top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Mød familien Holm

Vælg en bedemand med over 20.000 tilfredse familier og derfor i dag landet anden største begravelsesforretning.

E-handelsprisen og Børsen Gazelle


Peter Holm (tv.), Per Holm (mf.) og Christian Holm (th.) i 1986, Hvalsø.

Historien bag BedreBegravelse.dk tager sin begyndelse da familien Holm i 1999 indledte en udstationering i Grækenland for en international truck- og løftevogns virksomhed.

I Grækenland er marmor billigt, og prisen for at forarbejde stenen er også lavere end i Danmark. Det blev grundlaget for Akropolis Natursten.dk — en hjemmeside, der siden har givet alle danskere muligheden for at købe 1. klasses naturstensprodukter. 

Efterfølgende kom hjemmesiderne Natursten dk og Gravsten Online dk til, hvor vi kunne tilbyde gravsten til en konkurrencedygtig pris. Igennem de seks år, hvor vi har betjent tusindvis af danske kunder, har vi sideløbende haft gode muligheder for at studere bedemandsfaget nærmere.

Det vi lærte var, at det i bedemandsforretninger ofte er uigennemskueligt for den enkelte kunde, hvad pengene går til. Hvad betaler man reelt for?

Fra fysisk forretning til onlinebestilling. Som alle ved, koster det penge at drive en fysisk forretning, udfylde blanketter og anmeldelser samt ringe rundt for at koordinere og planlægge. Bedemanden skal jo også frem og tilbage i bil - så taxametret tikker derudaf...

Det blev starten på Bedre Begravelse, der ved lancering i efteråret 2010 skulle vise sig at sprænge bedemands monopolet og medvirke til vi i dag er landet anden største begravelsesforretning - læs mere


Danmarks billigste bedemand

En artikel i Ekstrabladet gav Per Holm en ide. Det kan gøres billigere, hvis forretningen bliver lagt på nettet. Og det er netop det, vi har gjort - men tilbyder dog anno 2020 også hjemmebesøg for samtale - læs mere

Over 10 år har vi derfor kunne tilbyde en priseffektiv familiedrevet online-bedemandsportal, der giver alle danskere mulighed for at bestille en begravelse i ro og mag foran computeren - start bestilling

Samme kvalitet, men reducerer udgifterne, fordi vi benytter os af internettets muligheder. Hos os får du alle de produkter og serviceydelser, som kan bestilles på hjemmesiden og den samme gode service, som er kendt fra den lokale bedemand.


E-handel finalist 2012 og 2013

Efter at have gennemført over 1.000 begravelser og bisættelser på et år, blev Bedre Begravelse allerede i perioden 2012-2013 indstillet til e-handelsprisen, hvor vi blev placeret i top 3 over bedste opstart af elektroniske forretninger i nye markeder.

E-handelsprisen er blandt andet et symbol på at vi driver en visionær og troværdig begravelsesforretning. Som en del af vores DNA ligger der en ambition om at ændre markedet. At modtage e-handelsprisens opmærksomhed er derfor ikke blot en blåstempling af vores mission, men ligeledes vores strategi for os som landsdækkende begravelsesforretning.


Egne bedemænd og moderne rustvogne 

Selvom Bedre Begravelse har rundet de ti år, har vi stadig ambitioner om at blive ved med at udfordre branchen, og gå nye veje for at følge med tiden, ikke mindst for opnåelse af reel bæredygtighed.

Men vi er fastsat overbeviste om, at en gennemsigtig handel er det danske familier ønsker i en stresset situation. Ingen ubehaglige overraskelser og skjulte gebyrer – blot god begravelsesservice til en lav fast pris.

Vi har i dag en topmorderne rustvogns flåde, men vi kommer i de næste år til at fokusere i endnu højere grad på bæredygtige begravelse med 100% CO2-neutral begravelsesservice inden år 2025


Børsen Gazelle 2019

Efter tre år med fokus på "indre kvalitet" og udbygning af egen begravelsesforretninger med egne ansatte bedemænd, har Bedre Begravelse opnået en vækst på 228% på tre år. 

Missionen er nu opnåelse af reel 100% bæredygtighed i vores begravelsesservice, der især involverer omlægning af vores flåde af rustvogne til el og brint - samt hybrid for maksimal fleksibilitet.

Vores strømforbrug er i dag Co2-naturaliseret og der kan tilvælges Co2-naturalisering af både rustvognskørsel og energiforbruget ved en kremering, ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.


Peter Holm

Yngste søn af Per Holm. Født i Aalborg og opvokset på Midtsjælland i Hvalsø. Uddannet på Handelshøjskolen i København og arkitekten bag Bedre Begravelse. Peter er tidligere instruktør på bedemands uddannelsen, og arbejder i dag som praktiserende bedemand.

  70 25 25 33

Per Holm

Stifter af Bedre Begravelse. Født og opvokset på Lolland i Sakskøbing. Per er uddannet smed og civilingeniør og har haft et arbejdsliv i truck- og løftevognsbranchen. Stenhugger siden år 2004, hvilket også blev indgangsvinklen til skabelsen af Bedre Begravelse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ældste søn af Per Holm. Født på Lolland og opvokset både i Nakskov og Aalborg, før familien Holm flyttede til Sjælland. Christian har arbejdet med planlægning i flyindustrien og blev bedemand efteråret 2011 og har i dag ansvarlig for alle vores lokale begravelsesforretninger.

  70 25 25 33

Ring nu – 70 25 25 33