Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Min Sidste Vilje

Giver mulighed for at planlægge din egen begravelseshandling. Download vores sidste vilje eller lær her, hvordan du planlægger din egen begravelse eller bisættelse. læs nedenfor hvordan du finder og udfylder din sidste vilje.

Skriv om dine ønsker til begravelse eller bisættelse

Det er en fordel for dine efterladte, hvis du før din død nedfælder dine ønsker til begravelse eller bisættelse. Dokumentet erstatter ikke et testamente, men er en god vejledning til dine pårørende, så de ved hvad de skal gøre når du dør. Download vores sidste vilje eller læs her hvordan du planlægger din egen begravelse.


Tanker om egen sidste rejse, kommer ofte ved større livsbegivenheder, som efterfølgende har givet stof til eftertanke om, hvordan ens egen sidste tid ønskes gennemført. Du kan nøjes med at fortælle om dine tanker og ønsker til dine nærmeste – eller du kan vælge at downloade vores sidste vilje. 

Med “Min sidste vilje” videregiver du alle dine tanker og ønsker, du har gjort dig om din afsked med familie og venner. Når vi har møde med en familie og de sidder med ”Min sidste vilje”, oplever vi, at de forsøger at følge den til punkt og prikke, og man undgår tvivl og usikkerhed. 

Uanset om I har talt åbent om døden i familien, du har downloadet og udfyldt ”min sidste vilje eller lavet en gratis onlinebestilling, skal du huske at gøre opmærksom på dokumentet. Hvis din familie kke ved, at det findes, vil de ærgre sig efterfølgende.Hvordan finder du ud af, om der er et testamente?

Først og fremmest skal du vide, at der ofte ikke vil stå noget om ønsker til begravelsen i et testamente, da det først bekendtgøres i eller i forlængelse af skifteretten. Det er derfor vigtigt, at et ”Min sidste vilje” som dokument, ligger et sted, hvor det bliver fundet af familien.

Det bedste er simpelthen at meddele dem, hvor det ligger – gerne samme sted du opbevarer dine personlige dokumenter som dåbsattest, vielsesattest eller pas. Ellers start en gratis onlinebestilling og forvent, at vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.

Sammen taler vi ønsker og tanker igennem, hvorefter vi lægger budget og indtaster en gratis forudbestilling, der så kan opbevares krypteret til den dag det bliver relevant. Du kan få udleveret et “Min sidste vilje” dokument i vores forretninger, eller du kan skrive til os og vi sender pr. post.

Du kan også vælge at downloade “Min sidste vilje” her på siden. Det er muligt at udfylde dokumentet på din computer, du kan vælge at udskrive det eller gemme som fil, der er mulig at redigere og evt. videresende til andre, hvis du ønsker at dele dokumentet med din familie.


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33