Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Vælg bedemand

Døgnservice: Få samtale over telefon eller et møde i en af vores 26 begravelsesforretninger.

Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm

Vagthavende, Per Holm

70 25 25 33

Per Holm

Per, 10 års erfaring som bedemand - og har ansatte bedemænd, der også kan komme til samtale hele i dag. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller møde inden for få timer om ønsket begravelse eller bisættelse - også i weekenden og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Per Holm.

pho@bedrebegravelse.dk

15 egne begravelsesforretninger, fra Helsingør i nord og Nakskov i syd. Vi dækker hele Sjælland og på øerne. Vores egne ansatte bedemænd kan være fremme i rustvogn med den ønskede kiste inden for kun tre timer.

Mød os i butikkerne på Amager, Frederiksberg eller Østerbro - i Brøndby, Gentofte, Glostrup, Greve, Hillerød, Hvidovre, København, Nykøbing, Maribo, Roskilde, samt Haslev og Nexø.

Ring hele døgnet for aftale om et uforpligtende møde i dag, gratis rådgivning eller hjælp til en onlinebestilling

Vestsjælland

Bededame Katja Rohde dækker hele Sjælland ved begravelser og bisættelser, men har sit daglige virke med fokus på Vestsjælland.

48 40 09 90

Katja Rohde

Katja Rohde er bededame, og kommer gerne på besøg for personlig drøftelse og samtale i hele Nordsjælland. Ellers bestil Katja online for afholdelse af en klassisk begravelse eller bisættelse for urne på hele Sjælland. Katja har kontor i Brøndby og Hillerød, hvis du gerne vil mødes med hende i begravelsesforretningen.

E-mail

Send en e-mail til Katja Rohde:

service@bedrebegravelse.dk

Hele Danmark

Lad Christine Nielsen arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale.

70 25 25 33

Christine Nielsen

Christine er svigerdatter til Per Holm og danner parløb med bedemand Peter Holm. Født i Hørsholm, men opvokset og bosat i Thailand, Iran, Tyskland, Italien, Spanien og de sidste 15 år i Danmark. Ring på hverdage for samtale, tilbud eller møde mød hende i begravelses forretningen i Brøndby. Christines bedemænd kan være fremme for akut afhentning eller for samtale.

E-mail

Send en e-mail til bededame Christine Nielsen.

christine@bedrebegravelse.dk

Midt- og Sydsjælland

Bedemand Denis Andersen kan du også møde ved højtidelighed arrangeret på Sjælland og hjemmebesøg for samtale i dag.

46 30 30 40

Dennis Andersen

Dennis Andersen har været kørende bedemand siden år 2015. Dennis var det naturlige valg af bedemand ved den seneste begravelse på Bregentved Slot, der blev gennemført i samarbejde med bedemand Peter Holm. Dennis kan være fremme inden for to timer for samtale eller hvis der er behov for ilægning i kiste og kørsel i rustvogn til lokale kapel.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Dennis Andersen.

service@bedrebegravelse.dk

København

Bedemand Jacob Staal med assistent er bedemænd på hele Sjælland med mulighed for samtale i Hovedstaden.

33 26 00 44

Jacob Staal

Jacob uddannet og eksamineret bedemand siden 2015. Tidligere uddannet på musikkonservatoriet og danner professionelt parløb med bedemand Jan Winkler, der er organist. Jacob yder hjemmebesøg for samtale i hele Storkøbenhavn - eller ring og bed om Jacob Staal som jeres ønskede bedemand. Jacob er specialist i Regnbuebegravelser.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Jacob Staal.

service@bedrebegravelse.dk

Frederiksberg

Bedemand Jan Winkler er bedemand i hele Hovedstaden, samt organist for gennemførsel af ceremonier med salmesang.

33 26 00 44

Jan Winkler

Bedemand Jan Winkler er både organist, kørende bedemand og danner professionelt parløb med bedemand Jacob Staal. Mød derfor Jan sammen med Jacob, hvor han også hjælper med gennemførsel af borgerlige handlinger med sang og musik. Ring og bed om Jan og Jacob som jeres lokale bedemand i Hovedstaden og Nordsjælland.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Jan Winkler.

service@bedrebegravelse.dk

Bornholm

Bededame Camilla Mikkelsen med forretning i Nexø dækker hele øen med døgnservice for besøg eller afhentning i privaten.

56 49 49 59

Camilla Mikkelsen

Hos Camilla får du nærvær, nænsomhed, følgeskab og hjælp til at løfte det tunge i en svær tid. Camilla udfører selv alle opgaver omhyggeligt og respektfuldt. Ring hele døgnet for rådgivning, samtale i privaten eller begravelsesforretningen i Nexø. Camilla har også stor erfaring med transport fra især Sjælland til Bornholm - for afsluttende begravelse eller bisættelse i en af Bornholms kirker.

E-mail

Send en e-mail til bededame Camilla Mikkelsen.

service@bedrebegravelse.dk

4 egne begravelsesforretninger på Fyn & Langeland

Per Holm

63 11 29 96

Per Holm

Per har kontor i Odense, Faaborg, Nyborg og Otterup, og med ansatte bedemænd dækker vi både hele Fyn og Langeland. Per har  også bedemænd, der også kan komme til samtale hele Trekantområdet. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller møde inden for få timer om ønsket begravelse eller bisættelse - også i weekenden og på helligdage.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Per Holm.

pho@bedrebegravelse.dk

Gennem 10 år har vores lokale bedemænd oparbejdet en stor lokal erfaring med begravelser og bisættelser i alle kirker og kapeller på Fyn og Langeland.

