top
Begravelse 7.408,- i kirke eller kapel
Fås også til 6.734 kr. inkl. fuld service
begravelse fra kapellet

 

Begravelse fra kapel eller i kirke med afsluttende jordfæstelse af kisten.

Få uddannede og fagligt professionelle bedemænd på hjemmebesøg, for en afhentning akut på hospice, plejehjem eller privat adresse og derfra rustvogns kørsel af afdøde til kirkegårdens kapel - eller få blot en bedemand på hjemmebesøg, så alt kan aftales personligt i trygge rammer. Vores vagthavende bedemand kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 70 25 25 33 for samtale eller indtastning for bestillingen.


 

 

 

Begravelse, hverdag fra 7.408 kr.

Bedemand ordner for højtidelighed, samt finder præst for samtale med familien

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Vi kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale jf. gældende prisliste

Økologisk hvid kiste, iklædning i eget tøj og ilægning i kisten 

iDansk basis hvid kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU' miljøkrav. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.000 kr. ekstra. og hvis afdøde vejer mere end 130 kg: +2.000 kr. ekstra (XXL-kiste). efter ankomst, iklædning i valgte kiste i privaten, på hospice eller plejehjem inden for tre timer i hele landet.

Rustvognskørsel (15 km) og bedemand tjenesteydelser ved højtidelighed

iBedemand skal med kiste og rusvogn være fremme en time før handling start ved kirken eller kapellet. Bedemanden er tilstede op til højtideligheden, hvorefter kirken total overtager. Vi sikre alt starter op og er klar for jordfæstelse på kirkegården.

Aftaler for udpegning af gravplads eller klargøring af familie gravsted

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

NemID underskrift, så bedemand kan lave alt papirarbejde frem til skifteretten

iBedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter. Bedemanden søger for alt omkring ansøgning af begravelseshjælp. 

Søger om begravelseshjælp og sikre for udbetaling af op til 11.200 kr.

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. er der få penge i boet, gives den fulde begravelseshjælp, der hovedsageligt er formuebetinget, hvor udbetalingen sker efter skifteretten er afsluttet. 

Kontant, med kreditkort, få 15 dage kredit eller op til 90 dages kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 dages gratis kredit - mens det koster et gebyr, hvis der ønskes kredit i op til 90 dage jf. gældende prislisten.

Priseksemplets betingelser

Der afhentes på hospitalets kapel, eller at det er muligt at benytte kirkens kapel til ophold. Hvis der skal benyttes et andet kapel, skal der lægges +995 kr. til prisen. Alt rustvognskørsel ud over 15 km pr. tur koster 17 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Alle priser på denne side er inkl. moms og alle skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 

 
certificeret begravelse fra kapel

 

Begravelse, lørdag fra 8.408 kr.

Bedemand ordner for den fulde begravelse med afsluttende jordfæstelse

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten, samt finder prisen og laver alle aftaler.

Få begravelseshjælp på op til 11.200 kr. i forlængelse af skifteretten

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. Begravelseshjælp er fortrinsvis formuebetinget.

Økologisk hvid kiste, iklædning i eget tøj og ilægning i kiste 

iØ-kisten er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU's krav for miljøgodkendelse. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra., max 2.200 kr. hvis afdøde vejer mere end 130 kg.

Rustvogns kørsel, 2x15 km, inkl. bedemandens deltagelse ved højtidelighed

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel eller fra hospitalskapel til ceremonisted på dagen for arrangeret kiste begravelse fra kirkegårdens kapel med eller uden præst.

Undersøger gravplads og arrangere for udtagelse af nye gravsted

iBedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Underskriv med NemID, så bedemand kan lave papirarbejdet frem til skifteretten

iBedemanden sørger for alt papirarbejde frem til skifteretten, inkl. ansøgning om og hjælp til udbetaling af begravelseshjælp. Underskrift med NemID eller ved hjemmebesøg for personlig samtale. Bedre Begravelses digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter

Betal kontant, kreditkort eller få 15 kredit eller 90 dages kredit mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 eller 90 dages kredit mod gebyr.

Priseksemplets forudsætninger

Ilægning på hospitalskapel eller akut inden for tre timer på en hverdag, hvorefter der bringes til kirkens kapel for ophold. Er der behov for en tredje kørsel, skal der tillægges +995 kr. Kørsel ud over 15 km pr. tur koster 25 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Alle priser er inkl. moms og alle skatter men ekskl. kirkegårdsudgifter.


Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 

 
troværdig begravelse fra kapellet

 

Begravelse uden ceremoni: 6.734 kr.

