Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Mød os lokalt

Bedre Begravelse er ejet af Begravelse Danmark, der er landets største forretning med 65 lokal-ansatte bedemænd, der også yder hjemmebesøg for personlig samtale.

Bedre Begravelse bliver en del af noget større 

1. august 2020, blev BedreBegravelse.dk en del af Begravelse Danmark. Sammen er vi nu den største fysiske begravelsesforretning med 26 egne forretninger og 48 egne bedemænd ansat. Samlet bliver vi landet største begravelsesforretning, forsat med Familien Holm i front.

For Begravelse Danmark har i mange år har haft et ønske om at udvikle sin online service til pårørende og Bedre Begravelse får man nu tilført de nødvendige lokale menneskelige kompetencer, så vi kan sikre ufejlbarlig begravelsesservice i hele landet, til fordel for vores familier.

Egne bedemænd og moderne rustvogne 

Selvom Bedre Begravelse har rundet de ti år, har vi stadig ambitioner om at blive ved med at udfordre branchen, og gå nye veje for at følge med tiden, ikke mindst for opnåelse af reel bæredygtighed.

Men vi er fastsat overbeviste om, at en gennemsigtig handel er det danske familier ønsker i en stresset situation. Ingen ubehaglige overraskelser og skjulte gebyrer – blot god begravelsesservice til en lav fast pris.

Vi har i dag en topmorderne rustvogns flåde, men vi kommer i de næste år til at fokusere i endnu højere grad på bæredygtige begravelse med 100% CO2-neutral begravelsesservice inden år 2025


Per Holm

Vagthavende bedemand: Oprindelig stifter af BedreBegravelse.dk, sammen med yngste søn Peter Holm i 2010. Født og opvokset på Lolland i Sakskøbing. Per er uddannet smed og civilingeniør og har haft et arbejdsliv i truck- og løftevognsbranchen. Stenhugger siden år 2004, hvilket også blev indgangsvinklen til skabelsen af Bedre Begravelse. Var hovedaktionær i salget af Bedre Begravelse til Begravelse Danmark A/S i august 2020.

  70 25 25 33

Christian Holm

Døgnservice for rådgivning: Ældste søn af Per Holm. Født på Lolland og opvokset både i Nakskov og Aalborg, før familien Holm flyttede til Sjælland. Christian har arbejdet med planlægning i flyindustrien og blev bedemand efteråret 2011 og har i dag ansvarlig for alle vores lokale begravelsesforretninger. Solgte - sammen med sin broder Peter Holm og far Per Holm, Bedre Begravelse til Begravelse Danmark i sensommeren 2020.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33