Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Østerbro

Ring for aftale om et hjemmebesøg i dag eller bestil os på under to minutter online.

10 år som bedemand på Østerbro med 20.000 tilfredse familier

Spar 5.000,- vælg en begravelsesforretning med egne ansatte bedemænd, som har 10 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser på Østerbro, eksempelvis fra Sankt Jacobs Kirke.

Få adgang til moderne rustvogne, et økologiske sortiment af kister, urner, samt lokale blomster efter sæson – eller gå efter laveste pris med vores danske kiste til både begravelse og bisættelse.

Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg inden for 30 minutter og hjælp til at planlægge den ønskede ceremoni - eller benyt vores simple onlinebestilling og spar både penge og på klimaet.


Bedemand Per Holm, tlf. 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd med samlet 24 års erfaring ved telefonen

Per Holm

Ledig for samtale: Per har 12 års erfaring som bedemand på Østerbro og kommer gerne på besøg inden for en time til en samtale om eventuelle ønsker i forbindelse med begravelsesceremonien.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er ved telefonen lige nu og har kontor i Nyboder. Lad Christian stå for at arrangere eksempelvis en kirkelig handling fra Kastelskirken eller Luther Kirke.

  70 25 25 33

Vælg lokale bedemand på Østerbro

Bestil CO2-neutral kørsel i rustvogn og kremering på Bispebjerg Krematorium online eller få bedemanden på besøg til en samtale om en traditionel højtidelighed fra Hans Egede eller Esajas Kirke

Bedemanden kan være fremme med rustvognen inden for en time på hele Østerbro for at lægge afdøde i kiste og køre til ophold og eventuel ceremoni fra Holmen, Garnisons eller Bispebjerg Sdr. Kapel.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter en højtidelighed på eksempelvis Holmens Kirkegårdskapel, bærer I som familie ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter en højtidelighed i f.eks. Sankt Jacobs eller Sions Kirke på Østerbrogade køres kisten i rustvogn til Bispebjerg Krematorium, så urnen afslutningsvis kan nedsættes.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med en begravelseshandling i Kildevældskirken, men med den afgørende forskel, at I som familie får udleveret en sø-urne designet til askespredning.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på privat adressen eller eksempelvis Fællesgadens Plejehjem, med mulighed for en sidste afsked, før kisten køres til krematoriet.

Spar mest på bedemanden

 Spar op til 5.000 kr. på en kompetent og stedkendt bedemand fra Østerbro ved at benytte vores e-mærkede online-formular.

Få Østerbro's bedemand online

Udfyld online-formularen ved at klikke på knappen nedenfor - så ringer vi dig op efter 15 minutter til en nærmere samtale om detaljer vedrørende ceremonien og eventuelt behov for rustvognskørsel.

Når vi har arrangeret begravelsesceremonien, f.eks. i Sankt Jacobs, Hans Egede eller Esajas Kirke, eller en borgerlig bisættelse fra Sdr. Kapel, sender vi en mail med et link til en endelig bekræftelse samt valg af urne, blomster og gravsten.

Betal med kort eller køb på kredit og modtag en detaljeret begravelsesplan og samlet faktura fra bedemanden. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet og hjælper med at søge om begravelseshjælp.

Få hjælp til begravelse døgnet rundt

Såfremt I ønsker en personlig samtale eller assistance, står bedemanden på Østerbro til rådighed døgnet rundt og kan som regel være fremme på Østerbro og omegn allerede inden for en time.

På mødet vender vi jeres tanker og ønsker til begravelseshandlingen. Først når vi har tilgodeset alle ønsker og er blevet enige om en bestilling, indgår vi en endelig aftale. Som en del af vores service er hjemmebesøget naturligvis helt uforpligtende.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33