top
Begravelse i kiste
Hverdag, lørdag el. uden ceremoni


Ring 70 25 25 33
begravelse fra kapellet

 

Få tre pris eksempler på en begravelse i kiste

Ved en begravelse, jordfæstes i kisten på gravpladsen i forlængelse af højtideligheden. Det kan også blot starte og slutte på gravpladsen, men ofte er der en handling i kirke eller på kapel, som bedemand arrangerer komplet fra start til slut.


 


 

Handling, hverdag: 7.408,-

Gennemførsel af højtidelighed i kirke eller ceremoni fra kapel, med eller uden præst

iFå bedemandens hjemmebesøg for samtale om afholdelse af en begravelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten. Vi kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale jf. gældende prisliste. Vi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifterette

Iklædning og ilægning i kiste  

iDansk basis hvid kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's miljøkrav. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra. Hvis afdøde vejer mere end 130 kg: +2.200 kr. ekstra (XXL-kiste). Efter ankomst, iklædning i valgte kiste i privaten, på hospice eller plejehjem inden for tre timer i hele landet.

Rustvognskørsel (1 x 15 km)

iBedemand skal med kiste og rustvogn være fremme en time før handlingens start ved kirken eller kapellet. Bedemanden er tilstede op til højtideligheden, hvorefter kirken overtager. Vi sikrer, at alt starter op og er klart til jordfæstelse på kirkegården.

Bedemand ordner for gravplads

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Papirarbejde frem til skifteret

iDet er muligt, at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter. Bedemanden sørger for alt omkring ansøgning af begravelseshjælp. 

Søger om begravelseshjælp

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. Er der få penge i boet, gives den fulde begravelseshjælp, der er formuebetinget, hvor udbetalingen sker efter skifteretten er afsluttet. 

Få 15 dages eller 90 dage kredit for betaling med boets midler

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 dages gratis kredit - mens det koster et gebyr, hvis der ønskes kredit i op til 90 dage jf. gældende prislisten.

Beskrivelse og betingelser

Hvis dødsfaldet ikke er sket på hospital, men der skal afhentes på hospice, plejehjem eller i privaten inden for tre timer, er prisen 8.603 kr. og aften, på helligdage eller i weekenden: 9.103 kr.

Afhentning inden for tre timer er med frit km. forbrug og to bedemænd på adressen, mens planlagt kørsel - ved kørsel ud over 15 km. pr. tur, koster +17 kr. for hver ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter eller tjenesteydelser, vælges disse i vores gratis onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Læg mærke til alle priser er ex. kirkegårdsudgifter. 
certificeret begravelse fra kapel

 

 

Handling på en lørdag: 9.403,-

Bedemand arrangerer højtidelighed i kirken med præst eller en ceremoni fra kapellet

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse, og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten samt finder prisen og laver alle aftaler.

Få begravelseshjælp på op til 11.400 kr. i tilskud til begravelsen

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. Begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark er formuebetinget.

Dansk hvid basis kiste. Iklædning i eget tøj og ilægning i kiste

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's krav til miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra, max 2.000 kr. hvis afdøde vejer mere end 130 kg.

Planlagt rustvognskørsel, 2 x 15 km, inkl. bedemandens deltagelse ved højtidelighed

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel eller fra hospitalskapel til ceremonisted på dagen for arrangeret kistebegravelse fra kirkegårdens kapel med eller uden præst.

Bedemand undersøger gravplads og arrangerer for oprettelse af nyt gravsted

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Underskriv med NemID, så bedemand kan lave papirarbejdet frem til skifteretten

iBedemanden sørger for al papirarbejdet frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp. Underskrift med NemID eller ved hjemmebesøg for personlig samtale. Hos Bedre Begravelses er det muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter

Gebyrfri betaling med kort eller 15 dages kredit. Få 90 dages kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Beskrivelse og betingelser

Hospitalets kapel har lukket i weekenden, så der vil ofte være tre rustvognkørsler. Alternativt kan rustvognen være fremme inden for tre timer - for ilægning i kiste og kørsel til kapel for ophold.

