top
Begravelsesforretninger og bedemænd
Storkøbenhavn


Ring 70 25 25 33
Hvid blomst

 

Begravelsesforretninger i Storkøbenhavn

Vi har egne begravelsesforretninger på Amager og Bispebjerg - samt kontor på Frederiksberg, Vangede, København centrum og hovedkontor i Brøndby, der samlet dækker hele Storkøbenhavn. Så hvis du ikke møder vores egne bedemæd - samarbejder vi kun med certificerede bedemænd, der kommer fra lokal butik, der har arrangeret flere end 500 begravelser. Det sikrer os, at alle vores bedemænd i Storkøbenhavn er erfarne, professionelle og kan hjælpe familien i en svær tid. Din lokale bedemand kan være fremme på adressen inden for tre timer, hvis du ønsker en personlig samtale, eller der er brug for kørsel til kapel.

 

 

Hvilke bedemænd kommer på hjemmebesøg?

Alle vores bedemænd er uddannet, eksamineret og certificeret i deres virke som lokale bedemænd i Storkøbenhavn. Hele Nordsjælland bliver dækket af vores bedemænd. Vi indhenter selv nødvendige oplysninger, da vores it-systemer er koblet op på folkekirkens IT. Det eneste, vi skal bruge, er en fuldmagt. Den kan underskrives i hånden eller med NemID. Få os i tale døgnet rundt på tlf. 78 73 54 28 for en personlig samtale.


 
Dansk certificeret bedemand

 

Miljøbevidst bedemand med danske produkter

Vi har valgt at føre fortrinsvis lokale kister, urner og gravsten, der produceret i Danmark. Vores rustvogne er i gennemsnit under to år gamle og overholder de højeste krav for Co2-udledning. Kørsel og strømforbrug i forretninger og for hjemmeside er CO2-naturaliseret. Emballage for vores service, genbruges i viddes mulige omfang. 

 
Bedemand, Peter Holm

Peter Holm –
ledig for samtale

Peter har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Peter Holm.

Bedemand, Per Holm

Per Holm –
ledig for samtale

Per har erfaring fra 2.000 begravelser og er vagthavende bedemand lige nu.

Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale med Per Holm..