Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 7.587,-
Ceremoni lørdag: 9.669,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Ceremoni lørdag: 11.077,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Alternativ begravelse (NY)

Alternativ begravelse

Oftest gennemføres ceremonien fra kapellet med familien eller arrangementet finder sted i et forsamlinghus, telt eller lignende. Vi har 10 år erfaring med alternative begravelser.

Få en unik begravelse eller bisættelse


Hvis afdøde eller I som familie ikke ønsker at gøre brug af Folkekirkens tilbud, er det muligt at afholde en borgerlig ceremoni med familien, eller hvor bedemanden er ceremonileder. Dette sker fra det lokale kapel, på en privatadresse, i forsamlingshus eller i den fri natur. Vi kan også hjælpe med at finde organist, kor og eventuelt teltudlejning – præcis som I ønsker det.

Der findes dog nogle få begrænsninger for udførelse af en borgerlig ceremoni i det fri, da det ikke må ske på offentlig grund, en strand, på havet eller andet offentligt sted.Der skal være tale om et privat arrangement på privat grund eller med tilladelse fra grundejer, og det må ikke forstyrre naboerne. Vi har 10 års erfaring i indhentning af tilladelser.

Hvis du ikke mener, at ceremonien skal afholdes i enten kapel eller kirke, så tag kontakt til os for en samtale om de alternative muligheder, herunder askedeling og nedsættelse på privat grund. 

Det er også muligt at dele asken, så én del for eksempel kan nedsættes i et urnegravsted, og den anden del for eksempel nedsættes på en anden gravplads, udtages til udlandet eller askespredes over åbent hav i en sø-urne.

Vores fokus som uddannede bedemænd er udelukkende at assistere med at levere det ønskede unikke sidste farvel.

Vi lytter til jeres behov og hjælper med at skabe rammerne for en personlig og mindeværdig borgerlig ceremoni. Og vi ordner som udgangspunkt alt – hvilket giver ro til de fleste, mens andre gerne vil involvere sig i forberedelserne i det omfang, som er praktisk muligt.


Alternativ til kirkegård og gravsted

I de seneste år har der været en stigende efterspørgsel på askespredning over havet. Det er også blevet lettere at vælge deling af urnen, så der for eksempel nedsættes en del af asken på en kirkegård, mens en anden del spredes over havet.

Man kunne også forestille sig, at en del af asken transporteres til udlandet, eller at to urner nedsættes i to forskellige gravsteder. 

Ønskes et alternativ til benyttelse af klassiske kirkegårde, kan der i en sø-urne spredes aske over havet. Bedemanden kan søge om nedsættelse på en skovkirkegård eller på privat grund.

Sidstnævnte kræver, at man har en have på over 5.000 m2, der ikke er en del af noget erhverv – altså skal der være tale om en privat have, hvor en urne kan nedsættes i et tinglyst gravsted. Bedemanden kan undersøge og arrangere det ønskede gravsted på kirkegårde og kan forestå spredning af aske i Storebælt, uden familiens deltagelse.

Alternativt afhenter familien selv askeurnen på det lokale krematorium for efterfølgende. selv at forestå askespredningen – ikke i en å, en sø eller lille fjord, men over åbent hav i en sejlbåd, hvor familien er minimum 300 meter fra land. Det leveret en let-brændt Bornholmsk ler-urne, der nemt kan åbnes, så asken kan spredes over åbent hav.


Askespredning til søs

Åbent vand regnes her for havet eller større fjorde eller bugter. Det er familiens ansvar at spredningen sker komplet og i en minimum afstand til land på 200 meter. En askespredning skal ske fra båd, til havs - ikke fra land, bro eller strand. Lovgivningen skal ses som diskretions-hensyn, så udenforstående medborgere ikke kan se hvad som forgår ude på båden på havet, så de ikke kan blive støt over handlingen.

Urnevæg/urnehal - Kolumbarium

En urnevæg eller en urnehal findes rundt om i landet. Her indsættes urnen, som er lavet af et mere permanent materiale, i en væg, hvor den udstilles synligt. Dette gravsted er typisk for personer, som ikke ønsker at ligge i jorden eller for personer, som afgår ved døden før en partner og ønsker at lægges i jorden samtidigt. Her fungerer urnevæggen som en midlertidig plads, inden man nedsættes sammen i jorden.


Peter Holm

Tidligere instruktør på uddannelsen til bedemænd og kan derfor svare på alle spørgsmål ved for gennemførsel af en økologisk begravelse et dødsfald.

  70 25 25 33

Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familie. Ring for gratis rådgivning om en alternativ begravelse eller få ham et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33