top
Opret en gratis forudbestilling
Min sidste vilje


Ring 70 25 25 33

 

Planlæg den sidste rejse - gratis

Ved at oprette forudbestilling sikrer du dine ønsker efterleves efter din død. Du letter samtidig en stor byrde fra din familie - dette i en tid med sorg kan det være svært at træffe de nødvendige valg om begravelse eller bisættelse, borgerlig eller kirkelig højtidelighed og mange flere.

Ved at have oprettet en gratis elektronisk forudbestilling har du således hjulpet dine pårørende med de svære valg, og de kan i stedet trygt sikre sig, at din ønsker efterleves. Løbende kan ønskede sidste rejse justeres efter dine behov. Det er helt gratis at lave en forudbestilling - samt at få en samtale med vagthavende bedemand om detaljerne, så bestillingen bliver gemt 


 

 

Gør en forudbestilling

Forudbestil begravelse eller bisættelse - gratis sidste vilje

Sådan bestiller du:  Ring eller gennemfør vores 7 simple trin, hvor du blot starter med at angive, hvem som potentielle anmelder (til den tid). Udelad cpr-nr. og gå frem til kassen. Ring 70 25 25 33 og få noteret der er tale om en gratis forudbestilling.

Ring til Bedre Begravelse og få tilbud på forudbestilling af begravelse

Ring 70 25 25 33 for en uforpligtende samtale om hvad som er muligt. Der er ingen lovgivningen om der skal være en "ceremoni", mens lovgivningen er stram angående gravplads. Ring hele døgnet til vagthavende bedemand.

Opret og betal begravelse med advokatkonto

Advokatkonto: Ved forudbestilling af din egen begravelse kan du vælge at oprette en personlig klientkonto for kun kr. 495,- der vil holde betalingen frem til begravelsen. Kun ved forevisning af gyldig dødsattest, bliver pengene udbetalt.


 

 
Bedemand Peter Holm omkring arv og skifte af bo i skifteretten

Peter Holm, yngste søn, har 1.200 begravelser og er instruktør på bedemands uddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Per Holm kan rådgive om bobehandling og skifteret

Per Holm er vagthavende bedemand og har erfaring fra flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33.

Bedemand Christian Holm kender alt til skifteretten

Bedemand Christian Holm har som ældste søn erfaring fra flere end 1.700 begravelser .Ring på tlf. 70 25 25 33 lige.