Er der behov for kisteilægning om aften, på helligdage eller i weekenden, er prisen 9.903 kr. samlet. På dagen for handling koster kørsel ud over 15 km. pr. tur, +25 kr. pr. ekstra kørt km

Ønskes andre produkter, fx. blomster til kiste, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores gratis onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg: +995 kr.

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for samtale om ønsket begravelse, hjælp til bestilling eller aftale om et hjemmebesøg. Læg mærke til alle priser ekskl. kirkegårdsudgifter. 
troværdig begravelse fra kapellet

 

Begravelse uden ceremoni: 6.913,-

Bedemand arrangerer handling på gravpladsen for jordfæstelse med familien

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse og vi klarer al papirarbejdet frem til skifteretten. Vi kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale jf. gældende prisliste

Sikrer udbetaling af op til 11.400 kr. i begravelseshjælp og al papirarbejdet generelt

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. Er der få penge i boet, gives den fulde begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, der er formuebetinget. Bedemanden ordner generelt al papirarbejdet frem til skifteretten.

Dansk hvid standard kiste. Iklædning i eget tøj og ilægning i kiste

iDansk basis hvid kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's miljøkrav. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr,- ekstra. og hvis afdøde vejer mere end 130 kr,- ekstra 2.000 kr,- ekstra (XXL-kiste). Bedemændene iklæder og lægger afdøde i kisten,

Rustvognskørsel (1 x 15 km) til kirkegård, hvor familie bærer ind til gravpladsen

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel eller fra hospitalskapel til ceremonisted på dagen for arrangeret kistebegravelse, der starter og slutter på kirkegården - eventuelt fra kirkegårdens kapel med eller uden præst til gravpladsen for jordfæstelse af kisten.

Håndterer familiegravplads eller udpegning af nyt gravsted 

iUdgangspunktet er fuld service, hvor bedemanden klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelse i kiste. Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Underskriv med NemID så bedemand kan lave alt papirarbejde frem til skifteretten

iHos Bedre Begravelses er det muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter, der skal bruges for både søgning af begravelseshjælp, inklusiv dødsanmeldelsen.

Betal med kort eller få 15 dages gratis kredit - ellers op til 90 dage mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 15 dages gratis kredit - mens det koster et gebyr, hvis der ønskes kredit i op til 90 dage jf. gældende prisliste.

Beskrivelse og betingelser

Der ilægges i kiste på hospitalets kapel, eller kirkegårdens kapel kan benyttes for kistens ophold ind til dagen for jordfæstelse. Hvis der skal benyttes et andet kapel, er prisen: 7.908 kr. med to kørsler

Er behovet for ilægningen i kiste inden for tre timer - om aften, på helligdage eller i weekenden, er prisen: 8.408 kr. Planlagt kørsel ud over 15 km pr. tur, koster +17 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, fx. blomster til kisten på gravpladsen, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores gratis onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg: +995 kr. 

Ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33 for uforpligtende samtale, hjælp til bestillingen eller aftale om et hjemmebesøg for personlig samtale. Alle priser er ekskl. kirkegårdsudgifter 
bedemand med godt omdømme

 

Hjemmebesøg eller få gratis bedemanden til at indtaste for bestillingen

Bedemand Katja Rohde

Katja Rohde er bedemand på Sjælland og kan inden for tre timer komme på besøg for samtale om en begravelse i kirke eller fra kapellet. Ring på tlf. 70 25 25 33 hele døgnet for gratis rådgivning.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har langt over 2.000 begravelsers erfaring med samlet 15 år i branchen. Mød Per i Roskilde eller Brøndby - eller ring 70 25 25 33 for aftale om hjemmebesøg for samtale.

Bedemand Rannva Jakobsen

Få bedemand Rannva Jakobsen i samtale på tlf. 70 25 25 33. Lad Rannva rådgive fra start til slut, samt sende et prisoverslag. Rannva er fra Færøerne, men arrangerer fortrinsvis handlinger i Danmark.