Bedemand arrangerer for jordfæstelse, som udføres med familien - oftes uden præst

iVi yder døgnservice for rådgivning om afholdelse af en begravelse, og vi klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Vi kommer gerne på hjemmebesøg for personlig samtale jf. gældende prisliste

Sikre for udbetaling af op til 11.200 kr. i begravelseshjælp og alt papirarbejde generelt

iVi ansøger om begravelseshjælp og sørger for udbetaling af korrekt støtte fra kommune, Sygeforsikringen Danmark, fagforening og forsikringsordning gennem Vejlekassen, Elysium eller Liv & Død. er der få penge i boet, gives den fulde begravelseshjælp, der hovedsageligt er formuebetinget. Bedemanden ordner generelt alt papirarbejde frem til skiftretten.

Dansk produceret naturtræ kiste, iklædning og ilægning i kiste 

iDansk basis hvid kiste er lavet af PEFC-/FCS-certificeret fyrretræ og miljøvenligt materiale og overholder derfor EU' miljøkrav. Hovedpude, dyne, sidepolstring samt polstring med bomuldsmadras og seks håndtag. Leveres også i XL-størrelse for 1.200 kr. ekstra. og hvis afdøde vejer mere end 130 kr. ekstra 2.200 kr. ekstra (XXL-kiste). Bedemændene iklæder først og da ilægger afdøde i kisten,

Rustvognskørsel (15 km) til kirkegård, hvor familie bære det sidste stykke ind til gravpladsen

iRustvognskørsel fra f.eks. privat adresse til kirkens kapel eller fra hospitalskapel til ceremonisted på dagen for arrangeret kistebegravelse, der starter og slutter på kirkegården - eventuelt fra kirkegårdens kapel med eller uden præst til gravpladsen for jordfæstelse af kisten.

Ordner for håndtering af familie gravplads eller udpegning af nyt gravsted 

iUdgangspunktet er fuld service, hvor bedemanden klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelse i kiste.Bedemanden undersøger og aftaler møde på kirkegård ved udpegning af ønsket gravsted. Er der adgang til en familiegravplads, undersøger vi altid udbudsprisen. Alle kirkegårdsudgifter betales ud over priserne vist på denne side.

Underskriv med NemID så bedemand kan lave alt papirarbejde frem til skifteretten

iBedre Begravelses digitale arbejdsgang er certificeret af folkekirkens it, og det er også muligt at underskrive med NemID på alle nødvendige dokumenter, der skal bruges for både søgning af begravelseshjælp, men også dødsanmeldelsen.

Betal kontakt, med kort eller få 15 dages gratis kredit eller 90 dage mod gebyr

iBetal med betalingskort – f.eks. Visa/Dankort eller benyt et kreditkort, såsom MasterCard eller AcceptCard. Det er også muligt at bestille med 14 dages gratis kredit - mens det koster et gebyr, hvis der ønskes kredit i op til 90 dage jf. gældende prisliste.

Priseksemplets betingelser

Der afhentes på hospitalets kapel, eller at det er muligt at benytte kirkegårdens kapel til ophold. Hvis der skal benyttes et andet kapel, skal der lægges +995 kr. til prisen. Alt rustvognskørsel ud over 15 km pr. tur koster 17 kr. pr. ekstra kørt km.

Ønskes andre produkter, f.eks. blomster, gravsten eller flere tjenesteydelser, vælges disse nemt i vores onlinebestilling eller på aftalte hjemmebesøg (+995 kr.). Alle priser på denne side er inkl. moms og alle skatter, men ekskl. kirkegårdsudgifter.

Start bestilling af bedemand Se alle priser og produkter


 

 

 

Bestil hjemmebesøg eller få gratis bedemanden til at indtaste for bestillingen

Bedemand Peter Holm

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.


Bedemand Christine Nielsen

Christine Nielsen har erfaring fra 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Specialist i begravelseshjælp Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, bedemand

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


Bedre Begravelse er e-mærket

En fair handel

Siden 2010 har vi været e-mærket og omfattet af e-handelsfondens købergaranti.  

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og certificeret som bedemænd.  

Alle digitale arbejdsgange er certificeret af folkekirkens-it

Ufejlbarlig service

Siden 2014 har vores digitale arbejdsgange været certificeret af folkekirkens it.  


 
bedemand med godt omdømme

 

Det koster ikke at få den vagthavende bedemand til at indtaste data i forbindelse med onlinebestilling og fremsende link til dig vedrørende betalingen.

Indenfor tre timer kan vi have en bedemand med rustvogn og kiste frem til alle brofaste adresser i Danmark - inkl. Bornholm. Kisten kan du/I vælge online.

Få op til 90 dages kredit, eller vent med at betale til efter ceremonien. Du kan betale gebyrfrit med alle betalingskort og danske samt internationale kreditkort.