark, inklusive Bornholm.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter højtideligheden. Betal helt gebyrfrit med alle gængse betalingskort samt danske og internationale kreditkort.