Få besøg i privaten eller møde i en af forretninger i Odense, herunder Dalum, Hjallese, Tarup, Næsby, samt butikkerne i Faaborg, Nyborg og Otterup eller hos vores samarbejdene bedemænd i Aarup og Ørbæk.

Ring hele døgnet for aftale om besøg, så vi kan rådgive om de lokale muligheder, eller hjælpe med opstart af en uforpligtende onlinebestilling.

Rustvogn og vores bedemænd kan være fremme på hele Fyn og Langeland inden for kun tre timer.

Fyn og Færøerne

Rannva Jacobsen kan arrangerer begravelser i hele kongeriget, men har sit daglige fokus med forretningerne i Faaborg og Nyborg.

70 25 25 33

Rannva Jacobsen

Bedemand siden år 2018 med speciale i færøske / udenlandske begravelser. Rannva arrangerer i dag flest danske højtideligheder over hele landet i samarbejde med vores lokale bedemænd. Lad Rannva indtaste for bestillingen over telefonen, hvorefter hun arrangerer den ønskede begravelse eller bisættelse i hele landet Bestil online og spar mest sammen med Rannva på bedemanden på Fyn.

E-mail

Send en e-mail til bededame Rannva Jacobsen.

rannva@bedrebegravelse.dk

Vagthavende på Fyn

Bedemand Christian Holm er øverste ansvarlige bedemand på Fyn med ansvaret for forretningerne i Odense og Otterup. 

63 11 29 96

Christian Holm

Christian er søn af Per Holm. Christian har arbejdet med planlægning og som bedemand siden år 2011 med speciale i kiste til eller fra udlandet. Christian er i dag ansvarlig for vores lokale bedemænd og tilhørende begravelsesforretninger, hvor halvdelen er egne ansatte. Ring på for en samtale eller møde med Christian Holm eller en af hans gode bedemænd.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Christian Holm

christian@bedrebegravelse.dk

Fyn og Langeland

Bedemand Karsten Ottesen er vores faste samarbejdende bedemænd med base i Ørbæk og Aarup med 30 års erfaring som bedemand. 

63 11 29 96

Karsten Ottesen

Få vores fynske bedemænd, der også dækker Svendborg, Odense og Kerteminde. Få Karsten til et møde, hvor du kan forvente stort lokalt kendskab til hvordan vi sammen kan arrangere den sidste rejse. Ring hele døgnet for aftale om besøg for en samtale eller et møde i et af vores kontorer i Ørbæk ved Nyborg for en uforpligtende samtale om ønsket begravelse.

E-mail

Send en e-mail til bedemand Karsten Ottesen.

service@bedrebegravelse.dk

Jyske bedemænd med 10 års erfaring

Vores 7 egne forretninger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Haderslev, Kolding, Tilst, Vamdrup og Åbybro, danner centrum om vores begravelsesservice i hele Jylland. Så vi har også samarbejdende bedemænd i Aabenraa, Esbjerg, Dronninglund, Herning og Struer, så vi samlet dækker hele Jylland med døgnservice. Ring hele døgnet: Vi kan være fremme inden for tre timer med ønskede kiste. Ring for aftale om besøg, hjælp til onlinebestilling eller blot gratis rådgivning om muligheder lokalt - med eller uden præst.

Nord- og Vestjylland

Bededame Annelise Andersen har bedemænd i hele Jylland og erfaring med over 4.000 gennemførte begravelser. Ring for samtale.

 96 38 38 28

Annelise Andersen

Annelise Andersen er vores mest erfarne bedemand med langt over 4.000 gennemførte begravelser. Hun arbejder til daglig med vores mange lokale bedemænd, der alle kan være fremme for samtale eller akut assistance i hele landet - inden for tre timer. Du kan ringe for samtale eller mødes med Annelise i begravelsesforretningen på hverdage mellem kl. 07.00-15.00.

E-mail

Send en e-mail til bededame Annelise Andersen.

annelise@bedrebegravelse.dk

Midt- og Østjylland

Lad Christine Nielsen arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale.

70 25 25 33

Christine Nielsen

Christine er svigerdatter til Per Holm og danner parløb med bedemand Peter Holm. Født i Hørsholm, men opvokset og bosat i Thailand, Iran, Tyskland, Italien, Spanien og de sidste 15 år i Danmark. Ring på hverdage for samtale, tilbud eller møde mød hende i begravelses forretningen i Brøndby. Christines bedemænd kan være fremme for akut afhentning eller for samtale.

E-mail

Send en e-mail til bededame Christine Nielsen.

christine@bedrebegravelse.dk

Sønderjylland og Als

Heidi Ambrass har bedemænd i hele Jylland, men arrangerer begravelse- og bisættelseshandlinger i hele landet.

86 20 42 32

Heidi Ambrass

Vælg Heidi Ambrass, der over telefonen kan rådgive og arrangere - eller lad hende sende sin lokale bedemand for et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Sønderjylland. Ring for en samtale - eller lad Heidi starte bestillingen over telefonen hele døgnet.

E-mail

Send en e-mail til bededame Heidi Ambrass.

heidi@bedrebegravelse.dk


Hovedkontor

Midtager 39, 2605 Brøndby

CVR-nr 16276480

Døgnvagt

70 25 25 33

Få svar inden for 15 min.

service@bedrebegravelse.dk

Kontortid

Mandag til søndag (Døgnservice)

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33