Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Herning

Ring for aftale om personligt møde eller få gratis rådgivning om begravelse i Herning.

Bedemand i Herning med 20.000 tilfredse familier

Vores lokale bedemand i Herning er uddannet og har 10 erfaring med planlægning af begravelser eller bisættelser, så du kan føle dig tryg, selvom vores priser er 5.000 kr. lavere end andre lokale bedemænd.

Få en bedemand der kan være fremme hos dig inden for en time for personlig samtale. Vi sætter en ære i at give os tid til dine personlige ønsker og behov, herunder mulighederne for især lavbudget.

Ellers start uforpligtende vores onlinebestilling. Forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger også korrekte begravelseshjælp.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Få 10 års erfaring med især begravelses handlinger fra især Herning kirke. Gå efter bedste pris med vores danske standardkiste eller vælg økologisk begravelse.

  70 25 25 33


Præsentation af os som bedemænd i Herning

Video: Vores lokale bedemænd i Herning besvarer dine opkald døgnet rundt. Det gælder både, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at aftale et hjemmemøde med en af vores dygtige bedemænd.

Ønsker du at spare mest, skal du bestille en begravelse eller bisættelse klimakompenseret online. Det er nemt og du sparer også penge. Start online-bestilling, ringer vi dig op umiddelbart efter til en samtale.

Du kan ringe til os hele døgnet for hjælp til elektronisk bestilling af bedemand i Herning, eller hvis du ønsker bedemandens besøg for vores traditionelle begravelsesservice


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Herning Kirke, Åbenkirke eller Snejbjerg Kirke, bæres kisten ud til gravstedet for direkte begravelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Hedeagerkirken eller Fredens Kirke køres i rustvogn til kirkegårdskapel for kremering, så der efterfølgende kan urnenedsættes.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en bisættelse i f.eks. Gjellerup Kirke hvor I nu blot får udleveret en økologisk sø-urne fra krematoriet, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kisten på privatadressen, et af Hernings plejehjem eller Herning Sygehus, før der køres i rustvogn til krematorium for brænding.

Spar penge og CO2

 Spar 5.000 kr ved at bestille en begravelse eller bisættelse klimakompenseret online. Start bestillingen, og kontakter vi dig inden for 15 minutter for en samtale om alle detaljer og papirarbejde.

Spar penge på online-bestilling

Så snart en af vores bedemand har talt nærmere med præsten i f.eks. Herning Kirke eller planlagt den ønskede borgerlige bisættelse fra kapellet, sender vi et link, som du skal bekræfte. 

Afslutningsvis sender vi dig en samlet begravelsesplan og faktura. Foruden fakturaen tager vi ansvaret for alt papirarbejdet i forbindelse den forestående begivenhed.

Få besøg inden for to timer

Ellers kan du vælge et hjemmebesøg. Her tager vi os tid til at skabe rammerne om den ønskede begravelse, med udgangspunkt i vores mange års erfaring i at planlægge begravelser i Herning. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33