top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Begravelse af et barn

Man kan få økonomisk støtte til begravelse af børn, hvad enten det er født eller ej. Hvis der har været registreret liv, gives der 9.550 kr. i tilskud til gennemførsel af en begravelseshandling.

Begravelse eller bisættelse af børn under 18 år

I tilfælde af en dødfødsel eller en abort kan både moderen og faderen kontakte os om dødsfaldet med henblik på at arrangere en begravelse eller en bisættelse. Dog skal vi bruge moderens CPR-nummer og underskrift for at gennemføre begravelseshandlingen.


Det er helt op til forældrene, hvordan de ønsker at tage afsked med deres barn. Typisk vælger forældre til et dødfødt eller et helt lille barn at holde en kistebegravelse på kirkegården i stilhed. Hvis barnet er ældre, så vælger efterladte ofte en bisættelse med en kirkelig højtidelighed eller en borgerlig begravelse fra kapellet. 

Forældre til et mistet barn - målt fra der officielt er registreret liv, får en økonomisk hjælp til begravelsen på 9.550 kr. 

Beløbet udbetales til moderens konto. Det er bedemanden som ansøger og sikre udbetalingen af begravelseshjælpen, der i gennemsnit dækker 70-80% af udgifterne ved gennemførsel af en begravelse.


Før 22. svangerskabsuge

Er dødfaldet sket inden fødslen - og inden starten på 22. svangerskabsuge, må forældre må selv bestemme, om der skal arrangeres en begravelse eller ej.

Efter 22. svangerskabsuge

Efter denne dato er det lovpligtig at foretage en enten kirkelig eller borgerlig begravelse. I forbindelse med barnets død har moderen ret til tre måneders orlov, mens faderen har ret til 14 dage. 

Børn under 18 år

Efterladte skal sørge for, at der bliver foretaget en korrekt, lovpligtig begravelse. Her er det naturligvis op til de efterladte, om de vælger en kirkelig eller en borgerlig begravelse.


Få bedemanden på besøg

Som efterladte har I har forskellige muligheder for bestilling af en begravelse eller bisættelse. Enten kan I ringe og aftale et hjemmebesøg, hvor vi kan være fremme hos jer inden for to timer efter opkaldet. 

Ved hjemmebesøg giver en af vores dygtige bedemænd sig tid til at lytte til jeres specifikke behov og ønsker til den forestående begravelse eller bisættelse, med eller uden en højtidelighed i kirken.

Spar bedemandens besøg

I har også mulighed for at bestille begravelsen eller bisættelsen online. Det sker ved at følge syv simple trin som vi linker til på siden. Hvis du/I har spørgsmål til online-bestilling, så modtager vi opkald døgnet rundt. 

Herefter arrangerer bedemanden begravelseshandlingen og fremsender et bekræftelseslink via e-mail. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at alt bliver nøjagtigt som bestilt, betalt med kort eller bestilt på kredit. 


Peter Holm

Få Peters rådgivning om mulighederne for en lille bisættelse i kirke eller fra kapel uden præst, hvor det er muligt at tage en stille privat afsked.

  70 25 25 33

Per Holm

Få en senior bedemand med 10 års erfaring ved dødsfald af et barn. Per er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning på telefon.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian komme på besøg og få vejledning for gennemførsel af en begravelse eller bisættelse af et foster eller døds født barn.

  70 25 25 33


Ring nu – 70 25 25 33