Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Mormonbegravelse

Som erfarne bedemænd er vi meget opmærksomme på især iklædningen, så afdøde har de korrekte klæder på til begravelsen.

Sådan foregår en begravelse som mormon


Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er en kristen kirke, der oprindelig blev etableret af Frelseren i Bibelens Nye Testamente. 

Så mormoner er hverken katolikker eller protestanter, men tættere på den oprindelige kristne tro.I religionen gør man ikke brug af moderne trosbekendelser. 

En begravelse for et medlem af Sidste Dages Hellige ligner meget en almindelig højtidelighed i folkekirke-regi for gennemførelse af en begravelse i kiste. Det er de samme kristne begravelsesskikke med tre salmer, prædiken, en bøn og velsignelse, før kisten jordfæstes på kirkegården. 

Alle er velkomne til at deltage i templet, for eksempel Jesu Kristi Kirke på Frederiksberg, i Søborg, Odense, Aalborg, Aarhus og større danske byer. 

Bedemanden arrangerer alt, og selve begravelsesritualet er meget det samme, som hvis man deltager i en begravelse i folkekirken. Der er dog forskelle, primært i afdødes påklædning

Når bedemanden ankommer til kirken, iklædes afdøde et specielt ligklæde – det hellige undertøj. Klædet har stor åndelig betydning for mormoner og vi er som bedemænd meget opmærksomme på dette.

Når iklædningen er sket, forsegles kisten og bæres ind til Templets alter. Familien møder deltagerne ved højtideligheden, og der lægges blomster ind til kisten. Selve højtideligheden varer en halv til en hel time og ledes normalt af biskop og afholdes i kirkesalen. 

Stemningen ved en begravelse er generelt fredfyldt og afspejler den religiøse tro på, at familier kan genforenes i himmeriget efter dette liv. Tro, håb og sommetider også glæde, er den ønskede stemning ved handlingen. 

Naturligvis sørger de pårørende, familie og afdøde venner over deres tab, men handlingen minder dem om, at de vil være med deres kære igen i himmeriget, hvilket bringer dem trøst. 

Højtideligheden afsluttes med udbæring til rustvogn, for der foregår kortegekørsel til den planlagte gravplads, hvor wardets biskop gennemfører begravelsesritualet


Sådan bestilles en bedemand for Mormoner 

Du kan ringe hele døgnet til vores vagthavende bedemand for en uforpligtende samtale om afholdelse af en bisættelse uden ceremoni.

Vi er meget opmærksomme på netop jeres traditioner, især omkring den sidste afsked ved afhentning ved hospice, plejehjem eller privatadresse.

Er dødsfaldet sket på et hospital, kan vi arrangere en fremvisning, før kisten forsegles. Som familie kan I også være med til at bære kisten ud til rustvognen, hvor der er lagt tid ind til et sidste farvel, inden kørsel kirke eller kirkegården for jordfæstelse på gravpladsen.


Per Holm

Få Pers rådgivning lige nu på telefon eller møde. Ring for gratis rådgivning hos Per eller få man til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har 10 års erfaring med som bedemand. Ring hele døgnet til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33


Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33