top
Fuld service er udgangspunkt
Men familien må gerne hjælpe til
behandling af dødsboer

 

Behandling af dødsboer - Bedemanden hjælper med papirarbejdet

En bedemands vigtigste rolle er at hjælpe familien med at få en god afsked med deres kære - bestilt online, over telefonen eller ved bedemandens personlige fremmøde i privaten. 

Med Bedre Begravelse får du tilknyttet en bedemand, som i tæt dialog med dig/jer arrangerer den ønskede ceremoni fra kapellet eller højtidelighed i kirke med lokal sognepræst

I skal forvente fuld-service hvor bedemanden indgår alle aftaler og varetager de praktiske ting, der skal være styr på i forbindelse med et dødsfald. Den digitale arbejdgang er automatiseret, så vi sørger naturligvis også for dødsanmeldelsen, at skifteretten automatisk bliver orienteret og tager kontakt til anmelder eller anden ønsket kontaktperson inden for 14 dage. Kontaktpersonen vil herefter automatisk blive indkaldt til skifteretten, hvorefter behandlingen af dødsboet kan gå i gang.


 

 

Hvad skal du have med til bedemanden?

Der er intet behov for dåbs- eller vielsesattest. Det vil sige at vores it-systemer er koblet op til folkekirkens system, og via systemet henter vi den nødvendige info. Vi skal blot bruge en underskrevet fuldmagt for at udføre arbejdet. Hvis du foretrækker elektronisk bestilling af bisættelse eller begravelse, kan du skrive under online med NemID. Hvis du hellere vil have en personlig samtale, vil bedemanden medbringe fuldmagten ved hjemmebesøget.


 
hvad laver bedemanden?

 

Landsdækkende service

Vi kan være fremme med rustvogn og kiste i hele landet inden for tre timer.

Fuld service er udgangspunkt

Vi aftaler dato for højtideligheden med præsten - ofte inden for få timer.

Ordner al papirarbejde

Vi klarer dødsanmeldelsen samt ansøgning om -og udbetaling af begravelseshjælp.

Begravelsesartikler

Du kan selv vælge gravsten, blomster, urne, kiste via vores online bestilling. Du kan også ringe til os døgnet rundt, hvor vi står klar med rådgivning og hjælp.

Leverer alle tjenesteydelser

Vi leverer alle ydelser - eksempelvis transporterer vi blomster fra handlingen til gravpladsen eller urnen til kirkegården, hvor den skal nedsættes. Mod betaling.

Bestilling på kredit

Du har hos os mulighed for at købe begravelsen på kredit. På den måde betaler du først efter handlingen eller via boet efter skifteretten.


 

 

 
bedemand peter holm

Peter Holm –
ledig for samtale

Peter har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Peter Holm.

per hom bedemand

Per Holm –
ledig for samtale

Per har erfaring fra flere end 2.000 begravelser og er vagthavende bedemand.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Per Holm..