Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Hvad laver en bedemand?

Vi hjælper familien med at få en god afsked med deres kære.
Du kan bestille online, over telefonen eller ved besøg i en af vores 26 egne begravelsesforretninger.

Få indblik i vores 48 bedemænds arbejde


Med Bedre Begravelse får du en bedemand, som i tæt dialog med dig/jer, og som arrangerer den ønskede ceremoni fra kapellet eller en højtidelighed i kirken med præst. Der er ingen krav om afholdelse af en ceremoni - bedemanden kan også arrangere en bisættelse uden ceremoni.

I kan forvente fuld-service hvor vi indgår alle aftaler og varetager de praktiske ting, der skal være styr på i forbindelse med et dødsfald.

Vi sørger naturligvis også for dødsanmeldelsen, så skifteretten automatisk bliver orienteret og tager kontakt til anmelder - eller anden ønsket kontaktperson - inden for 14 dage i e-boks eller pr. brev. Sagt med andre ord; bedemanden ordner alt fra start til slut.

Bestil os online eller ring for aftale om hjemmebesøg. Bestiller du elektronisk, kontakter vi dig inden for 30 minutter for videre samtale og/eller vi kan være fremme på adressen inden for tre timer i hele landet.

På telefonen eller ved mødet taler vi om den ønskede begravelseshandling, hvor vi som uddannede og lokalkendte bedemænd, kan hjælpe med at lægge rammerner for gennemførsel af den ønskede bisættelse eller begravelse.

Bedemandens vigtigste opgave er at stå for begravelseshandlingen. Det ved de fleste, men hvad mange ikke er klar over er, at bedemanden gør meget mere end det. Bedemandens praktiske opgaver indebærer desuden:

1) Iklædning i eget/ønsket tøj og ilægning i valgte kiste inden for to timer. Fremvisning inden forsegling og evt. udsyngning på plejehjemmet før kisten bæres ud til den ventende rustvogn.

2) Koordinering med kapellet for kistens ophold til dagen for højtideligheden eller hvis bedemanden har sørget for brænding eller direkte jordfæstelse, hvis der ikke er ønske om ceremoni


Forvent fuld service fra start til slut

Det er både muligt at lade bedemanden stå for alt, hvad der indebærer i begravelseshandlingen eller selv stå for en stor del af arbejdet. Det er individuelt fra bedemand til bedemand, hvordan mulighederne er.

Hos Bedre Begravelse, er der mulighed for at vælge en fuld-service eller gør-det-selv løsning. De fleste vælger vores fulde service, hvor bedemanden tager sig af alt vedrørende begravelseshandlingen.

Det giver de pårørende ro og tryghednår de ved, at en professionel sørger for, at handlingen forløber præcis som ønsket. Leder du efter bedemand, bør du derfor se efter disse egeneskaber hos bedemanden:


Bedemandens erfaring

Vi anbefaler at vælge en bedemandsforretning, der har erfaring med alle typer begravelser - både kirkelige, borgerlige, bisættelser, begravelser og askespredning. Det betyder, at bedemanden bedre er i stand til at rådgive om forskellige valg og begrænsninger.

Uddannet og eksamineret bedemand

I Danmark er det ikke lovpligtigt at være uddannet for at blive bedemand. Alligevel er langt de fleste bedemænd i dag både uddannede og eksaminerede, hvilket er din sikring for, at bedemanden har styr på sit fag som lokal bedemand.

Guider og bedemandssælgere

I dag har mange bedemandsforretninger en profil på Trustpilot, hvor du kan læse om andres oplevelser og bruge den viden til at træffe beslutningen. Pas på med at stole blindt på "gratis" guider på internettet, der kun anbefaler de bedemænd, der betaler dem for det. Bed den bedemand du taler med i telefonen om et møde for samtale.

E-mærket ydelser og priser

Sørg for at vælge en bedemand, der er e-mærket og ærlig om sine priser, så du ikke får en ubehagelig overraskelse, når regningen skal betales. Det er også altid en god ide at få et skriftligt overslag over prisen - og husk: Det er okay at kontakte flere bedemænd før du vælger, hvem der skal forestå begravelseshandlingen.


Hvor er vi på vej hen?

Selvom Bedre Begravelse har rundet de ti år, har vi stadig ambitioner om at blive ved med at udfordre branchen, og gå nye veje for at følge med tiden, ikke mindst for opnåelse af reel bæredygtighed.

Vi er fortsat overbeviste om, at en gennemsigtig handel er det danske familier ønsker i en stresset situation. Ingen behagelige overraskelser eller skjulte gebyrer – blot god begravelsesservice til en lav fast pris, landsdækkende.

Vi kommer i de næste år til at fokusere i endnu højere grad på at opfylde vores kunders særlige ønsker til den helt rigtige bæredygtig begravelse med 100% CO2-neutral begravelsesservice inden år 2025.


Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. 10 års erfaring som bedemand i hele. Få Per på hjemmebesøg for personlig samtale lige nu.

  70 25 25 33

Christian Holm

Rådgivning hele døgnet: Bedemand Christian er ledig ved telefonen lige nu. Christian har mange erfaring med især begravelse i kiste og bisættelse i kirke og kapel uden benyttelse af præst.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33