Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Hvad koster en begravelse?

Som uddannede bedemænd ved vi, at de følelsesmæssige behov kan overskygge de praktiske gøremål ved dødsfald. Derfor vil bedre Begravelses egne ansatte bedemænd sørge for, at I ikke skal bekymre jer om andet end hinanden som familie.


En begravelses regning består af to dele: Bedemandens andel - eksempelvis kiste, urne og rustvogn, og kirkegårdsudgifterne som dækker over benyttelse af kapel, gravsted og kremering, hvis en bisættelse. 

Vi har egne fastansatte bedemænd, der vil kunne yde støtte og give rådgivning, når et familiemedlem eller nær ven går bort og der skal arrangeres begravelse eller bisættelse fra lokale kirke eller kapel.

Som familie skal man forvente bedemanden tager sig af alle de praktiske opgaver ved en begravelse eller bisættelse, så som papirarbejde, arrangering af ønskede højtidelighed og alt kørsel med rustvogn og evt. nødvendige dokumenter for registrering af dødsfaldet hos myndighederne.

Ud over disse praktiske opgaver, vil familien også få adgang til rådgivning hele døgnet, så hvis der blot er det mindste, kan familien for svar.


Hvad indeholder bedemandens regning?


Ønsket begravelsesform, giver sig udslag på bedemandens regning. Ved en begravelse, er prisen ofte lavere end ved en bisættelse, da der ofte ikke er rustvognskørsel væk fra kirke, som ved en bisættelse. Nedenfor kan du trykke på links for nøjagtige priser, bedemandens tjenesteydelser og produkter. Du har nedenfor læs en gennemgang af bedemandens opgaver og produkter og længere nede på denne side, finde links til priser -

for gennemførsel af begravelse, bisættelse for urnenedsættelse, deling af urne eller askespredning over havet. Som uddannede bedemænd, lytter vi til jer som familie og hjælper med at skabe den bedst mulige og mindeværdige sidste rejse. Udgangspunktet er altid bedemanden yder fuld service, men I må gerne som familie involvere jer i forberedelserne i det omfang I ønsker.


Hvad er bedemandens honorar?

Bedemandens honorar inkluderer bedemand ordner alt, herunder aftaler med kirke eller kapel om ønsket begravelse eller bisættelse, finder præsten, får sat aftale op med kirkegården, anmodning om dødsanmeldelse, ansøgning om begravelseshjælp og al generel administration.Familien skal forvente fuld service, hvor Bedre Begravelse yder døgnservice for rådgivning og samtale på telefon eller vores lokale ansatte bedemand, kan komme på besøg i hjemmet for personlig samtale og rådgivning.

Bedemandens produkter

Kister bliver produceret på Sjælland og vores økologiske urner er fra Aarhus. Bedre Begravelse arbejder kun med Danske Stenhuggere, så vi også kan sikre flytning af eksisterende gravsten inden for få timer, hvis der skal graves for gennemførsel af en begravelse eller en gravsten skal opdateres med mere tekst. Alle blomster leveres fra din lokale florister og blomsterhandler, bestilt på hjemmebesøget for personlig samtale med bedemanden eller online på BedreBegravelse.dk.


Bedre Begravelse rustvogn

Sådan bestiller du en rustvogn

Bedemænd og rustvogn kan være fremme inden for tre timer i hele landet, også på Bornholm. Vi stiller altid to bedemænd, hvis der skal afhentes på plejehjem, hospice eller i privaten for iklædning af tøj og ilægningen i kiste. 

Bedemændene kan også bestilles som ligbærer / kiste bære ved ceremonien på kapellet eller ud af kirke til gravpladsen på kirkegården, hvis ønsket eller nødvendig for begravelsens gennemførsel. 

Kørsel i rustvogn afregnes altid fra oprindelige afhentning adresse, til kirkens eller ceremonistedets adresse, hvis der skal gennemføres en klassisk kiste begravelse eller der er ønske om en bisættelse, hvor der også skal indlægges en rustvognskørsel til lokale krematorium.

Sagt med andre ord, varetage bedemanden alle de praktiske opgaver og skaber derfor rammerne for den ønskede begravelse eller bisættelse. Dette med den nødvendige støtte og rådgivning på telefon eller personlig -

som der er behov for, så vi kan sikre en ufejlbarlig og respektfuld håndtering af afdøde. Forvent vi tager hånd om alle de ceremonielle forberedelser, det nødvendige papirarbejde frem til skifteretten.Per Holm

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33