Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 9.474,-
Ceremoni lørdag: 11.469,-
Uden ceremoni: 8.179,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.469,-
Ceremoni lørdag: 12.464,-
Uden ceremoni: 8.574,-

Mød familien Holm

Bedre Begravelse er en familiedrevet begravelsesforretning, der i dag er landets anden største forretning med 50 lokal-ansatte bedemænd, der også yder hjemmebesøg for personlig samtale.

E-handelsprisen 2012 og Børsen Gazelle 2019


Peter Holm (tv.), Per Holm (mf.) og Christian Holm (th.) i 1986, Hvalsø.

Historien bag BedreBegravelse.dk tager sin begyndelse da familien Holm i 1999 indledte en udstationering i Grækenland for en international truck- og løftevogns virksomhed.

Her var marmor og granit billigt, og prisen for at forarbejde stenen er også lavere end i Danmark. Det blev grundlaget for en onlinestenhugger, der gav muligheden for at købe 1. klasses naturstensprodukter.

Igennem seks år, hvor vi betjente tusindvis af danske kunder, opdagede vi også indkøbet af en begravelse, ofte var en uigennemskuelig handel. Hvad går pengene gik til og hvad betaler man reelt for?

Og som de fleste kan gætte sig til, koster det penge at drive en fysisk begravelsesforretning, udfylde blanketter og anmeldelser samt ringe rundt for at koordinere og planlægge - og taxametrettikker derudaf...

Det blev starten på Bedre Begravelse, der ved lancering i efteråret 2010 skulle vise sig at sprænge bedemands monopolet. Vi er i dag landet anden største begravelsesforretning med egne lokal-ansatte bedemænd, der også yder hjemmebesøg for personlig samtale.

Ellers dad os arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse online. Fra centrale hovedkontor, kan vi levere samme ydelser og produkter billigere lokalt. Bedemanden afholder simpelthen færre arbejdstimer, der giver en lavere pris vores begravelsesservice. 


Danmarks billigste bedemand

En artikel i Ekstrabladet gav Per Holm en ide. Det kan gøres billigere, hvis forretningen bliver lagt på nettet. Og det er netop det, vi har gjort - men tilbyder dog anno 2020 også hjemmebesøg for samtale - læs mere

Over 10 år har vi derfor kunne tilbyde en priseffektiv familiedrevet online-bedemandsportal, der giver alle danskere mulighed for at bestille en begravelse i ro og mag foran computeren - start bestilling

Samme kvalitet, men reducerer udgifterne, fordi vi benytter os af internettets muligheder. Hos os får du alle de produkter og serviceydelser, som kan bestilles på hjemmesiden og den samme gode service, som er kendt fra den lokale bedemand.


E-handel finalist 2012 og 2013

Efter at have gennemført over 1.000 begravelser og bisættelser på et år, blev Bedre Begravelse allerede i perioden 2012-2013 indstillet til e-handelsprisen, hvor vi blev placeret i top 3 over bedste opstart af elektroniske forretninger i nye markeder.

E-handelsprisen er blandt andet et symbol på at vi driver en visionær og troværdig begravelsesforretning. Som en del af vores DNA ligger der en ambition om at ændre markedet. At modtage e-handelsprisens opmærksomhed er derfor ikke blot en blåstempling af vores mission, men ligeledes vores strategi for os som landsdækkende begravelsesforretning.


Egne bedemænd og moderne rustvogne 

Selvom Bedre Begravelse har rundet de ti år, har vi stadig ambitioner om at blive ved med at udfordre branchen, og gå nye veje for at følge med tiden, ikke mindst for opnåelse af reel bæredygtighed.

Men vi er fastsat overbeviste om, at en gennemsigtig handel er det danske familier ønsker i en stresset situation. Ingen ubehaglige overraskelser og skjulte gebyrer – blot god begravelsesservice til en lav fast pris.

Vi har i dag en topmorderne rustvogns flåde, men vi kommer i de næste år til at fokusere i endnu højere grad på bæredygtige begravelse med 100% CO2-neutral begravelsesservice inden år 2025


Børsen Gazelle 2019

Efter tre år med fokus på "indre kvalitet" og udbygning af egen begravelsesforretninger med egne ansatte bedemænd, har Bedre Begravelse opnået en vækst på 228% på tre år. 

Missionen er nu opnåelse af reel 100% bæredygtighed i vores begravelsesservice, der især involverer omlægning af vores flåde af rustvogne til el og brint - samt hybrid for maksimal fleksibilitet.

Vores strømforbrug er i dag Co2-naturaliseret og der kan tilvælges Co2-naturalisering af både rustvognskørsel og energiforbruget ved en kremering, ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.


Bedre Begravelse bliver en del af noget større 

1. august 2020, blev BedreBegravelse.dk en del af Begravelse Danmark. Sammen er vi nu den største fysiske begravelsesforretning med 26 egne forretninger og 48 egne bedemænd ansat. Samlet bliver vi landet største begravelsesforretning, forsat med Familien Holm i front.

For Begravelse Danmark har i mange år har haft et ønske om at udvikle sin online service til pårørende og Bedre Begravelse får man nu tilført de nødvendige lokale menneskelige kompetencer, så vi kan sikre ufejlbarlig begravelsesservice i hele landet, til fordel for vores familier.

Peter Holm

Ledig for samtale: Yngste søn af Per Holm. Født i Aalborg og opvokset på Midtsjælland i Hvalsø. Uddannet på Handelshøjskolen i København og arkitekten bag Bedre Begravelse. Peter er tidligere instruktør på bedemands uddannelsen, og arbejder i dag som praktiserende bedemand.

  70 25 25 33

Per Holm

Vagthavende bedemand: Stifter af Bedre Begravelse. Født og opvokset på Lolland i Sakskøbing. Per er uddannet smed og civilingeniør og har haft et arbejdsliv i truck- og løftevognsbranchen. Stenhugger siden år 2004, hvilket også blev indgangsvinklen til skabelsen af Bedre Begravelse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Døgnservice for rådgivning: Ældste søn af Per Holm. Født på Lolland og opvokset både i Nakskov og Aalborg, før familien Holm flyttede til Sjælland. Christian har arbejdet med planlægning i flyindustrien og blev bedemand efteråret 2011 og har i dag ansvarlig for alle vores lokale begravelsesforretninger.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33