top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 7.587,-
Ceremoni lørdag: 9.669,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Ceremoni lørdag: 11.077,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Danskproducerede kister

Vi kan levere den foretrukne kiste i hele landet inden for tre timer. Dette for ilægning i kiste på plejehjem, hospice eller i privaten. Er dødsfaldet indtruffet på hospital, er det ofte først i kirken, man ser kisten.

Ved begravelser leveres kisten med et forstærket kistelåg. Kisten kan også leveres i anden farve for +1.995 kr. og leveres med otte håndtag, alt efter forhold i kirken for udbæring til rustvogn efter højtideligheden.


Standard kiste

Vores mest solgte kiste, en dansk hvid standard kiste med fuld polstring. Kisten kan leveres i hele landet inden for tre timer.

Pris 2.995 kr.

Unik kiste

Alle kister kan leveres i alle farver, forudsat der er lavet en gratis forudbestilling eller der kan accepteres en leveringstid på 2-3 dage.

Fra 4.990 kr.

Klassisk kiste

Traditionelt designet kiste med guirlander på siden og ender samt standard polstring. Kan leveres i hele landet inden for tre timer.

Pris 3.995 kr.

Transportkiste

Hvis dødsfaldet er indtruffet på hospital, og der er ønske om ingen ceremoni ved kisten. Direkte kørsel i rustvogn til lokale krematorium.

Pris 2.195 kr.

Bambus kiste

100% klima-kompenseret og bygget i bambus på dansk kistefabrik i Slagelse. Leveres med eller uden kors på låget (som her vist). 

Pris 8.495 kr.

Stor-kiste

Hvis afdøde vejer mere end 90 kg. (XL) eller mere end 130 kg.(XXL), kan der være behov for en større kiste med 10 håndtag.

Pris 3-4.995 kr.

Ligklæde (Herre/Dame)

Hvis eget tøj ikke skal benyttes, kan et herre eller dame ligklæde vælges for kun 195 kr.

Opredning i kiste

Bedemanden klargør kisten med ekstra puder og linned for brug ved ilægning i kiste: 479 kr.


Få en bæredygtig begravelse

Vores bæredygtige kister kommer med stof lavet af økologisk hør og hamp, ligesom der benyttes bionedbrydelige materialer som fåreuld og lineolie, frem for polyester og andre fossile oliebaserede produkter. 

Vi er i gang med omstilling til 100% bæredygtighed inden år 2025 og vi er startet med at energioptimere ved at genbruge og udvikle bæredygtige produkter.

For minimering af transport kommer alle kister fra Vestsjælland, mens urner produceres i både Aarhus og på Bornholm. Gravsten leveres af danske stenhuggere, og alle blomster bestilles hos jeres lokale florist.

Per Holm

Døgnservice: Vagthavende bedemand Per Holm sidder ved telefonen lige nu. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale. Per har egne ansatte bedemænd - som med ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer.

  70 25 25 33

Peter Holm

Ledig for samtale: Vælg en bedemand med 10 års erfaring. Lad Peter svare på alle spørgsmål ved et dødsfald. Ring hele døgnet eller få aftale om et uforpligtende møde i dag.

  70 25 25 33

Christine Nielsen

Få gratis rådgivning: Svigerdatter til Per Holm og danner ofte parløb om begravelser med sin mand Peter Holm for planlægning og gennemførsel af ceremonier i hele landet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Døgnservice: Ældste søn i familie-forretningen med speciale i moderne ceremonier, gerne med unik kiste for begravelses handling i kirke eller fra lokale kapel uden præst.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33