top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand på Vesterbro

Ring for uforpligtende dialog og vælg et møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 år med døgnservice på Vesterbro med egne rustvogne og bedemænd

Vælg en familiedrevet begravelsesforretning med egne erfarne bedemænd, der kan være fremme på privatadresse, hospice eller plejehjem. Vi yder døgnservice og klarer også alt papirarbejdet frem til skifteretten.

Få fuld service, uanset om du bestiller online, over telefon eller på et personligt møde i dag. Vælg økologisk kiste eller urne og få også mulighed, eller spar mest med vores danske hvide standardkiste.

Overlad derfor trygt planlægningen af en forestående bisættelse eller begravelse i hele København til os. Vi er en familiedrevet forretning med 10 års erfaring, og svarer telefonen hele døgnet.


Bedemand, Per Holm

Priser
Priser

Gratis rådgivning hos vores tre vagthavende bedemænd

Peter Holm

Ledig for samtale: Få Peters rådgivning om mulighederne for en bisættelse i en af Vesterbro sogns mange kirker eller fra Vestre kapel uden brug af præst.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten med senior bedemand Per Holm i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få nytte af Christians 10 års erfaring med både begravelse eller bisættelse fra alle københavnske kirker og kapeller. Ring for samtale nu.

  70 25 25 33


Vælg Københavns lokale bedemænd

Få økologiske produkter eller gå efter bedste pris. Vi har Københavns laveste priser på danske kister og yder også online prisgaranti for gennemførsel af ceremoni i en af Vesterbros kirker.

Brug gerne telefonen du allerede har ved hånden, til at sænke vores arbejdstimer. Du kan bestille planlægning af en mulig CO2 neutraliseret begravelse i både Enghave Kirke eller bisættelse fra Jesuskirken.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i Enghave Kirke eller ceremoni uden benyttelse af præst fra Vestre Kirkegårdskapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i Mariakirken eller Eliaskirken, køres kisten i rustvogn til Bispebjerg Krematorium, så der godt 14 dage efter kan nedsættes urne på Vestre Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Frederiksholm kirke, blot med den forskel at I som familien nu får udleveret en sø-urne på krematoriet. Urnen kan åbnes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægger i kisten til en fremvisning. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegården.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores e-mærkede onlinebestilling og bliv kontaktet af en bedemand fra familien Holm inden for 15 minutter, hvorefter vi over talt for bestillingen.

Bestil begravelse på Vesterbro online

Når vi i løbende dialog har arrangeret den ønskede ceremoni med præsten i en af Vesterbro Sogns mange kirker eller fra Vestre Kapel, sender vi dig et link på e-mail, som du skal åbne for at bekræfte bestillingen.

Betal med kort eller bestil på kredit og modtag efterfølgende en begravelsesplan. Du modtager naturligvis også en udspecificeret faktura, så du har overblik over omkostninger. 

Det eneste du må undvære, er vores hjemmebesøg for katalogfremvisning.

Hjemmebesøg skaber tryghed

Det kan skabe tryghed at have en personlig samtale med bedemanden, inden du bestiller begravelsesceremonien. Derfor kommer vi gerne på besøg og taler ønskerne til ceremonien igennem med dig og familien.

Bedemanden kan altid være fremme inden for en time til en samtale om jeres unikke situation og mulighederne for afholdelse af en kirkelig højtidelighed eller borgerlig handling uden præst på Vesterbro.

Ring nu – 70 25 25 33