 

 
Bedemand Peter Holm

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm

Leif Bonde er bedemandsassistent og kørende bedemand på hele Sjælland. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.


 

 
Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra langt over 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 hele døgnet og lad Christine indtaste for en e-mærket onlinebestilling.

Jeanne Nørregård er bedemand

Jeanne Nørregård til møde i Brøndby eller lad hende arrangerer den ønskede begravelse over telefon og online. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

En af vores mest erfarne bedemænd, er Annelise Andersen. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 7:00-15:00 og få Annelise's rådgivning ved en begravelse/bisættelse.


 

 
Bedemand Aalborg, Per Strøm og Maj-Britt Strøm

Maj-Britt & Per Strøm: Få os til møde inden for tre timer og/eller hvis ønske om afholdelse af højtideligheden i weekenden eller på helligdage. Vi dækker hele Nord- og Vestjylland. Ring 96 20 10 77.

Bedemand Bornholm

Camilla Mikkelsen: Hos mig får du nærvær, følgeskab og hjælp til at løfte det tunge i en svær tid. Ring tlf. 56 49 49 59 for rådgivning, samtale i privaten eller begravelses forretningen i Nexø på Bornholm

Bedemand Henrik Lundgren i Aarhus, Viby

Henrik Lundgren Bedemand siden år 1984 og har i dag begravelses forretning i Viby, Aarhus. Ring tlf. 86 20 42 32 bed om et besøg af Henrik - med rustvogn eller blot en samtale i hele Øst- og Midtjylland.


 

 
Bedemand Jacob Staal

Jacob Staal har speciale i regnbue begravelser samt af unikke begravelser med sang. Uddannet på det danske musik konservatorium. Ring 70 25 25 33 bed om Jacob Staal som bedemand.

Bedemand Rene Kaarekilde

Rene Kaarekilde er kørende bedemand på Sjælland siden 2018. Mød Rene i kirken eller inden for tre timer på plejehjem, hospice eller privat adresse på Sjælland. Ring 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Jan Winkler

Bedemand Jan Winkler er både organist, bedemand og uddannet på det danske musikkonservatorium. Ring 70 25 25 33 for samtale og evt. hjemmebesøg for samtale om en personlig begravelse


Bedemand Vestjylland

Herning og Struer dækkes af butikker og bedemand, der tidligere har været ansatte og/eller vi har samarbejdet med i mange år. Vi dækker hele Midt- og Vestjylland, ring ring 70 25 25 33 for aftale.

Bedemand Christian Jørgensen

Christian Jørgensen er 3. generation bedemand og barnebarn af Per Holm. Christian er i dag assistent til de kørende bedemænd på Sjælland. Ring tlf. 70 25 25 33 for Christian som bedemand.

Bedemand Karsten Ottesen

Karsten Ottesen og Søn: Vi kommer gerne på besøg i privaten for en samtale på Fyn. Ring 76 40 80 96 for aftale - også i Trekantsområde og Sønderjylland via Esbjerg, Tønder og Aabenraa.


Bedre Begravelses rustvogns kørsel er CO2-neutraliseret

Bæredygtig bedemand

Rustvogne der overholder de strengeste miljøkrav og er CO2-neutraliseret

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og er eksamineret som bedemand.

E-mærket kontrollere at der sker en fair og gennemsigtig handel hos Bedre Begravelse

Ufejlbarlig handel

Siden 2010 har vi støttet op om e-mærket som dansk standard for e-handel.


 

 

Det koster ingenting at få den vagthavende bedemand til at indtaste data i forbindelse med onlinebestilling og fremsende link til dig vedrørende betalingen.

Indenfor tre timer kan vi have en bedemand med rustvogn og kiste frem til alle brofaste adresser i Danmark - inkl. Bornholm. Kisten kan du/I vælge online.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter ceremonien. Du kan betale gebyrfrit med alle betalingskort og danske samt internationale kreditkort.