Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Hilsen på kort til begravelse

Hvad skriver man på kort til begravelse?


At skrive en personlig hilsen, når man er i sorg, kan være en udfordring. Det må ikke være for ”standard”, det skal helst være en dybtfølt personlig hilsen til den eller de efterladte. Så det er helt normalt at være i tvivl om, hvordan du skal skrive til de pårørende, der netop har mistet en ven, ægtefælle eller familiemedlem. For hvad skriver man egentlig på et kort til en begravelse, man ens hilsen også bliver bemærket og taget imod?

En ting man aldrig skal skrive på et kort, er du kondolerer. At kondolerer gør som det første, når man får besked om dødsfaldet, ikke som en hilsen. Det skal være en meget personlig hilsen til de pårørende, som naturligvis godt kan handle om afdøde ånd, væsen og personlighed, men den skal rettes til de pårørende, som en hilsen til dem i en svær tid.


Dit tilhørsforhold til afdøde og de efterladte

I hvor høj grad du kender afdøde – og ikke mindst familien, plejer at være udslagsgivende for, hvad det vil være godt at skrive i et kort, leveret med blomsterne ved en begravelse eller bosættelse. Er afdøde en meget tæt ven eller måske familie, er det forventet din hilsen er meget personlig. 

Er person der er gået bort, en arbejdskollega eller bekendt, vil det være fint med en mere kortfattet hilsen, hvor din tekst får lov at være en hilsen også til afdøde. Disse meget korte hilsner minder meget om det man skriver på bånd til blomster eller på en gravsten, som fx.

  • Ære været (indsæt navn)’s minde...
  • Et lys er slukket, men en stjerne tændt...
  • Livet går, minder består...
  • (Indsæt navn) gjorde en forskel
  • Tak for de mange gode år
  • Mine tanker er med jer
  • Tak for mange gode minder

Lad ovenstående være indgangen til din personlige hilsen, der først bliver læst efter ceremonien. Et gammelt minde, et godt citat eller blot noget som kan give et træk på smilebåndet, hos de efterladte.


Hvad skriver man på blomsterkort?


Er det en person, som er gået bort, en person du har haft et nært forhold til, er er det bedre at skrive en personlig hilsen, der bil bringe tankerne tilbage på minder, som måske sågar kan bringe et smil på læben hos familien. Husk på højtideligheden skal være forløsende – en hyldest til afdøde i lovet og nu på vej på din sidste rejse.

Hvis du vælger ikke at skrive et blomsterkort med hilsen, bør du vælge et bånd til blomsten. Et blomsterbånd er delt i to, så det er muligt at skrive en kort hilsen – fx ”Hvil i fred” på det ene bånd og det andet bånd skrive hvem 

hilsenen er fra – ”familien” eller navnene på de personer, som har sendt begravelsesbuketten, båredekorationen eller kransen.Vælger du at sende blomster uden kort for hilsen eller bånd, er der en risiko for dine blomster bliver overset af familien. 

De vil naturligvis pryde ved handlingen og på gravstedet efterfølgende, men familien kan være i tvivl eller ikke vide, at du også har sendt dine tanker. Derfor er det altid vores anbefaling, at du enten skriver et kort eller laver et bånd til blomsten i kirken eller på kapellet.


Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33